laskajefajn Odesláno 1. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2012 Jasná zpráva.Nohy a záda jsou základ všeho 65% svaloviny máš v nohách Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 1. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2012 Hele, pro zajimavost, s jakou vahou jedete mtrvy tah v serii po 10 opakovani ? Ja jsem zacatecnik, cvicim dva roky, pred tim nikdy nic, behal jsem dlouhe trate a mel 69 kg. Ted jsem pri 100% technice na 155kg ve trech seriich po 10 a nechce to moc dal ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník pitrs182 Odesláno 1. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2012 10 opakování a maximální váha dle mého názoru nejde moc dohromady. Na maximálku bych doporučoval okolo šesti opakování. Na nárust síly v mrtvém tahu sem dělal zmenšený rozsah opakování. Kotouče podloženy deskami. Začal sem třeba na čtyřech deskách a postupně odbíral až sem byl s kotouči na zemi. Ještě bych doporučil cvičit k mrtvému tahu trapézy, přítahy v předklonu a hamstringy. No a hlavně se nezaklánět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 1. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2012 Mrtvý tah je hodně složitý cvik a já třeba osobně ho vůbec necvičím...tam stačí málo a zničiš si záda s následky...Raději dělám základní cviky na záda jako jsou shyby a ztahování kladky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 1. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2012 Dneska už nohy moc ne Ty vole, ty si fakt holíš nohy? No na ženské je to pěkné.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 1. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2012 (upraveno) Maximalku mam 170, tech 155 dam v seriich s technikou, ale nejde to moc dal ... Edit: cvicim jen s trenerem, technika je hlidana dusledne Upraveno 1. října 2012 uživatelem gas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník pitrs182 Odesláno 1. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2012 Maximalku mam 170, tech 155 dam v seriich s technikou, ale nejde to moc dal ... Edit: cvicim jen s trenerem, technika je hlidana dusledneTak pokud je maximálka dvojnásobek tělesné váhy, tak po dvou letech cvičení a při 100% technice je to rozhodně velmi dobrý výkon. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 1. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2012 Mam ted cca 89-90 kg s tukem uplne na spodni hranici, nejak to stoji, ale co uz ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník pitrs182 Odesláno 1. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2012 Mam ted cca 89-90 kg s tukem uplne na spodni hranici, nejak to stoji, ale co uz ...To je takhle těžké poradit. Každopádně někdy méně je více. Je to možná otřepaná věta, ale tady platí. Jinak pokud máš tělesný tuk na minimální hranici, tak buď máš skvělou genetiku nebo dodržuješ nižší příjem kalorií. Pokud v cvičebním roce neděláš objemovou fázi a udržuješ stále nízkokalorickou stravu, prostě zjednodušeně nevalíš do sebe sacharidy, ta síla nahoru nijak zásadně nepůjde. Mrkni se na správné liftery, to jsou řádní cvalíci:-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trololo Odesláno 1. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2012 laskajefajn - +1, mám stejný názor a osobně ho taky necvičím Jaký máte názor na suplementy ( popř. co sypete ? ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 1. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2012 sypete? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 1. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2012 Ty vole, ty si fakt holíš nohy? No na ženské je to pěkné.... ..no sak ale oni zenske maju ten ruzovy kosostvorec niekde inde.. ergo, tomu sa hovori noha komplet na pi.u..btw pri takych cyklourazoch si celkom rad ze v tej kozi nemas zafrezovane aj vlastne chlpy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník pitrs182 Odesláno 2. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2012 laskajefajn - +1, mám stejný názor a osobně ho taky necvičím Jaký máte názor na suplementy ( popř. co sypete ? )Pokud člověk cvičí jen sám pro sebe, tedy nemá zájem o soutěže, tak úplně bohatě stačí kvalitní strava a protein v kombinaci se sacharidy( sachr.vlny). Vše ostatní je jen vyhazování peněz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rur Odesláno 2. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2012 BCCA jen. Cvičím jen pro svůj dobrý pocit.sypete? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 2. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2012 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 2. října 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2012 Děláte taky kliky?Já jo. Ty jo? Kolik a jak? Mrtvý tah je hodně složitý cvik a já třeba osobně ho vůbec necvičím...tam stačí málo a zničiš si záda s následky...Raději dělám základní cviky na záda jako jsou shyby a ztahování kladky.Já z něj mám respekt a ježto ho pořádně neumím, tak se mu vyhýbám. Akorát dotaz lásko - shybama a kladkou ale spodní záda neprocvičíš no ne? Narozdíl od mrtvého tahu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 2. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2012 já sypu ptáčkům a sobě leju jen proutýn šejk muhammad kdysi jsem chtěl mít taky svaly, ale teď chci být spíš 100% lean beef čili libový vůl takže: široký kliky, úzký kliky, kliky na prstech, na pěstech, shyby, kolo, čísla, sklapovačky atd. ...strojů se nedotýkám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 2. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2012 (upraveno) Mrtvolu dělám s cca. 165kg a to v sériích 4 x 6 opakování. Ale to už vidím hvězdičky před očima a při posledním opakování mám problém udržet činku v ruce, záda by to ještě možná daly. 10 opakování v sérii se mi zdá hodně, možná s menší váhou. Dělám ho max. jednou za dva týdny a střídám ho s dřepama, které nesnáším. Upraveno 2. října 2012 uživatelem Jeronimo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 2. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2012 skvely tema. po 10 letech se opet vracim do posilovny a tesim se na to. mel jsem ted uvodni hodniu s trenerem a trochu me rozhodil. tak jak jsem cvicil drive se ted uz necvici, technika sla pry take dopredu a provedeni se zmenilo. tak prochazim 2 ceks e weby o posilovani a nasavam info jak o sestaveni planu cvicebniho tak hlavne jidelnicku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník pitrs182 Odesláno 2. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2012 (upraveno) skvely tema. po 10 letech se opet vracim do posilovny a tesim se na to. mel jsem ted uvodni hodniu s trenerem a trochu me rozhodil. tak jak jsem cvicil drive se ted uz necvici, technika sla pry take dopredu a provedeni se zmenilo. tak prochazim 2 ceks e weby o posilovani a nasavam info jak o sestaveni planu cvicebniho tak hlavne jidelnicku.Já cvičím od r.89. Jediné co se změnilo v tréninku, je větší počet všech možných strojů. Osobně stále preferuji volné závaží, úplně nejraději jednoručky.No a co se také změnilo, tak jsou doplňky stravy, jak ty povolené, tak ty zakázané.Každému vyhovuje něco jiného. Princip tréninku však, podle mě, zůstává stále stejný. Není vůbec špatné si vyzkoušet vícero druhů tréninků, najít si své optimální, a ty pak po určitém čase střídat.Podstatné také je to proč chce člověk cvičit. Jestli jako doplněk k nějakému sportu, nebo z důvodu hubnutí atd.Každopádně stroje jako to poslední Upraveno 2. října 2012 uživatelem pitrs182 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se