Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Strejdo, to je kauf jak cyp. Srdečná gratulace!!! Asi nejhezčí hodinky, co se kdy mihly v prodejní sekci. Závidím jak sviňa.

Akorát mají jedinej problém - nebudou pro cigána s žigulíkem málo lesklé a zlaté?

Odesláno

dekuji panove, zase jsem se posunul o kousek dale - na techhle hodinkach clovek vidi jak vypada dokonalost :)

to NIG - Nigu neboj Lakatos Horvath mi slibil ze mi je v lakovne strikne na zlatou....

Odesláno

Velká gratulace, nafoť to ještě z jiných stran, ať vynikne dokonalost pouzdra. Top oblekovky nabízené k prodeji ve vlákně. Super koupě ! :smile_anim:

Odesláno

Mrakodrap? Toho já neznám. JD? Tu značku já neznám.

No to je pecka. Myslel jsem, že se takové hodinky na fóru nikdy neobjeví. Křičím po více fotkách z různých úhlů. Paráda!

Odesláno

kluci ja fotim jako prase - at jsem si poridil jaky chtel fotak tak to vzdycky vypada strasne... nemam na to bunky, ale pokusim se....

Dojdi na sraz, půjč je na víkend Aldovi a ze solitéru bude do týdne na fóru masovka, tak jako Damasko .... :D

Teď vážně, tahle nádhera si zaslouží publikaci a foto v kalendáři ... fakt .... :smile_anim:

P.S. Teď si uvědomuji, že dlouho nebyl sraz ostravské větve ... Bakere, předsedo, kdepak jsi ?

Odesláno

kluci ja fotim jako prase - at jsem si poridil jaky chtel fotak tak to vzdycky vypada strasne

No chtěl jsem říct, že kdyby tady většina lidí neznala ty hodinky z fotek od Mrakodrapa z prodejního vlákna, tak už jsou tady poznámky typu "který strýček ti to odkázal"? :D

Naštěstí je tady všichni znají, takže můžeme pogratulovat. Super stroj!

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...