brumko Odesláno 13. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2014 AhojtePoprosím o radu. Potreboval by som vybrať hladký, jemný, čierny kožený remeň s bielym prešitím na Seiko SNZF17 a k tomu aj vhodný typ motýľovej spony.Malo by to vyzerať nejak takto: Ďakujem
Baker Odesláno 13. ledna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 13. ledna 2014 Tyto požadavky by mohl splňovat RIOS Submariner (voděodolný řemen) + překlápěčka HIRSCH Deployment nebo motýlovka HIRSCH Pusher 20mm.
mrazik Odesláno 13. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2014 V 5. 1. 2014 v 21:14, cynik napsal: Díky za radu. Ještě o tom popřemýšlím. Ne že by se mi tento Hirsch nelíbil, spíše naopak. Ale v práci se mimo kanclu pohybuju i po svařovně a už se mi jednou stalo, že jsem chytil žhavou kuličku pod řemínek. Kůže řemínku vydržela, ta moje má samoobnovovací schopnost Nevím, jak by to dopadlo v případě syntetiky, i když o ní také uvažuju. Ale ne na každodenní nošení.Hisch Carbon je podšitej kůží.
cynik Odesláno 13. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2014 V 13. 1. 2014 v 11:19, mrazik napsal: Hisch Carbon je podšitej kůží.Tak to by mohlo být dobré. V popisu ale má, že je podšitý speciálním pogumovaným materiálem. V ruce jsem ho neměl, ale asi do něj půjdu.
mrazik Odesláno 14. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2014 V 13. 1. 2014 v 23:17, cynik napsal: Tak to by mohlo být dobré. V popisu ale má, že je podšitý speciálním pogumovaným materiálem. V ruce jsem ho neměl, ale asi do něj půjdu.Mám ho doma, pošlu Ti fotky rubu. Je to fakt moc prima řemen.
cynik Odesláno 15. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2014 V 14. 1. 2014 v 8:26, mrazik napsal: Mám ho doma, pošlu Ti fotky rubu. Je to fakt moc prima řemen.OK. Jde to přes SZ nebo mám poslat e-mail?
Pege1012 Odesláno 18. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2014 Zdravím Bakere,můžu si u Tebe závazně objednat Vystěžejkovač Bergeon, dejme tomu s hrotem 1mm + další hrot 3mm + zkracovač tahu. Že by jsi mi to bloknul a pokud budeš 7.2. na srazu, že bych si to převzal tam osobně?
Arthur N. Odesláno 31. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2014 ahoj kluci z chronoshopunebylo by prosím možné objednat jen samotný 20mm silikonový řemen bez spony RIOS Richmond? Mám totiž svou motýlovku (ze strapcode.com)nebo prosím o radu jaký (za Sinn řemen co máte se mi nechce dávat takový peníze - řemen by byl dražší než hodinky:))díky
Baker Odesláno 31. ledna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 31. ledna 2014 Ahoj, bohužel Richmond bez spony objednat nelze, pokud máš motýlovku pro tento typ uchycení, tak je to v podstatě jedinná volba.
Naving Odesláno 31. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2014 Ahoj! Bylo by možné ve stapshopu objednat HIRSCH, který není na webu? Potřeboval bych totiž černý "aligator-like", curved ended, 22mm řemen (http://www.watchobsession.co.uk/collections/curved-ended-hirsch-straps/products/hirsch-principal-leather-watch-strap-black nebo http://www.hirschstraps.com/collections/curved-ended-hirsch-straps/products/hirsch-principal-leather-watch-strap-black-ivory-stitching). Ono to vlastně nemusí být ani HIRSCH, jestli něco takového dělá i jiný výrobce.
Baker Odesláno 31. ledna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 31. ledna 2014 Tohle jsou stare zasoby, radu Leonardo nema Hirsch u 3 roky v nabidce.Osobne tento remen nedoporucuju, jsou tam vlepene plastove koncovky, nesedi na to vsechny hodinky a hlavne se to velmi brzy zacne rozlepovat. Z tohoto duvodu to Hirsch stahnul z nabidky.
Naving Odesláno 31. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2014 V 31. 1. 2014 v 17:29, Baker napsal: Tohle jsou stare zasoby, radu Leonardo nema Hirsch u 3 roky v nabidce. Osobne tento remen nedoporucuju, jsou tam vlepene plastove koncovky, nesedi na to vsechny hodinky a hlavne se to velmi brzy zacne rozlepovat. Z tohoto duvodu to Hirsch stahnul z nabidky. A dělá tyhle řemeny až k pouzdru s vykrojením nějaký jiný výrobce?
Arthur N. Odesláno 19. února 2014 Nahlásit Odesláno 19. února 2014 na vašem webu jsem se dočetl, že silik.řemen RIOS Richmond měří 85mm, na kolik se dá nejméně oříznout?děkuji
Baker Odesláno 20. února 2014 Autor Nahlásit Odesláno 20. února 2014 Richmond se da zkrátit až na nějakách 125mm celkové délky v zapnutém stavu.Není to silikon, ale guma, což je výhoda, nelepí se na to prach a smetí.
Baker Odesláno 21. února 2014 Autor Nahlásit Odesláno 21. února 2014 Novinka na StraShopu - HIRSCH Sueda ... řemen z broušené aligátoří kůže.
st1g Odesláno 21. února 2014 Nahlásit Odesláno 21. února 2014 V 21. 2. 2014 v 11:29, Baker napsal: Novinka na StraShopu - HIRSCH Sueda ... řemen z broušené aligátoří kůže. sueda.png Hodně dobréé...
Kostra Odesláno 23. února 2014 Nahlásit Odesláno 23. února 2014 Zdravím, půjde mi pomocí toho základního zkracovače tahu, co je v nabídce, zkrátit i buzna tah na SMP, nebo můžu čekat ještě nějaký zádrhel? Předem díky za info.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se