špelda66 Odesláno 5. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2018 Ahoj Jirko, možná trochu odvážná kombinace, ale myslím, že to k té oranžové vteřinovce docela půjde. díky, Viktore, je tam opravdu dost tý oranžový, takže zatím nechám otevřený varianta zelená/černá by byla asi tzv. dlouhodobě "lepší", chtělo by to zkusit a vidět Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xpolp32 Odesláno 5. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2018 Dobrý den, Jsem víceméně hodinkový novic. Na cestě ke mně jsou Maurice Lacroix Pontos S Diver PT6248-SS001-330-3. Rád bych se zeptal zda jsou "kompatibilní" s Vaším HIRSCH Speed Calf 075-52. Předpokládám, že budu potřebovat i Vystěžejkovač - nerez ocel. Předem děkuji za odpověď. Petr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 5. března 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2018 Dobrý den Petře,ano, Speed Calf je pro tento model naprosto v pořádku, rozteč pro řemínek by měla být 22 mm.Vystěžejkovač je k tomuto modelu zdarma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xpolp32 Odesláno 6. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2018 Dobrý den Petře,ano, Speed Calf je pro tento model naprosto v pořádku, rozteč pro řemínek by měla být 22 mm.Vystěžejkovač je k tomuto modelu zdarma. Děkuji za zprávu. Objednávám a těším se . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 23. března 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2018 Nejaké novinky Hirsch z Baselu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Garminak Odesláno 23. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2018 Ahoj Viktore, dotaz- jde přes vás objednat černé Nato o šířce 19 mm ? Díky za odpověď. Petr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 23. března 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2018 Ahoj Petře,bohužel ne, náš dodavatel nemá liché rozměry v nabídce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 23. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2018 On je Viktor od přírody skromný, takže gratulki jak cyp Vikino. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effe Odesláno 23. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2018 Gratulace Bakerovi :-) to by se mělo zapít :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 26. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2018 Respekt! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 27. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2018 Zaslouzene. Strapshop totiz dela nase zapesti lepsimi:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 27. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2018 Prosím tě Viktore,zakoupil jsem zase béčka(SO) a ty jsi mi na předchozí coltíky,doporučil takový naducaný řemínek.Nevíš tak náhodou,jaký to je? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 28. března 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2018 Marceli, byl to Hirsch Heavy Calf. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 28. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2018 To je ono Moc díky,Viktore Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xpolp32 Odesláno 30. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2018 Zdravím, Trochu bojuji s výměnou řemínku u svých hodinek. Je to hlavně rukama. Při vztekání mě, ale napadla otázka. Je možné na 22mm hodinky dávat 20mm řemínek? Naivně si totiž myslím, že mi to pak půjde lépe. Je můj nápad od základu chybný? Co se vlastně stane? Předem děkuji za odpověď a hezké Velikonoce! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 1. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2018 Bude to vypadat blbě :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 3. dubna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2018 Pominu-li estetické hledisko, které zmínil kolega výše, přesto toto řešení nedoporučuji, řemínek by měl být mezi nožkama pouzdra napevno. V případě, že má prostor "cestovat" tam a zpátky, může hrozit stržení stěžejky a následného pádu hodinek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xpolp32 Odesláno 4. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2018 Bude to vypadat blbě :-) Pominu-li estetické hledisko, které zmínil kolega výše, přesto toto řešení nedoporučuji, řemínek by měl být mezi nožkama pouzdra napevno. V případě, že má prostor "cestovat" tam a zpátky, může hrozit stržení stěžejky a následného pádu hodinek. Děkuji za odpovědi. Nezbývá mi než volšové ručičky trénovat. Hezký den. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 4. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2018 Hirsch umí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 16. dubna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se