Daemonultimate Odesláno 23. září 2012 Nahlásit Odesláno 23. září 2012 První volba je super a lakovanej,ale trochu ve stínu planet ocean,ta druhá volba by se mi rychle okoukala a s tou pneumatikou by mě to nebavilo,ta třetí volba super ale taky super cena.Můj osobní názor,pokoukni se po Planet Oceanech starší model s Omegou 2500.Cenově se dostaneš někam k těm seamasterům,ale vyšší level.To je jen můj názor a proboha nenech se jím ovlivnovat.Je to už hromada peněz a nech to v sobě uzrát.Všude si dej obrázky těch cos vybral a uvidíš kdo půjde do měsíce a dne z kola ven.
haky73 Odesláno 23. září 2012 Autor Nahlásit Odesláno 23. září 2012 Ty seamastery se mi líbí ale přijdou mi subjektivně na ruce malý a nejhorší na tom je, že větší mít nemůžu aby mi hodinky nepřesahovaly přes šířku zápěstí. Heuery jsem neviděl takže podle obrázku pěkný ale až to uvidím naživo, budu víc v obraze. No a ty poslední Omegy ty jsou éňo ňůno ale ta cena, ta cena.
Daemonultimate Odesláno 23. září 2012 Nahlásit Odesláno 23. září 2012 (upraveno) Ty seamastery se mi líbí ale přijdou mi subjektivně na ruce malý a nejhorší na tom je, že větší mít nemůžu aby mi hodinky nepřesahovaly přes šířku zápěstí. Heuery jsem neviděl takže podle obrázku pěkný ale až to uvidím naživo, budu víc v obraze. No a ty poslední Omegy ty jsou éňo ňůno ale ta cena, ta cena. Jestli máš cestu do Arkád k p.Dušákovi,tak jsem tam dnes viděl největší výběr Omeg.Tagy budou komplet v Pařížský,ale tam jsem nebyl,jdou mimo mě.Kolik máš zápěstí? Upraveno 23. září 2012 uživatelem Daemonultimate
haky73 Odesláno 23. září 2012 Autor Nahlásit Odesláno 23. září 2012 Zápěstí mám 17,5. Buď pojedu o víkend do Práglu, je tam výstava pro děti tak vyvětrám rodinku a spojím příjemné s užitečným.
Daemonultimate Odesláno 23. září 2012 Nahlásit Odesláno 23. září 2012 Zápěstí mám 17,5. Buď pojedu o víkend do Práglu, je tam výstava pro děti tak vyvětrám rodinku a spojím příjemné s užitečným. Na tuhle ruku by ty seamastery nemusely vypadat zle.Modrá je provařená,ta černá je magická s tou novou lunetou vypadaj dobře.Ale mrkni na ty Tagy,co tě víc chytne.Dnes jsem na ně taky obdivně koukal,ale pak jsem popošel a byl konec.Já to mám jasný a jsem rád.Toto trvalo.
haky73 Odesláno 23. září 2012 Autor Nahlásit Odesláno 23. září 2012 Modrá je provařená,ta černá je magická Se vrátím ke včerejší návštěvě v Chomutově. Byly tam dvě holčiny a ta jedna říkala že ty modrý jsou hezký ale černý jsou sexy. Když o tom tak přemýšlím, tak ta snad po mě vyjela
utrejch Odesláno 23. září 2012 Nahlásit Odesláno 23. září 2012 (upraveno) Nějak se nemůžu rozhodnout, pomůžete mi? Potřeboval bych popíchnout argumentama proč zrovna ty který mi doporučujete.Tyto nebo tyto ? Hodně se mi líbí tyhle ale to už je přes rozpočet, leda si došpórovatTy prvni ne, protoze jsou takove preplacane nedodelane, to radsi planet ocean 2500 Tag Heuer carrera mam (bez date day) a jsou to velmi pohodlne hodinky, spolehliva eta, za tech pet let se mi vubec neokoukaly ... Speedmastery maji nejlepsi rozlozeni ciferniku na chorno co existuje a to vcetne datumu (strojek jasne vede (column wheel, doba rezervy)), dle meho skromneho nazoru, ale nevypadaji vubec jako speedmastery a cifernik se imho okouka ergo koupil bych omega aqua terra, ktery jsou univerzalni a maji nadhernej inhouse strojek .... Upraveno 23. září 2012 uživatelem utrejch
kalbien Odesláno 24. září 2012 Nahlásit Odesláno 24. září 2012 Ja bych dal hlas carreram z toho vyberu co jsi postoval. Ted jsem si je konecne zkusil na ruku a jsou prekvapive velky, coz me (ne)prijemne prekvapilo, protoze jsem mel pocit, ze budou na moji ruku maly. uz pomalu sonduju, kde se daj koupit za rozumny penize (v hnedy variante teda), zatim nejlip vychazi ihodinarstvi. nicmene s tim nemam zadny zkusensti a takovejhle kup rozhodne nikam nespecha ze? a pokud bys do vyberu zahrnul Omega Aqua Terra, tak to jsou rozhodne fakt nadherny hodinky, tam bych vahal. Me se na tech carrerach libi, ze se mi libej uz x let od doby, kdy jsem zjistil, ze nejaky hodinky vubec existujou a porad me to nepreslo....
Petr77 Odesláno 24. září 2012 Nahlásit Odesláno 24. září 2012 Kalbien: ...tak to jsi zrejme vcera vecer dost zavahal. Hnede Carrery prosly Aukrem, super puvod a myslim, ze nakonec i cena . Tady: http://aukro.cz/hodinky-tag-heuer-carrera-puv-74-900-kc-od-1kc-i2641451671.html
haky73 Odesláno 24. září 2012 Autor Nahlásit Odesláno 24. září 2012 (upraveno) Kalbien: ty si snad první kterej kope za TAGy Upraveno 24. září 2012 uživatelem haky73
Jirka35 Odesláno 24. září 2012 Nahlásit Odesláno 24. září 2012 Vzal bych ty Seamaster Chrono. Jsou to univerzální a spolehlivé hodinky.
kalbien Odesláno 25. září 2012 Nahlásit Odesláno 25. září 2012 Kalbien: ...tak to jsi zrejme vcera vecer dost zavahal. Hnede Carrery prosly Aukrem, super puvod a myslim, ze nakonec i cena . Tady: http://aukro.cz/hodi...2641451671.html Tak to ti teda pekne dekuju... to sem vubec videt nechtel sakra.. a to sem na aukro o vikendu koukal. I kdyz ja chci day date, takze vlastne zadna skoda (place) JA za to nemuzu, me se ty Tagy proste libej, chapu ze az budu mit doma za milion hodinky, na quartz budu koukat jako na totalni povl, hodinky pod 200 me budou urazet, tak mi tagy prijdou priliz mainstream a provareny a malo originalni a vubec... nicmene maj to bejt moje prvni fakt dospely hodinky a me se ty carrery proste opravdu libej.
haky73 Odesláno 25. září 2012 Autor Nahlásit Odesláno 25. září 2012 Já si TAGy vyškrtl z hledáčku a směřuju nejspíše do OMEG nebo IWC. Otázka - kalibr 3313 je inhouse a pokud ano, jak se jeví?Díky.
Micey Odesláno 25. září 2012 Nahlásit Odesláno 25. září 2012 No, gůgl máš? Úplně inhouse to neni, základ Piguet 1285, co-ax. Je pěknej, ale někde, nevim kde, jsem četl o nějakejch problémech. Anebo taky ne, hehe. A na chronograf se vyflákni:)
haky73 Odesláno 25. září 2012 Autor Nahlásit Odesláno 25. září 2012 A na chronograf se vyflákni:) Ještě jsem nevyzrál aby se mi líbila ta jednoduchost a přehlednost.
Petr77 Odesláno 25. září 2012 Nahlásit Odesláno 25. září 2012 Napisu to opatrne, abych te vety jednou nelitoval /kdybych u Omeg taky skoncil/ . Urcite kopu taky za Carrery a hlavne s gumou-kaucukem. Duvod neznam, proste mam TH rad a dokola se porad vracim k drive prodanym kouskum
haky73 Odesláno 25. září 2012 Autor Nahlásit Odesláno 25. září 2012 Kdyby tyhle měli o chlup věší průměr, měl bych opravdu jasno ale takhle pořád váhám. Nechce se mi dávat o asi 40000 víc za hodinky který mají ten správnej průměr. Kurnik, to je prekérka. Nebyl by další tip???
Daemonultimate Odesláno 25. září 2012 Nahlásit Odesláno 25. září 2012 A co tyhle? Průměr 45 když bude zájem pošli sz
Frantik Odesláno 25. září 2012 Nahlásit Odesláno 25. září 2012 Tak proc si je nekoupis? Co se chces dalsiho dozvedet na dalsich 6ti strankach diskuze?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se