Cyber Odesláno 30. září 2012 Autor Nahlásit Odesláno 30. září 2012 Tak včera jsem přítelku přesvědčil nejen k tomu, že jí budu fotit s hodinkama, ale i k tomu, že nejlepší fotka bude s výhledem na Lysou horu. Bohužel po 2,5 hodinovém šlapání do kopce se otočilo "světlo". Takže zatím jenom první pokus, ty příští budou určitě úspěšnější Super, jen tak dál....
Andrew Odesláno 30. září 2012 Nahlásit Odesláno 30. září 2012 Kateřina a SeaDweller Nemá ty hodinky obracene?
gougy Odesláno 30. září 2012 Nahlásit Odesláno 30. září 2012 (upraveno) Má !Správně, jako většina modelek, tak to má být Edit: a aby no nevyznělo sexisticky, na mnoha fotkách Rolád jsem je na dámách skutečně viděl obráceně Upraveno 30. září 2012 uživatelem gougy
kuncák7 Odesláno 30. září 2012 Nahlásit Odesláno 30. září 2012 Nemá ty hodinky obracene? Klobouk dolů, nějak jsem se zahleděl do provedení hodinek jako celku a tato banalita mě ušla . Parádní vlákno, jen nějak nestíhám sledovat ty hodinky ( a přítelkyni na toto nezlomím, zkoušel jsem to a ani úplatek nepomohl ).
sect Odesláno 1. října 2012 Nahlásit Odesláno 1. října 2012 (upraveno) barevnost: barva ( černobílá sice mnohé zachrání, ale zase mnoho zabije - LV, bondy, pepsi, zlaté hodinky, atd.., takže prosím i bez tónováníček )Kateřina a SeaDwellerNo nevím, téma je super, fotka taky, ale neporušuješ trochu svoje vlastní pravidla - bez tónovániček? Upraveno 1. října 2012 uživatelem sect
Chosef76 Odesláno 5. října 2012 Nahlásit Odesláno 5. října 2012 Doufám, že se vlákno opět vrátí zpět do gentlemanské úrovně ..viz. např. fotografie mrakodrapa. Požadavky na fotografie jsou v iniciálním Cyberově příspěvku ( ikdyž sám porušil " tónováníčko" ) , včetně odmítání laciných erotických snímků.
Cyber Odesláno 5. října 2012 Autor Nahlásit Odesláno 5. října 2012 Tonovanicko znamena cernobila fotka ala sepie, ala purpur,ala zelena.Tedy cernobila fotka,postprodukcne obarvena do jednoho tonu.Pokud budu fotit barevne ve vode,nebo pod vodou ,je docela jasne ze bude mit fotky s prevahou modrych tonu,kdyz v lese tak s prevahou zelenych tonu,kdyz pri zapadu slunce,tak cervenych tonu. Pokud pouziji malo saturovany film,nebo malou saturaci v nastaveni barevnych tonu, bude dominantni prave ta nesilneji zastoupena barva,ale porad to nebude tonovanicko. Kdyz necemu nerozumim tak se nejprve zeptam, kritizuju az potom.Radeji sem nic davat nebudu, nerad bych znovu vysvetloval ze LVcka se proste skvele foti v zelenem svetle a porad to neni tonovanicko. Ostatnim diky za prispevky a hlavne za odvahu.Kecat umi kazdy,ale udelat si cas,a neco vytvorit uz tak snadne neni.
turner Odesláno 6. října 2012 Nahlásit Odesláno 6. října 2012 Nazdar pánové, vzhledem k tomu, že nejsem žádná krasavice ani vychrtlá modelka, přikládám ještě jedno foto (už opravdu poslední abych někoho zbytečně nerozhodila apod...), přítel mi řekl, že potřebuje moje foto z hodinkami tak jsem souhlasila i když nerada, teď už vím i k čemu ho potřeboval, no neva! Takže tímto se s Vámi skrz mého přítele loučím a díky za příznivce a předem se omlouvám za kvalitu fotek, dyžtak at to admin všechno smaže a je klid!!! Ahoj 1
mrakodrap Odesláno 6. října 2012 Nahlásit Odesláno 6. října 2012 Nazdar pánové, vzhledem k tomu, že nejsem žádná krasavice ani vychrtlá modelka, přikládám ještě jedno foto (už opravdu poslední abych někoho zbytečně nerozhodila apod...), přítel mi řekl, že potřebuje moje foto z hodinkami tak jsem souhlasila i když nerada, teď už vím i k čemu ho potřeboval, no neva! Takže tímto se s Vámi skrz mého přítele loučím a díky za příznivce a předem se omlouvám za kvalitu fotek, dyžtak at to admin všechno smaže a je klid!!! Ahoj SUPER! Za mě tedy palec rozhodně nahoru. Dobrý nápad.
ivan_989 Odesláno 6. října 2012 Nahlásit Odesláno 6. října 2012 No vidis ze to ide, ked sa chce a troska sa premysli kompozicia a myslienka, hned to je nieco lepsie
Návštěvník Kamil Odesláno 6. října 2012 Nahlásit Odesláno 6. října 2012 .... díky za příznivce a předem se omlouvám za kvalitu fotek, dyžtak at to admin všechno smaže a je klid!!! Sis ani nepřečetl zadání o poměru stran. Trochu jsem to upravil...
NIGHTinGALE Odesláno 6. října 2012 Nahlásit Odesláno 6. října 2012 Sis ani nepřečetl zadání o poměru stran. Trochu jsem to upravil... Fakt dobrý a zlatí bych dal klidně do kalendáře.
Radek K Odesláno 6. října 2012 Nahlásit Odesláno 6. října 2012 Sis ani nepřečetl zadání o poměru stran. Trochu jsem to upravil... ... rýpnul jsem do toho víc, pokud je to nevhodné, tak to smázněte.
Návštěvník Kamil Odesláno 6. října 2012 Nahlásit Odesláno 6. října 2012 ... rýpnul jsem do toho víc, pokud je to nevhodné, tak to smázněte.Dobrý.
jencekgs Odesláno 13. října 2012 Nahlásit Odesláno 13. října 2012 Asi mimo soutěž. Je to ségra a nebylo mi dovoleno více
mrakodrap Odesláno 13. října 2012 Nahlásit Odesláno 13. října 2012 Náhodou ta kérka je parádní a dle fotky soudím, že je na ni slečna patřičně pyšná.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se