grga_pitic Odesláno 12. září 2012 Nahlásit Odesláno 12. září 2012 Mistni clen mi v nahlem pomateni smyslu za par bezcennych papirku prenechal toto blazen... Mrakodrape DEKUJI ! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
lukin_ova Odesláno 12. září 2012 Nahlásit Odesláno 12. září 2012 Gratuluji. To je hodně velká bomba. Respekt .... To aby jsi došel na sraz ....
NIGHTinGALE Odesláno 12. září 2012 Nahlásit Odesláno 12. září 2012 Strejdo, to je kauf jak cyp. Srdečná gratulace!!! Asi nejhezčí hodinky, co se kdy mihly v prodejní sekci. Závidím jak sviňa. Akorát mají jedinej problém - nebudou pro cigána s žigulíkem málo lesklé a zlaté?
StanoBare Odesláno 12. září 2012 Nahlásit Odesláno 12. září 2012 Bezcenné papieriky? Už strihám noviny a hrrr nakupovať Sú fajnové. Máme ich vôbec v kalendári na 2013?
Filipmar Odesláno 12. září 2012 Nahlásit Odesláno 12. září 2012 Blahopřeji! Podle mě to nejlepší, co tu v poslední době bylo - v sekci Prodám.
bandicoot Odesláno 12. září 2012 Nahlásit Odesláno 12. září 2012 No konecne. Uz jsem myslel, ze tu frcej jen becka, rolady a pamky...Gratuluju, krasny pouzdro, krasny kalibr.A ty tri sroubky zeru.
grga_pitic Odesláno 12. září 2012 Autor Nahlásit Odesláno 12. září 2012 dekuji panove, zase jsem se posunul o kousek dale - na techhle hodinkach clovek vidi jak vypada dokonalost to NIG - Nigu neboj Lakatos Horvath mi slibil ze mi je v lakovne strikne na zlatou....
ivan_989 Odesláno 12. září 2012 Nahlásit Odesláno 12. září 2012 Moja dilema či kúpiť alebo nie je vyriesena. Na ruke vyzerajú fakt super. Zavidim
T1000 Odesláno 12. září 2012 Nahlásit Odesláno 12. září 2012 Velká gratulace, nafoť to ještě z jiných stran, ať vynikne dokonalost pouzdra. Top oblekovky nabízené k prodeji ve vlákně. Super koupě !
PhoeniX Odesláno 12. září 2012 Nahlásit Odesláno 12. září 2012 Mrakodrap? Toho já neznám. JD? Tu značku já neznám. No to je pecka. Myslel jsem, že se takové hodinky na fóru nikdy neobjeví. Křičím po více fotkách z různých úhlů. Paráda!
grga_pitic Odesláno 12. září 2012 Autor Nahlásit Odesláno 12. září 2012 kluci ja fotim jako prase - at jsem si poridil jaky chtel fotak tak to vzdycky vypada strasne... nemam na to bunky, ale pokusim se....
lukin_ova Odesláno 12. září 2012 Nahlásit Odesláno 12. září 2012 kluci ja fotim jako prase - at jsem si poridil jaky chtel fotak tak to vzdycky vypada strasne... nemam na to bunky, ale pokusim se.... Dojdi na sraz, půjč je na víkend Aldovi a ze solitéru bude do týdne na fóru masovka, tak jako Damasko .... Teď vážně, tahle nádhera si zaslouží publikaci a foto v kalendáři ... fakt .... P.S. Teď si uvědomuji, že dlouho nebyl sraz ostravské větve ... Bakere, předsedo, kdepak jsi ?
mrakodrap Odesláno 12. září 2012 Nahlásit Odesláno 12. září 2012 Krásný hodinky...vím o čem mluvím. Ať dobře slouží.
grga_pitic Odesláno 12. září 2012 Autor Nahlásit Odesláno 12. září 2012 jeste jednou dekuji Mrakodrape a omlouvam se ze to bylo tak rychle - ale znas to - zitra du corovat autoradia do Bratislavy, tak jsem v casovem presu
Jumbo Odesláno 13. září 2012 Nahlásit Odesláno 13. září 2012 kluci ja fotim jako prase - at jsem si poridil jaky chtel fotak tak to vzdycky vypada strasne No chtěl jsem říct, že kdyby tady většina lidí neznala ty hodinky z fotek od Mrakodrapa z prodejního vlákna, tak už jsou tady poznámky typu "který strýček ti to odkázal"? Naštěstí je tady všichni znají, takže můžeme pogratulovat. Super stroj!
quequeek Odesláno 13. září 2012 Nahlásit Odesláno 13. září 2012 ty sem hypnotizoval pěkně dlouho, kauf roku a ten kalibr, nádherný
cretino Odesláno 13. září 2012 Nahlásit Odesláno 13. září 2012 gratulujem, su to fakt nadherne hodinky - jedny z naj
volfda Odesláno 13. září 2012 Nahlásit Odesláno 13. září 2012 Krasa, musim se pridat ke gratulacim! Na foru malo rozsirena manufaktura, taky jsem mel nutkani, ale ubranil jsem se:-)
KFL Odesláno 13. září 2012 Nahlásit Odesláno 13. září 2012 Gratulace. Neni to muj salek kavy, ale uznavam, ze jsou krasny a predevsim neotrely.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se