b0ris Odesláno 19. června 2017 Nahlásit Odesláno 19. června 2017 Chronomag ma aj nejaku clensku zlavu? Ak ano, bolo by dobre to dat do #1 prispevku, nech vidime, ze co a ako... Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk
Nestler Odesláno 11. července 2017 Nahlásit Odesláno 11. července 2017 Ahoj Viktore, shanim zluty reflexni nato strap a nasel jsem na netu, ze si ho mel v nabidce. Ted uz na tvych strankach vsak vidim pouze zeleny. Da se jeste ten zluty reflexni v 18 sehnat?Diky Petr
Baker Odesláno 12. července 2017 Autor Nahlásit Odesláno 12. července 2017 Ahoj Petře,samozřejmě, můžeme jej objednat, detaily v SZ.
luciasek Odesláno 28. července 2017 Nahlásit Odesláno 28. července 2017 Ahoj, naplánujete obnovit spolupráci s výrobcem Di-modell? Díky.
Baker Odesláno 30. července 2017 Autor Nahlásit Odesláno 30. července 2017 Ahoj, v tuto chvili to neplanujeme.
Tittus Odesláno 10. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2017 Ahoj Viktore, hodinky mojí manželky potřebujou nový řemen. Teď je tam nějakej noname fake krokouš. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Vybírali jsme a vyhrál to lizzard - https://www.strapshop.cz/hs-jesterka-pstros/hirsch-london-lizard-hsVelikost by byla 18/16, dámská délka, barva Brown 10. Ženě se líbí nejvíc a já bych asi taky nebyl proti. Co ty na to? Je možné ho nechat vyrobit? Trošku mě mate "Dostupnost na dotaz" a pod tím "Tuto variantu nelze koupit." DíkyTom
Baker Odesláno 11. srpna 2017 Autor Nahlásit Odesláno 11. srpna 2017 Ahoj Tome,souhlas, ta ještěrka bude vypadat dobře."Dostupnost na dotaz" je z důvodu mnoha možných kombinací.Vzhledem k tomu, že se řemínek vyrábí na příní zákazníka, chceme s ním v tomto ohledu komunikovat, aby se předešlo případné chybě při objednání.Pokud chces řemínek objednat stačí poslat mail nebo mi napiš SZ.
Petr.S Odesláno 11. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2017 Ahoj,potřeboval bych poradit s výběrem řemenu k černým Igenům. Už týden to řeším a pořád nic. Dnes jsem byl u nás ve dvou hodinářstvích, že alespoň načerpám nějakou inspiraci, ale když mi obě prodavačky nezávisle na sobě řekli, že řemen v rozměru 19 neexistuje a dělá se jen 18 a 20, tak jsem slušně poděkoval a šel s nepořízenou domů. Jen mi tady na shopu vadí, že když dám filtr na vyhledávání a vyberu pouze řemeny v rozměru 19, tak mi to stejně vybere spoustu řemenů, které v 19 vůbec nejsou. Spíš bych asi chtěl tmavší hnědou, světlou už na jedněch mám, na červené Igeny jsem teď přendal HIRSCH Rally, který byl původně na těchto, je to rozměr 20, ale jde tam normálně, Nerad bych riskoval to, že nějaký objednám a nepůjde tam. Díky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
shewcza Odesláno 12. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2017 Ahoj, 20mm tam narveš. Vlastní zkušenost.
Petr.S Odesláno 12. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2017 Já vím, že by tam asi šel, ale nechci to tam rvát na silu. Mám nějaké favority vybrané, ale nevím jaký by jim seděl nejlépe? Asi to vyhraje tmavě hnědá, abych to neměl všechno stejné. https://www.strapshop.cz/rios-hovezina/rios-panama https://www.strapshop.cz/rios-hovezina/rios-panama https://www.strapshop.cz/rios-hovezina/rios-panama https://www.strapshop.cz/rios-juchtova-kuze/rios-samara
Baker Odesláno 12. srpna 2017 Autor Nahlásit Odesláno 12. srpna 2017 Jen mi tady na shopu vadí, že když dám filtr na vyhledávání a vyberu pouze řemeny v rozměru 19, tak mi to stejně vybere spoustu řemenů, které v 19 vůbec nejsou. Ahoj Petre,tohle je problem Riosu, maji uz delsi dobu problem s dodavkama, ty rememy jsou v katalogu, ale u vyrobce jsou dlouhodobe nedostupne, musime je i v tom filtrovani vypnout. Proto ted nabizime pouze skladovky, protoze nikdy nevime kdy dorazi dalsi zbozi z Riosu Z Tveho vyberu ... osobne bych tam nedaval vzor aligatora, to mi k tem hodinkam nejde. Ta Samara bude fajn, pokud tmave hnedy pak se mrkni na Hirsch Camelgrain nebo Hirsch Highland, ja pak doporucim zlatohnedy Hirsch Ascot, ten by na nich vypadal fantasticky.
Petr.S Odesláno 12. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2017 Tak a jsem zase na začátku. Díky za rady a za názor, asi je pravda, že ten aligátor by nebyl úplně to pravé. Nicméně, trochu jsem také vybíral dle ceny, ne že bych byl nějaký vrtkoleno, ale jelikož ty hodinky budou většinu času ležet v hodinkovnici a na ruku se dostanou jen občasně, tak mi přijde zbytečné investovat do řemenu větší částku, proto mi byl aligátor taky sympatický, že je za pěknou cenu. Ještě otázka ohledně stěžejek, rozteč je 19, takže předpokládám stěžejky vybrat taky 19?
Baker Odesláno 13. srpna 2017 Autor Nahlásit Odesláno 13. srpna 2017 Ještě otázka ohledně stěžejek, rozteč je 19, takže předpokládám stěžejky vybrat taky 19? Ano, 19mm.
Petr.S Odesláno 16. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2017 Tak jsem včera objednal, dnes dorazilo. Spokojenost. I když jsem si samozřejmě nenechal poradit a šel proti proudu, objednal jsem nakonec RIOS Panama v tmavě hnědé. Myslím, že jim celkem sedne. Jen mě tedy překvapilo, že ten řemen je tvrdý jako kámen( na tomto místě bych použil asi sprostější slovo, ale budu se držet), až bych řekl na ruce celkem nepříjemný. Doufám, že se nějak časem poddá. Ještě jsem vzal k Traktorům HIRSCH Calf v hnědé. Ten mi přijde, že neodpovídá barevně tomu, co je nafocený v katalogu, přijde mi spíše do šeda než hnědý, ale to záleží na fotce a na světle. A navíc tedy na něm je cedulka, kde se píše, že stojí 300 CZK, já dal 350. Jasně, nějaké přeceňování, změna cen atp., to je běžné. Ale já jako prodejce bych asi tu cedulku raději sundal, nepůsobí to dobře. Ale to je jen můj názor a postřeh. Na tom, že jsem s nákupem a s rychlostí dodání velice spokojený to nic nemění a doufám, že to nebude vnímáno jako kritika, což bych velice nerad.
Baker Odesláno 17. srpna 2017 Autor Nahlásit Odesláno 17. srpna 2017 RIOS Panama v tmavě hnědé. Myslím, že jim celkem sedne. Jen mě tedy překvapilo, že ten řemen je tvrdý jako kámen( na tomto místě bych použil asi sprostější slovo, ale budu se držet), až bych řekl na ruce celkem nepříjemný. Doufám, že se nějak časem poddá. Ano, poddá, většina řemenů z Rios jsou zpočátku pocitově tvrdší, ale během nošení změknou. Prostě poctivá kůže. HIRSCH Calf v hnědé. Ten mi přijde, že neodpovídá barevně tomu, co je nafocený v katalogu, přijde mi spíše do šeda než hnědý, ale to záleží na fotce a na světle. Je potřeba si uvědomit, že se jedná o kůži, která jakožto přírodní materiál, navíc přírodně barvená, nebude nikdy stejná. A navíc tedy na něm je cedulka, kde se píše, že stojí 300 CZK, já dal 350. Jasně, nějaké přeceňování, změna cen atp., to je běžné. Ale já jako prodejce bych asi tu cedulku raději sundal, nepůsobí to dobře. Tady se stala chyba, Hirsch měnil ceny směrem nahoru a toto je jeden ze dvou modelů, který výjimečně zlevnil, opomněli jsme to opravit na webu. Pokud mi pošleš SZ s číslem účtu, tak ten rozdíl vrátíme, případně jinak vyřešíme.
Petr.S Odesláno 17. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2017 Já bych to s tou pajckou viděl tak, že až budu zase něco objednávat, tak se připomenu a na nějakým řemenu mi ji stáhneš a bude to. Tedy jestli to tak lze. A s mojí intenzitou nákupů Primek to nebude dlouho trvat a zase budu nutně potřebovat něco objednat.
Baker Odesláno 21. srpna 2017 Autor Nahlásit Odesláno 21. srpna 2017 Máme opět po delší době skladem Rios Bass a Rios Submariner, černý, 22mm.
Roiko Odesláno 2. září 2017 Nahlásit Odesláno 2. září 2017 Ahoj Baker. Chcem sa spytat ci je aj nejaka zlava pre clena chronomagu,mal by som zaujem o nejake naradie pre hodinky. Tiez by som rad vedel ci tie zakazkove reminky Hirsch sa daju pri objednani dodat s titanovou sponou/prezkou. Na Slovensko sa da aj na dobierku poslat,alebo sa musi zaplatit predom prevodom ?
Baker Odesláno 4. září 2017 Autor Nahlásit Odesláno 4. září 2017 Ahoj, Tiez by som rad vedel ci tie zakazkove reminky Hirsch sa daju pri objednani dodat s titanovou sponou/prezkou. Titanové spony nemá Hirsch v nabídce. Na Slovensko sa da aj na dobierku poslat,alebo sa musi zaplatit predom prevodom ? Pouze převod na účet v rámci SK, máme s dobírkama na Slovensko velmi špatné zkušenosti, lituji.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se