Roman Šula Odesláno 4. února 2007 Nahlásit Odesláno 4. února 2007 V Objektivu na ČT1 je reportáž o švýcarských hodinářích.
31682 Odesláno 4. února 2007 Nahlásit Odesláno 4. února 2007 Už to zapínám. Výborně, tak jsem akorát stihl, že mám hodináři přinést láhev vína
Jerryl Odesláno 4. února 2007 Nahlásit Odesláno 4. února 2007 Zkus to najít v archivu čt. Taky jsem to nechytil celý, ale co jsem viděl bylo moc pěkný.
Skeleton Odesláno 4. února 2007 Nahlásit Odesláno 4. února 2007 Zkus to najít v archivu čt. Taky jsem to nechytil celý, ale co jsem viděl bylo moc pěkný. http://www.ceskatelevize.cz/vysilani/10969...ktiv/29545.html
Návštěvník tolja Odesláno 4. února 2007 Nahlásit Odesláno 4. února 2007 Fajn reportáž, díkec za tip... Podepisuji v plném rozsahu,díky =)
M-72 Odesláno 4. února 2007 Nahlásit Odesláno 4. února 2007 Pěkný a zajímavý pořad, škoda, že Hamiltny nemají výrobní číslo .... Tak alespoň - To VOR nebylo příliš sladké
Skeleton Odesláno 4. února 2007 Nahlásit Odesláno 4. února 2007 Mohli by to udelat jako serial. Objizdeli by postupne vsechny znacky
X-Bob Odesláno 4. února 2007 Nahlásit Odesláno 4. února 2007 http://www.ceskatelevize.cz/vysilani/10969...ktiv/29545.html je to opravdu zajímavé!
NIGHTinGALE Odesláno 4. února 2007 Nahlásit Odesláno 4. února 2007 Neumíte někdo tu reportáž stáhnout a uložit? Mně se to uložit nedaří
jfk Odesláno 4. února 2007 Nahlásit Odesláno 4. února 2007 Opravdu zajímavý dokument zase jsem o něco chytřejší a více zažraný do mechanických skvostů ). Výroba takových hodinek musí být pěkná rasovina. Zd jfk
Roman Šula Odesláno 4. února 2007 Autor Nahlásit Odesláno 4. února 2007 Neumíte někdo tu reportáž stáhnout a uložit? Mně se to uložit nedaří Jde to uložit, když to člověk spustí v tom horším formátu (tedy wmv) pod QuickTimem s modulem Flip4Mac, nechá přehrát a pak to jde uložit jako zdroj nebo jako .mov formát. Doma ale nemám tak rychlé připojení, abych to mohl kvalitně udělat, ale od úterý jsem v Ondřejově, tam to pro zájemce vyrobit můžu a hodit ke stažení na svoje ftp.
NIGHTinGALE Odesláno 4. února 2007 Nahlásit Odesláno 4. února 2007 Neumíte někdo tu reportáž stáhnout a uložit? Mně se to uložit nedaří Jde to uložit, když to člověk spustí v tom horším formátu (tedy wmv) pod QuickTimem s modulem Flip4Mac, nechá přehrát a pak to jde uložit jako zdroj nebo jako .mov formát. Doma ale nemám tak rychlé připojení, abych to mohl kvalitně udělat, ale od úterý jsem v Ondřejově, tam to pro zájemce vyrobit můžu a hodit ke stažení na svoje ftp. To by bylo super, protože, abych byl upřímný, jsem počítačová lama a podle toho tvého návodu to určitě nezvládnu.
Roman Šula Odesláno 4. února 2007 Autor Nahlásit Odesláno 4. února 2007 Tak já se to v týdnu pokusím vyrobit.
kubson Odesláno 4. února 2007 Nahlásit Odesláno 4. února 2007 http://ct1streaming.visual.cz/new/asx/high.../Obj-040207.asx vecer to zkusim nahodit strihnute
grga_pitic Odesláno 4. února 2007 Nahlásit Odesláno 4. února 2007 byl jsem u nasich, tatik koukal na telku a uz na me rval ze je tam neco pro me - malem jsem se prerazil. kua to byly hodinky :-))))) paraaaaaada
falkkon Odesláno 4. února 2007 Nahlásit Odesláno 4. února 2007 Super!!! Až budu velký tak si je koupím!!!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se