Toblin Odesláno 22. září 2012 Nahlásit Odesláno 22. září 2012 Když jsem se rozhodoval jaké budou ty moje první hodinky, potápky pro mě byly jasná volba. Hledal jsem robustní hodinky, vodotěsné, jednoduché a přehledné. Vybíral jsem je pár měsíců a pak několik týdnů čekal, až se objeví v distribuci, protože se jednalo o nový model. Po více než měsíci nošení mohu potvrdit, že beze zbytku splňují moje požadavky i očekávání. Mají vodotěsnost 200 m a z toho vyplývající slušnou mechanickou odolnost, masivní nerezové pouzdro 316L v kombinaci lesk/kartáč o průměru 43 mm. Velký, přehledný ciferník, silné ručky a výraznou červenou vteřinovku chrání safírové sklíčko. Otáčení lunety je klasické, jednosměrné. Na poloze 3 je osazena zajímavě tvarovaná, šroubovací korunka. Ukazatel data je na poloze 4:30. Hodinky jsou poháněny quartzovým strojkem Ronda. Quartz jsem zvolil právě pro diversky z důvodu vyšší mech. odolnosti strojku a absence nátahu. Pásek je silikonový, dostatečně silný, prošitý nití v barvě hodinek. Řemen svým tvarem velmi pěkně navazuje na tělo hodinek. Luminiscence Superluminova září slušně. Z hodinek jsem měl a stále mám obrovskou radost, všude je nosím sebou. Ze začátku jsem si je dokonce bral i do postele . Přikládám pár fotek, a jako nový člen fóra, budu vděčný za vaše komentáře. 1
FraK Odesláno 22. září 2012 Nahlásit Odesláno 22. září 2012 Pěkný, čistý fotky a pěkný hodiny. Díky za ně! Kolik ty hodinky váží? 1
funf5 Odesláno 22. září 2012 Nahlásit Odesláno 22. září 2012 Sice na baterku, ale pěkný kousek a parádně nafocený, ať ti slouží... 1
Návštěvník cecil Odesláno 22. září 2012 Nahlásit Odesláno 22. září 2012 pěkný hodinky,viděl jsem je v reklamě časopisu 100+1 a musím říct že mně zaujaly,na sport a k vodě velmi dobré.Pěkné fotky gratuluji!
Gustaf Odesláno 22. září 2012 Nahlásit Odesláno 22. září 2012 pěkný hodinky i fotky..gratuluju, ať slouží. Taky jsem po nich koukal, ale v oranžové verzi. Nakonec ale asi dojde na GST diver... 1
Toblin Odesláno 22. září 2012 Autor Nahlásit Odesláno 22. září 2012 Pěkný, čistý fotky a pěkný hodiny. Díky za ně! Kolik ty hodinky váží?Nemám je kde zvážit a výrobce, tuším, hmotnost neuvádí.
Toblin Odesláno 22. září 2012 Autor Nahlásit Odesláno 22. září 2012 pěkný hodinky i fotky..gratuluju, ať slouží. Taky jsem po nich koukal, ale v oranžové verzi. Nakonec ale asi dojde na GST diver...Měl jsem na ruce i žlutou variantu, ta byla sakra výrazná.
sibirnaya Odesláno 22. září 2012 Nahlásit Odesláno 22. září 2012 pekny, libivy hodinky, pekny fotky, gratuluju kdybych nevedel, ze je nebudu nosit, tak bych si je taky koupil.. 1
Rudykopalsson Odesláno 22. září 2012 Nahlásit Odesláno 22. září 2012 (upraveno) gratuluju k hodinkám, modrá je dobrá.. škoda datumovky v bílé barvě, černá by slušela víc... jaká je šíře kaučuku? na tahu jim to bude taky sakra slušet:-) Upraveno 22. září 2012 uživatelem Rudykopalsson 1
t.p Odesláno 22. září 2012 Nahlásit Odesláno 22. září 2012 Ahoj Tobline, vítej!!!Super hodinky, hlavně poměr cena výkon.Musím Ti pochválit fotky, jsou sakra povedené! 1
Toblin Odesláno 22. září 2012 Autor Nahlásit Odesláno 22. září 2012 Ahoj Tobline, vítej!!!Super hodinky, hlavně poměr cena výkon.Musím Ti pochválit fotky, jsou sakra povedené! Jo snažil jsem se dík Mrkni na mail.
Toblin Odesláno 22. září 2012 Autor Nahlásit Odesláno 22. září 2012 gratuluju k hodinkám, modrá je dobrá.. škoda datumovky v bílé barvě, černá by slušela víc... jaká je šíře kaučuku? na tahu jim to bude taky sakra slušet:-)Šířka pásku je 22 mm, tloušťka 2-3 mm.
Toblin Odesláno 22. září 2012 Autor Nahlásit Odesláno 22. září 2012 pěkný hodinky i fotky..gratuluju, ať slouží. Taky jsem po nich koukal, ale v oranžové verzi. Nakonec ale asi dojde na GST diver...Když se ti líbí PVD, proč ne
kuncák7 Odesláno 22. září 2012 Nahlásit Odesláno 22. září 2012 Pěkné fotky a hodinky vypadají opravdu tak, že něco vydrží. Na "první " opravdovej kousek je to velice povedená volba. Ať ti vydrží střídmost a úsudek v rozhodování při koupi dalších kousků .
Toblin Odesláno 22. září 2012 Autor Nahlásit Odesláno 22. září 2012 Sice na baterku, ale pěkný kousek a parádně nafocený, ať ti slouží...Díky, pořád lepší než do zásuvky
Toblin Odesláno 22. září 2012 Autor Nahlásit Odesláno 22. září 2012 pěkný hodinky,viděl jsem je v reklamě časopisu 100+1 a musím říct že mně zaujaly,na sport a k vodě velmi dobré.Pěkné fotky gratuluji!Cože? V reklamě? Snad je nebude mít celá republika
Toblin Odesláno 23. září 2012 Autor Nahlásit Odesláno 23. září 2012 Pěkné fotky a hodinky vypadají opravdu tak, že něco vydrží. Na "první " opravdovej kousek je to velice povedená volba. Ať ti vydrží střídmost a úsudek v rozhodování při koupi dalších kousků .Díky. Pozitivní hodnocení od pravého závisláka potěší
habadej Odesláno 23. září 2012 Nahlásit Odesláno 23. září 2012 (upraveno) Poměr cena - výkon je na vysoké úrovni. Můj problém je ale v tom, že mi vadí moc velká loga nebo nápisy a nápis Wenger vyloženě praští do mých očí. Jinak v pohodě, ideální kancldiver pouzdro, parádní čitelnost a ta převažující modrá je taky zajímavá. Silikonový řemen s prošitím je taky v pohodě. Co musím ocenit nejvíc, jsou fotky. Chtěl bych takový taky umět.Stejně si ale myslím, že časem přejdeš na mechaniky.Jo, a když Ti ty fotky tak jdou, udělej nějaké na ruce a fotku lumi v akci. Upraveno 23. září 2012 uživatelem habadej
Pavel K. Odesláno 23. září 2012 Nahlásit Odesláno 23. září 2012 Pěkný diversky. Gratuluju Mohl by jsi sem dát ještě foto na ruce pls.
Toblin Odesláno 24. září 2012 Autor Nahlásit Odesláno 24. září 2012 Poměr cena - výkon je na vysoké úrovni. Můj problém je ale v tom, že mi vadí moc velká loga nebo nápisy a nápis Wenger vyloženě praští do mých očí. Jinak v pohodě, ideální kancldiver pouzdro, parádní čitelnost a ta převažující modrá je taky zajímavá. Silikonový řemen s prošitím je taky v pohodě. Co musím ocenit nejvíc, jsou fotky. Chtěl bych takový taky umět.Stejně si ale myslím, že časem přejdeš na mechaniky.Jo, a když Ti ty fotky tak jdou, udělej nějaké na ruce a fotku lumi v akci.Souhlasím s tebou, velikost loga mohla být poloviční. A co se týká mechaniky - mám doma už týden elegantní pětky od Seika viz: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/40362-seiko-5/page__st__300
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se