Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Koukám do svého hodnocení a od MAAMA, tam jedno mám a jelikož jsem zde nenašel jeho, tak ho sem dávám. Je to už delší doba, kdy proběhl obchod no spíše výměna. Ale u mě velká spokojenost a i další obchod s tímto členem uvítám. I svoje hodinky jsem na jeho ruce našel :worried_anim: Jestli pak je ještě má? :rolleyes:

• Po letech...
  • po měsíci...
  • po měsících...
  • po měsíci...
Odesláno

Tak už je to nějaký ten pátek, co jsme spolu měli nějaký ten obchod, no a zase přišla chvíle na pokec a předání toho co kdo chtěl  :cheers:  Takže díky :notworthy:  za obchod. A nemám problém opět Všem doporučit!!!!  :clap:  :clap:  :clap:

• po měsíci...
  • po měsících...
  • po měsících...
Odesláno

Tak to byla neuvěřitelná rychlost. Ráno první kontakt a odpoledne už na ruce, díky obrovské vstřícnosti. A osobní setkání s pokecem k tomu. Ještě jednou dík.

Palec nahoru jak jen to jde! 

• Po roku...
  • po měsících...
Odesláno

Výborné jednání, rychlá domluva. Vše solidní a příjemné. Díky za obchod. 

• po 2 týdnech...
  • po měsíci...
Odesláno

Vše proběhlo dle domluvy, tudíž nemohu jinak než doporučit k obchodování!

• po měsících...
Odesláno

Týpek v "super stavu" prodávající "velmi sympatické" hodinky....nebo obráceně?:)

Tuhle větu jsem pronesl naposledy o vánocích, ale teď musím znovu: "Díky maamo!"

• po 4 týdnech...
Odesláno

Stále objevuji nová zákoutí tohoto fóra.

Chci se připojit s pozitivní referencí na obchod. Skvělé jednání, férová domluva a vstřícnost. Díky moc!

Sent from my iPad using Tapatalk

• po měsíci...
  • po měsících...
Odesláno

S maamou je radost jednat, sejít se i obchodovat. Coby kupující v naší nechrono transakci dostál svým pozitivním referencím, za mě tedy rád kdykoliv znovu a obligátní: "díky, maamo"... :D 

• po měsíci...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...