Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Po roku...
Odesláno

Mohu doporučit, jako vzorného kupujícího. Špičková komunikace, rychlá platba a ještě si pro hodinky poslal kurýra. Za mě spokojenost a palec nahoru :notworthy:

• po 4 týdnech...
Odesláno

Z mojej strany velke odporucenie Jirku ako predavajuceho. Peniaze este ani nemal na ucte, a uz objednaval kuriera. Hodinky dorazili presne ako bolo dohodnute, zabalene ako keby boli pripravene nie len na tretiu svetovu, ale aj povodne :-) KOmunikacia, a vsetko perfekt

Dik za obchod Jirko

• po 2 týdnech...
Odesláno

Rovněž se připojuji s pochvalou co se týče obchodování s Jirkou. Perfektní domluva a vše proběhlo jako po másle. Navíc byl Winder zabalený tak precizně, že by přečkal i zacházení pracovníků české pošty, přestože šel kurýrem:-)

Díky za obchod, třeba si to v budoucnu zopakujeme:-) 

• po měsících...
Odesláno
Borec a vsechna cest!
Velmi rychle vyrizeni, super jednani, maximalni ochota, prijemne chovani, vstricnost vudci cloveku.
Vse v absolutnim stavu.
Kdyby byl kazdy clovek takovy, tak by vse mohlo fungovat bez problemu.
Dekuju a vsem urcite doporucuji!
  • po měsících...
  • po měsících...
Odesláno

Jsem rád, že jsem mohl díky Chronomagu poznat tohoto člena. Moc rád jsem s ním udělal obchod a hlavně fajn pokecal. Ať chci nebo ne - musím vyzdvihnout jeho férové jednání a hlavně to, že "pár kaček" nevyměnil za svojí čest. :notworthy: 

Víc takových "Frajerů" s velkým F zde na fóru. DÍKY 

• Po letech...
Odesláno

Připojuji se ke chvále tohoto gentlemana. Obchod na pět hvězdiček, ochota příkladná, rychlost zaslání balíčku jakbysmet. Velmi pečlivě zabaleno, sám bych to nezvládl lépe... :-)

• po měsících...
  • po měsících...
  • po 3 týdnech...
  • po měsíci...
  • po měsících...
Odesláno

Dle Jirky náš obchod proběhl v souladu s imperativem rychle, levně, kvalitně - obrázek dokazuje, že to není možné... :lol2:
Teď vážně: rychlá komunikace, blesková platba, co víc si přát?! Ideál pro každého prodávajícího... Takže dík a příště zas, Lovec doporučuje a dává 110% ;)

IMG_0005.JPG

• po měsících...
Odesláno

Jirkovi děkuju za rychlou akci, perfektní komunikaci a bleskové odeslání. Bylo mi ctí, těším se na další obchod a rozhodně můžu jenom doporučit.

• po měsíci...
Odesláno

Rychlá, bezproblémová a přijemná komunikace. Na tomhle fóru se ještě pořád najdou správní chlapi. Díky Jirkovi za moc fajn obchod a rozhodně má mé doporučení.

Odesláno

Obchod s Jirkou proběhl na 1*, výborná komunikace, platba bez problémů....prostě další pohodový člen tohoto gentlemanského fóra.Díky a 100% Jirku doporučuji

Odesláno z mého SM-M215F pomocí Tapatalk

• po 2 týdnech...
  • po měsíci...
  • Po roku...
  • Po roku...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...