Návštěvník pitrs182 Odesláno 23. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2012 Jo jo, tohle je paráda. Mnohokrát jsem tyhle videa sledoval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 23. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2012 Hm, čumím. Možná lepší než zaprděná posilovna Ale bolí mě z toho úpony, vazy a šlachy jen se na to podívám. Asi je tam obrovská šance se pěkně zranit. Mohlo by to být dobré na výdrž a posílení vnitřních břišních stabilizačních svalů. Jako bonus spálení obrovského množství kalorií.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 23. října 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2012 Akorát posilujou jen vršek, ale jinak je to príma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 23. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2012 ako to pozeram tak toto mi presne napadlo - mi to prislo ako zozbierani vyradeni plavci a prerasteni gymnasti. Vyzeraju chlapci vystavne (na vystavu kačerov, hehe). Kazdopadne je to dobre, zavidim im zdrave ramenne klby a vydrz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Walter Odesláno 24. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2012 Akorát posilujou jen vršek, ale jinak je to príma. Tak nohy tam samozřejmě nejsou. Ono to není moc atraktivní ukazovat video, kde někdo dělá dřepy na všechny způsoby, sisi, široké, na jedné noze, bulharské nebo s výskokem, nebo výpady vpřed, vzad a do stran, nebo sprinty, atp. Cviků na nohy s vlastní vahou se dělá hodně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 24. října 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2012 Ono to není moc atraktivní ukazovat video, kde někdo dělá dřepy na všechny způsoby...Fakt jo? Myslíš, že video s upocenýma chlápkama co dělaj shyby je atraktivnější jak video s upocenejma chlápkama co dělaj dřepy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 24. října 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2012 Tak nohy tam samozřejmě nejsou... Cviků na nohy s vlastní vahou se dělá hodně.Právě že tam nejsou. cviků se dělá hodně, to máš pravdu, ale ti týpci na videech nedělaj žádný. Dokonce si troufnu tvrdit, že se soustředí jen na vršek. Nechci tím ale snížit jejich um a sílu, aneb jak jsem prve napsal, je to prima co dělaj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 24. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2012 Asi nějaká objemovka: youtube Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník pitrs182 Odesláno 24. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2012 Asi nějaká objemovka: youtube A tak napadlo by mě kdo by to z fóra mohl být:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 24. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2012 .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel67 Odesláno 24. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2012 A tak napadlo by mě kdo by to z fóra mohl být:-) To je přece Koudelka z STS Chvojkovice Brod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 24. října 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2012 Dráhový cyklista Robert Forstemann: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
charles Odesláno 24. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2012 Jsem chodil do posilovny naposledy pred 12 lety, kdy na to byl čas na škole. Bez jakekoliv specialni stravy a proteinu (nebyly prachy) jsem pribral z 69kg na 80kg a pak se to zastavilo (po 2 letech). Teď bych se k tomu chtěl vrátit. Jako motivaci jsem si dal připravu na tenhle závod: http://www.ocelovymuz.cz/ což je takový silově-vytrvalostní pětiboj (bench, shyby, lehsedy, 5km beh, 40km časovka na kole). Poslednich par let jsem se venoval jen vytrvalostnimu behu a letos pridal kolo. Potřeboval bych poradit jaky zvolit trenink, abych nabral silu a trochu objem, ale abych se diky vetší váze nevzdálil svým časům v běhání (letos 10km za 43:50, pulmaraton 1:39). Vážim 78kg při 180 cm výšky.Any ideas? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trojan Odesláno 17. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2012 Ježiši, dostal jsem se k 5 let staré fotce sama sebe. Nepoznal bych se, fakt že jo.No řekněme, že to byla z větší části změna k lepšímu. Cvičíte mrtvej tah s bedernim pásem nebo bez?Nebo menší váhy bez a větší s? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 17. listopadu 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2012 Mrtvý tah necvičím vůbec. Nějak si na to netroufám. Cvičím hyperextenze. Pro zajímavost, kdyby sem někdo hodil video se správnou technikou budu rád. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník pitrs182 Odesláno 17. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2012 (upraveno) a mrtvola Upraveno 17. listopadu 2012 uživatelem pitrs182 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igicz Odesláno 18. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2012 Chlapi, jedete podle nějaké metody nebo dle vlastního plánu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník pitrs182 Odesláno 18. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2012 Trénink je vysoce individuální věc. Není špatné si vyzkoušet různé cviky a pak je v tréninku střídat. Osobně se mi nejlépe osvědčil antagonistický trénink, tedy např.jeden cvik na záda, další na prsa. Je hodně faktorů, dle kterých se sestavuje rozpis tréninku. Na dálku se to navíc dělá těžko. Doporučuji se mrknout třeba na youtube na některé tréninky a z nich si vybrat. Úplně ideální varianta je však dobrý trenér či nějaký ostřílený kolega-cvičenec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
charles Odesláno 6. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2013 Nevíte, kolik může vážit samotná tyč na multipressu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 6. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2013 Nevíte, kolik může vážit samotná tyč na multipressu?20 kg imho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se