Přejít na obsah

Pračka

zid

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 525
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník maxigabrielg

no obcas jej davam ( tie spominane body), ale uz je to mierne starsi model, moze mat uz tak 28-29 rokov, ale ma diplom z bio, co casto vyuziva asi pri nakupe potrieb na pranie...

no nemluvi skoro nic, to mas pravdu? ale ved ani to nie je prislis slusne mluvit s plnou papulkou...

spotreba vody neznatelna, skor ona prinesie z domu nejaku palenku! ( neviem aku, ale vidim o nieco horsie!)

a tak ako aj ty, Feri, aj ja mam radsej moje vlastne testy!!! 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po 3 týdnech...
Návštěvník YPO

Františku nespi :)

...... pračka se sušičkou tak za 5 tisíc .... dám i 7 :D ....... tipy triky ? ........ nejdůležitější požadavek:  nesmí mít víc jak 59cm, páč bych jí neprotáh dveřma

Odkaz ke komentáři

Návštěvník YPO

na kapverdach dvounohou nemeli?

ale jo, ale maj tyfus na ksichtě a chtěj jíst ..... do zítra vydržím ;)

*prolezla by i 60, ale včetně všech výstupků (tlačítka, hadice apod,)

Upraveno uživatelem YPO
Odkaz ke komentáři

Návštěvník YPO

futra sou 61 a rád bych je nechal ve zdi ...... nemusí to bejt nic snobskýho .... potřebuju aby to pralo a sušilo

Upraveno uživatelem YPO
Odkaz ke komentáři

• Po roku...

Zdravím pánové

Trochu to oživím,jelikož nám asi odchází pračka.

Pračka začala hlásit chybu otevření dveří (Samsung chyba Ed) Náhodně,ale postupem času to je snad při každém praní. Nevyzná se někdo co s tím,programátor?Nebo je to nějaká chujovina. Vyplatí se oprava? Pračku máme 16 rok tak nevím.

Případně jakou značku jo a ne. Na Samsung nemůžu říct nic špatného,holka si asi svoje už odmakala.

Díky fšem :notworthy:

Odkaz ke komentáři

Ypo, dobře měř, takhle dopadl brácha, když koupil před měsícem sušičku. :)

Jo, na ty oficiální rozměry se nedá spolíhat. Nedávno jsme kupovali pračku a i když jsme vybírali především po netu, většinu kandidátů jsme museli vyřadit po prohlídnutí na místě, protože z nějakýho záhadnýho důvodu byly coby dýlka/šířka udávaný rozměry tý vrchní plochy, přičemž zbytek pračky+buben byl vyboulenej o dalších asi 8 centimetrů. Nakonec jsme museli vzít nějakou slim verzi, protože podobně pitomej tvar má dneska spousta praček a ještě to člověk musí všechno přeměřovat ručně.

edit: teď jsem si všiml, že odpovídám na post z minulýho roku, ale coby obecný varování to platí furt:).

Upraveno uživatelem USER47
Odkaz ke komentáři

Není tu někdo kdo se trochu vyzná? Moje už nechce dávat velkej balík za pračku,už to není jako dřiv a to není jen o pračce.

Moje kacířská rada zní, koupit nějaký Beko nebo Haier s 1000 otáček a A třídou za šestku a počítat s tím, že to vydrží ? 5 let a moc od toho nečekat. Dávat dnes za pračku dvacku a myslet si, že vydrží 15 let je dle mého total out.

Odkaz ke komentáři

Na některé BEKO je navíc záruka 5 let. A modely s 1200 i 1400 rpm dělají také.

To jsem dal jen jako příklad k zamyšlení s cílem ušetřit a přitom výkon/cena/kvalita. Ale máš pravdu

Odkaz ke komentáři

Moje kacířská rada zní, koupit nějaký Beko nebo Haier s 1000 otáček a A třídou za šestku a počítat s tím, že to vydrží ? 5 let a moc od toho nečekat. Dávat dnes za pračku dvacku a myslet si, že vydrží 15 let je dle mého total out.

Také si myslí. Ten Samsung co nám asi odešel stál kolem 16tky a vydržel těch 16 let,ale dnes !!!
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...