kdojinej Odesláno 10. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2014 V pohodě obchod. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 30. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2014 Domluva bezvadná, ochota maximální, pokec luxusní :-)Hodinky božíTakže já sem spokojenej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doth Odesláno 12. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2014 Vše perfektní a velmi rychle. Ještě jednou díky, Ondro. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guca Odesláno 31. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2014 Rychlá a příjemná komunikace. Děkuji Ondro :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 3. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2014 Rychly deal a vse zase naprosto v pohode a v poradku. Diky Ondro! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marecenator Odesláno 12. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2014 Nalomil som ho, uklepal a on so vsetkym suhlasil. Vyborna komunikacia, rychla dohoda, dakujem Ondro. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hator Odesláno 30. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2014 Vse probehlo bez problemu a velmi rychle. Dekuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 30. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2014 To že je Ondra úžasný člověk jistě potvrdí všichni, kteří měli tu čest ho potkat. Já mu tímto děkuji za sice malý, ale perfektní obchod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 1. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2014 Proběhl obchod a Ondra nasadil na ruku moje definitivní, ale já se vrátím ....!!! Ondro gratuluji a užívej je, jsou dokonalý. Všem doporučuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mazzi Odesláno 2. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2014 Ondra má i moje doporučení. Ještě jednou děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 3. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2014 Bezproblémový obchod. Děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 22. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2014 rychlý a bezproblémový obchod, děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 28. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2014 Každopádně doporučuji! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
watchesss Odesláno 3. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2014 Bezproblemovy obchod, odporucam! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 7. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2014 Děkuju Ondrovi jakožto kupujícímu, že na mě ochotně počkal, když jsem díky svému orientačnímu (ne)smyslu a tupému následování navigace jel místo na smluvené místo asi 20 km někam do ()*(). Pokec o hodinkách byl moc fajn a vše proběhlo k oboustranné spokojenosti. Ještě jednou díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 13. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2014 Moc děkuji Ondrovi za obchod a pokec. Správný srdcař a chronomagor v dobrém. 100 procentně doporučuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 16. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2014 Takze do tretice vseho dobreho a myslim ze budeme pokracovat i v budoucnu, ideal! Presnej jak hodinky co jsem mu strelil, hladce oholen a dobre naladen! Tak to ma byt! Doporucuji! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sborez Odesláno 17. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2014 Znovu v pořádku a v pohodě. Opět doporučuji a děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladimír P. Odesláno 26. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2014 S Ondrou jsem sedli na kafe, pokecali, vyměnili si hodinky a šli domů, klasika. Ondra je ozdoba tohoto fóra. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 6. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2015 Nezbývá, než doporučit! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se