Ludwig Wittgenstein Odesláno 16. září 2012 Nahlásit Odesláno 16. září 2012 ... stejně tak obchod s členem Jirkasirka (kupující) vše na jedničku a bez jakýchkoli problémů.
Kostra Odesláno 18. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2014 Mohu doporučit, jako vzorného kupujícího. Špičková komunikace, rychlá platba a ještě si pro hodinky poslal kurýra. Za mě spokojenost a palec nahoru
azraelsk Odesláno 16. května 2014 Nahlásit Odesláno 16. května 2014 Z mojej strany velke odporucenie Jirku ako predavajuceho. Peniaze este ani nemal na ucte, a uz objednaval kuriera. Hodinky dorazili presne ako bolo dohodnute, zabalene ako keby boli pripravene nie len na tretiu svetovu, ale aj povodne :-) KOmunikacia, a vsetko perfekt Dik za obchod Jirko
Hami8 Odesláno 24. května 2014 Nahlásit Odesláno 24. května 2014 Rovněž se připojuji s pochvalou co se týče obchodování s Jirkou. Perfektní domluva a vše proběhlo jako po másle. Navíc byl Winder zabalený tak precizně, že by přečkal i zacházení pracovníků české pošty, přestože šel kurýrem:-) Díky za obchod, třeba si to v budoucnu zopakujeme:-)
Koza_c Odesláno 21. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2014 Borec a vsechna cest!Velmi rychle vyrizeni, super jednani, maximalni ochota, prijemne chovani, vstricnost vudci cloveku.Vse v absolutnim stavu.Kdyby byl kazdy clovek takovy, tak by vse mohlo fungovat bez problemu.Dekuju a vsem urcite doporucuji!
Koza_c Odesláno 22. července 2015 Nahlásit Odesláno 22. července 2015 Vse absolutne bez problemu viz. vyse.Dekuju a vsem urcite doporucuji!
Majk1 Odesláno 23. února 2016 Nahlásit Odesláno 23. února 2016 Jsem rád, že jsem mohl díky Chronomagu poznat tohoto člena. Moc rád jsem s ním udělal obchod a hlavně fajn pokecal. Ať chci nebo ne - musím vyzdvihnout jeho férové jednání a hlavně to, že "pár kaček" nevyměnil za svojí čest. Víc takových "Frajerů" s velkým F zde na fóru. DÍKY
spacek5 Odesláno 9. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2019 Připojuji se ke chvále tohoto gentlemana. Obchod na pět hvězdiček, ochota příkladná, rychlost zaslání balíčku jakbysmet. Velmi pečlivě zabaleno, sám bych to nezvládl lépe... :-)
radek77cz Odesláno 25. března 2019 Nahlásit Odesláno 25. března 2019 Přidávám 100% pozitivní hodnocení Jirky jako kupujícího. Vše proběhlo dle dohody. Mohu jen doporučit. Díky za obchod.
dawe009 Odesláno 12. června 2019 Nahlásit Odesláno 12. června 2019 Fajn domluva, bezva pokec, férový přístup, správnej chlap. Za mě jednoznačně doporučuji a děkuji za obchod.
Nicolas02 Odesláno 29. června 2019 Nahlásit Odesláno 29. června 2019 Super rychlá a korektní domluva...obchod proběhl jak měl a já můžu jen doporučit...díky
VojtaB Odesláno 29. července 2019 Nahlásit Odesláno 29. července 2019 Výborná domluva, super osobní předání, rozhodně doporučuju a kdykoli znova!
LovecK Odesláno 26. května 2020 Nahlásit Odesláno 26. května 2020 Dle Jirky náš obchod proběhl v souladu s imperativem rychle, levně, kvalitně - obrázek dokazuje, že to není možné... Teď vážně: rychlá komunikace, blesková platba, co víc si přát?! Ideál pro každého prodávajícího... Takže dík a příště zas, Lovec doporučuje a dává 110%
hreba Odesláno 22. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2020 Jirkovi děkuju za rychlou akci, perfektní komunikaci a bleskové odeslání. Bylo mi ctí, těším se na další obchod a rozhodně můžu jenom doporučit.
xprcz01 Odesláno 3. února 2021 Nahlásit Odesláno 3. února 2021 Rychlá, bezproblémová a přijemná komunikace. Na tomhle fóru se ještě pořád najdou správní chlapi. Díky Jirkovi za moc fajn obchod a rozhodně má mé doporučení.
Pelikan73 Odesláno 4. února 2021 Nahlásit Odesláno 4. února 2021 Obchod s Jirkou proběhl na 1*, výborná komunikace, platba bez problémů....prostě další pohodový člen tohoto gentlemanského fóra.Díky a 100% Jirku doporučujiOdesláno z mého SM-M215F pomocí Tapatalk
cedvik89@gmail.com Odesláno 14. února 2021 Nahlásit Odesláno 14. února 2021 Ahoj děkuji jirkasirka za první nákup na tomto fóru a omlouvám se pozdní hodnocení.
Nestler Odesláno 3. dubna 2021 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2021 Rad jsem Jirku poznal a obchodoval s nim. Mohu jen doporucit tohodle symapatickyho typka.
VojtaB Odesláno 22. prosince 2022 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2022 V 29. 7. 2019 v 20:48, VojtaB napsal: Výborná domluva, super osobní předání, rozhodně doporučuju a kdykoli znova! Rozšířit Stále platí Domluva výborná, hodinky druhý den na ruce, fajn pokec... Kdykoli znova!
fugass Odesláno 10. května 2024 Nahlásit Odesláno 10. května 2024 Dekuju @Jirkasirka za bezproblemovy obchod. Skěla domluva, rychle jednání a navrch milé setkání a příjemný pokec. Za mě Top a doporucuju!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se