Baker Odesláno 30. března 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2016 Hirsch Robby na Moonech, skvělá kombinace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dabelM Odesláno 30. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2016 Ahoj Bakere, je níže uvedená fotografie Oxford světle hnědá ? Šel bych do ní v rozměru 24mm.. Děkuji předem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 31. března 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2016 Ahoj, ano to je svetle hneda varianta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 31. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2016 Čau Bakere co říkáš na Sinny a hnědou kožku (22/22, moc nechci ty zužijící se nitě), nebude se to bít ? Zvažuji délku XL, nicméně myslím si, že i řemínky 120/80 budou v pohodě. Hodinky mají vzdálenost mezi stěžejkami 46mm. Napadá mne Hirsh George Gold Brown, Heavy Calf, možná Camelgrain....a možná to je celé blbost a bude to hnusné, ale klidně mi to řekni - já to přežiju . Díky moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 31. března 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2016 Zrovna na tyhle bych řemen 22/22 nedával, ty řemeny jsou dost masivní a tyhle hodinky mají subtilnější nožky.George ve zlatohnědé he super volba, ten jim sedne myslím dobře.Heavy Calf mi k tomu taky moc nejde, ale zastav se zkusíme ho zároveň s HIRSCH Lucca a HIRSCH Heritage. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 31. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2016 Ok, díky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrM Odesláno 31. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2016 Ahoj Viktore, dnes mi praskl kaučuk na mých Orlíkách II. Mám sice v krabici identický nový, ale zase bych zkusil něco jiného. Myslíš, že by byl vhodný HIRSCH Tiger Black ? Má to jen jednu vadu, potřeboval bych tam broušenou sponu, ne lesk. Ta řada Performance mě dost bere. Nebo vidíš něco jiného ? Je to 22mm. Dík za radu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 31. března 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2016 Ahoj Petře, černý Hirsch Tiger na nich bude vypadat určitě dobře, ale umím si na nich představit i Hirsch James ve zlatohnědé barvě. Sponu můžeme dát matnou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrM Odesláno 31. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2016 Ahoj Petře, černý Hirsch Tiger na nich bude vypadat určitě dobře, ale umím si na nich představit i Hirsch James ve zlatohnědé barvě. Sponu můžeme dát matnou.Dík za radu, ale chtěl bych černý. Nevadí mi nějaké kontrastní prošití nebo jiná barva podkladu, ale vrch by měl být v černé. I ten Hirsch James je v černé. Jak říkal Ford, můžete mít jakoukoiv barvu, pokud si vyberete černou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 31. března 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2016 Pak bych zustal u Tiger, u toho James je zajimava prave ta barva. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrM Odesláno 31. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2016 Pak bych zustal u Tiger, u toho James je zajimava prave ta barva.O.K. Jsem rád, žes mi potvrdil, že to není krok mimo. Dík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 31. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2016 (upraveno) Hirsch Robby na Moonech, skvělá kombinace.moon.jpgTo vypadá výborně. Jsem si říkal, jak by vypadal šedý Arne na Fliegerchronu od IWC. Šedý nato jim totiž sluší. Ale pořád se mi nezdá naprat 22mm do 21mm, byť jde o kaučuk. Upraveno 31. března 2016 uživatelem bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 1. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2016 Čau Bakere co říkáš na Sinny a hnědou kožku (22/22, moc nechci ty zužijící se nitě), nebude se to bít ? Zvažuji délku XL, nicméně myslím si, že i řemínky 120/80 budou v pohodě. Hodinky mají vzdálenost mezi stěžejkami 46mm. Napadá mne Hirsh George Gold Brown, Heavy Calf, možná Camelgrain....a možná to je celé blbost a bude to hnusné, ale klidně mi to řekni - já to přežiju . Díky moc. Ahoj Wizi,kdyby jsi slevil z těch rozměrů 22/22, tak super strap je žralok rios wave, pro tebe si myslím šedej, já ho mám tmavěmodrej na SINN 6100 regulateur B a moc jim sluší. Vyzkoušej u Viktora, za to nic nedáš. fajn den, Jirka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 1. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2016 Oukej, díky Jirko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bembeg Odesláno 1. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2016 To vypadá výborně. Jsem si říkal, jak by vypadal šedý Arne na Fliegerchronu od IWC. Šedý nato jim totiž sluší. Ale pořád se mi nezdá naprat 22mm do 21mm, byť jde o kaučuk.Sluší nejen Moonům a člověk se nesmí bát ho tam narvat.:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno 1. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2016 Sluší nejen Moonům a člověk se nesmí bát ho tam narvat.:-) Těmhle sluší ještě mnohem víc. Ta kombinace černé s červenou na řemenu i na cifru je fantastická. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 1. dubna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2016 To vypadá výborně. Jsem si říkal, jak by vypadal šedý Arne na Fliegerchronu od IWC. Šedý nato jim totiž sluší. Ale pořád se mi nezdá naprat 22mm do 21mm, byť jde o kaučuk. Určitě dobře.Jak nemám příliš oblíbenou zelenou barvu, tak na těch flígrech si doveru dobře představit právě ten zelený Arne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 1. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2016 Já jsem konzerva, zatím se musím sžít s tím, že mě vůbec napadl šedý.Měl bych ti jako univerzál, včetně smart casual... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 3. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2016 Tak nakonec Hirsch Heritage Gold Brown a na cestě je Hirsch Performance Paul Honey Black (na ten jsem taky zvědav). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peetrys Odesláno 4. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2016 Ahoj Viktore, byly by nějaké vícebarevné Nato strapy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se