kloubik Odesláno 19. září 2012 Nahlásit Odesláno 19. září 2012 WUS člen ASRSPR zveřejnil moc hezký mod Speedmasterů. Za mě palec nahoru. Více info a pár dalších fotek na WUS. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Source: WUS, ASRSPR
gougy Odesláno 19. září 2012 Nahlásit Odesláno 19. září 2012 Jako jsem proti modifikacím "klasiky" tak tohle je velká paráda
IWCmann Odesláno 19. září 2012 Nahlásit Odesláno 19. září 2012 Moc pěkné, zvláště ta poslední rozsvícená fotka je pecka.
sashator Odesláno 19. září 2012 Nahlásit Odesláno 19. září 2012 Jako jsem proti modifikacím "klasiky" tak tohle je velká paráda Tak to jsem na tom podobně- klasika by měla zůstat neposkvrněná ale tohle se opravdu povedlo, krása!
Seamaster Odesláno 20. září 2012 Nahlásit Odesláno 20. září 2012 Ten chlapek ma vkus, libi se mi i jeho 2254/PO mod.
Ondoni Odesláno 20. září 2012 Nahlásit Odesláno 20. září 2012 Kdyby měly původní tachymetrickou lunetu, líbily by s mi mnohem víc...líbily by se mi fakt hodně...takhle to vůbec nechápu a přijde mi to samoúčelné...článek jsem rychle přelouskal a důvod, proč by tam měl být pulsmetr jsem nikde nepochytil...ale možná je chyba na mém přijímači
Seamaster Odesláno 20. září 2012 Nahlásit Odesláno 20. září 2012 Asi jo. Nazval ten mod Paramedic, takze bily cifr a pulzacni luneta jsou logicky. Bejt doktor z hor tak je chci!
Ondoni Odesláno 20. září 2012 Nahlásit Odesláno 20. září 2012 zdroj: The "Speedmaster" name was coined from the model's novel tachymeter scale bezel...bez té origo lunety to prostě nejsou speedmastery...vím, su hnidopich, ale pro mě je to asi jako když předěláte lambo na sanitku...designově to může být třeba i pecka, ale už to nebude lambo...
Seamaster Odesláno 20. září 2012 Nahlásit Odesláno 20. září 2012 (upraveno) Ta luneta je origo a mohl sis objednat hodinky primo s ni primo u Omegy. Delaly se 4 verze lunet. Chyba je stale na tvem prijmaci... Upraveno 20. září 2012 uživatelem Seamaster
Ondoni Odesláno 20. září 2012 Nahlásit Odesláno 20. září 2012 přiznávám, že tohle jsem vážně nevěděl...takže spojení "origo luneta" beru zpět...nevíš, k čemu sloužily ty zbývající dvě lunety? z toho obrázku to nevyluštím...
pavel_k Odesláno 20. září 2012 Nahlásit Odesláno 20. září 2012 přiznávám, že tohle jsem vážně nevěděl...takže spojení "origo luneta" beru zpět...nevíš, k čemu sloužily ty zbývající dvě lunety? z toho obrázku to nevyluštím...Taky jsem to neznal, hodite nekdo link, kde je o tom nejake povidani? Diky P.
Vlcak Odesláno 20. září 2012 Nahlásit Odesláno 20. září 2012 Z toho obrázku vidím, že jedna z těch 4 je ta na určení tepu z 15 pulsů, jedna je telemetrická - od 0 do 20, na určení vzdálenosti dle rychlosti zvuku ve vzduchu, jedna klasická speedmasterovská tachymetrická a poslední (tedy první zleva) netuším.
Seamaster Odesláno 23. září 2012 Nahlásit Odesláno 23. září 2012 (upraveno) 1.Tachymetricka2.Pulzometricka3.Telemetricka - delali dokonce dve verze, v km a milich4.Decimalni Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 23. září 2012 uživatelem Seamaster
Ondoni Odesláno 24. září 2012 Nahlásit Odesláno 24. září 2012 1.Tachymetricka2.Pulzometricka3.Telemetricka - delali dokonce dve verze, v km a milich4.Decimalni Když se teď nad tím zamyslím, tak opravdu každá slouží k měření nějaké rychlosti...osobně, když už bych si měl vybrat jinou než tachymetrickou, bral bych tu telemetrickou bo tu bych i využil...každopádně, teď už mi ta modifikace dává mnohem větší smyl a za to díky!
Jakubisko Odesláno 24. září 2012 Nahlásit Odesláno 24. září 2012 Že bych prodal Explorery a postavil si tohle?
klobadysek Odesláno 26. září 2012 Nahlásit Odesláno 26. září 2012 Za mě palec nahoru. Citlivá úprava klasiky. :smile_anim:Ale pro mne by to originál spíš doplňovalo než nahradilo.
Chosef76 Odesláno 27. září 2012 Nahlásit Odesláno 27. září 2012 Speedmastery s bílým ciferníkem se moc líbí a tahle modifikace je velmi povedená. Slušely by mi k bílé pracovní uniformě ;-) i k černému saku !
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se