Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Nedá mi to, abych si tu nepoplakal nad svou současnou situací.

Už tu pár let brouzdám a prozkoušel jsem snad vše, co se dá v relaci do cca 15 000 kč koupit.

Prošlo mi rukama spousta hodinek, dobrých, lepších, i těch se kterými jsme si evidentně nesedli.

Momentálně sem se zastavil na Breitling - Colt ( předchozí model), Damasko DA 34 a nějaké digi na kolo.

Jenomže- už mě to trochu začíná nudit a mám trochu stesku po Japonské kultuře.

Včera, ani nevím proč, jsem dostal nápad tyto svoje dvě stálice směnit za něco Japonské kultury a oko mi padlo na SBDX 001 (MM)

Snad jen nevím, kam bych je nosil. V podstatě trávím léto na kole s digitálkama, v práci radši nic nebo jen digi. Já jsem vlastně na pokraji hodinkového nenošení.

Potřebuju trochu nakopnout, trochu té radosti do žil..kam dál..

Co vy na to? Byla by to adekvátní směna?

Odesláno

Jakakoli nova smena za nove hodinky je adekvatni. Jakykoli novy nakup hodinek, nova potreba, novy impuls................to vsechno je adekvatni smile_anim.gif Jakmile si vyhorelej, je potreba okamzite znovu zapalit smile_anim.gif

Odesláno

proc nenosis do prace hodinky? pokud si koupis MM a budes je nosit obcas vecer do kina, do prace ne, na kolo ne, tak si je radsi nekupuj. a frantika neposlouchej, jeho posledni akvizice jsou kvarcovy primky, takze asi tak :D

Odesláno

To Sibiř: není to tak, že bych hodinky nenosil, jen se v práci občas potkám s "prací" a to hodinkám moc nesvědčí ( kontakt kov na kov)

Urostenej na MM jsem asi dostatečně, toho se nebojím.

Ještě jsem nedal inzerci a zájemci se ozývají. PM mám schovány, paradoxně jsou na Brejtlingeny, a ne na Damaska.

Co tak si dát pár dní pauzu od ch-magu..kruci to je situace..

Půjde žít s jedněma hodinkama? Zajímavý pocit..

MM nejsou žádná masovka, aspoň v našich končinách, bylo by to něco extra..

Já se v tom plácám dobře teda.

Jak se u nás teď říká- dáme ruma a uvidíme..

Odesláno

Jak se u nás teď říká- dáme ruma a uvidíme..

S tím rumem teď opatrně,aby nebyl z Jižních Svahů :crying_anim02: Myslím Radime,že to máš zmáklé,pět kusů hodinek stačí.Co by někteří dali za to,aby hodinkově "vyhořeli" a měli v tom jasno jako ty. :sleeping_03anim:

Odesláno

Prosímtě co to tady píšeš o vyhoření?

Ty regulérně paseš po MM300. :) a jen řešíš dilema jestli máš zůstat u jedněch nebo mít doma plnou bednu.

Jo,nech si jen ty jedny je to lepší,práce nepráce,když bude třeba dáš je na chvilku dolů.

Odesláno

Prosímtě co to tady píšeš o vyhoření?

Ty regulérně paseš po MM300. :) a jen řešíš dilema jestli máš zůstat u jedněch nebo mít doma plnou bednu.

Jo,nech si jen ty jedny je to lepší,práce nepráce,když bude třeba dáš je na chvilku dolů.

Nooo, neříkám že nee, ale pořád mi chybí nějaký žduchanec. Dřív to byla láska na první pohled a šupho a bylo to doma.

Já se nemůžu nějak rozhoupat. Už mě vlastně ani nebaví utrácet peníze!!

Mně nějak po té čtyřicítce stačí pořádné vys..... . A teď aktuálně poseču zahradu a jsem spokojenej. Že by kríze středního věku??

Odesláno

...Že by kríze středního věku??

to každopádně, podle toho co píšeš :) jak tady zaznělo, kup si MM. akorát bacha, nejsou vůbec tak velký jak vypadají! mě překvapily právě spíš naopak, čekal jsem je dost větší. no ale jsou fajn. stejně si je koupím hned po Nautilu :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...