Přejít na obsah

Chronomag posilovna

Doporučené příspěvky

Hm, čumím. Možná lepší než zaprděná posilovna :D Ale bolí mě z toho úpony, vazy a šlachy jen se na to podívám. Asi je tam obrovská šance se pěkně zranit. Mohlo by to být dobré na výdrž a posílení vnitřních břišních stabilizačních svalů. Jako bonus spálení obrovského množství kalorií..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Akorát posilujou jen vršek, ale jinak je to príma.

:)

Tak nohy tam samozřejmě nejsou. Ono to není moc atraktivní ukazovat video, kde někdo dělá dřepy na všechny způsoby, sisi, široké, na jedné noze, bulharské nebo s výskokem, nebo výpady vpřed, vzad a do stran, nebo sprinty, atp. Cviků na nohy s vlastní vahou se dělá hodně.

Odkaz ke komentáři

:)

Tak nohy tam samozřejmě nejsou... Cviků na nohy s vlastní vahou se dělá hodně.

Právě že tam nejsou. cviků se dělá hodně, to máš pravdu, ale ti týpci na videech nedělaj žádný. Dokonce si troufnu tvrdit, že se soustředí jen na vršek. Nechci tím ale snížit jejich um a sílu, aneb jak jsem prve napsal, je to prima co dělaj.

Odkaz ke komentáři

Jsem chodil do posilovny naposledy pred 12 lety, kdy na to byl čas na škole. Bez jakekoliv specialni stravy a proteinu (nebyly prachy) jsem pribral z 69kg na 80kg a pak se to zastavilo (po 2 letech). Teď bych se k tomu chtěl vrátit. Jako motivaci jsem si dal připravu na tenhle závod:

http://www.ocelovymuz.cz/

což je takový silově-vytrvalostní pětiboj (bench, shyby, lehsedy, 5km beh, 40km časovka na kole). Poslednich par let jsem se venoval jen vytrvalostnimu behu a letos pridal kolo. Potřeboval bych poradit jaky zvolit trenink, abych nabral silu a trochu objem, ale abych se diky vetší váze nevzdálil svým časům v běhání (letos 10km za 43:50, pulmaraton 1:39). Vážim 78kg při 180 cm výšky.

Any ideas? :)

Odkaz ke komentáři

• po 4 týdnech...

Ježiši, dostal jsem se k 5 let staré fotce sama sebe. Nepoznal bych se, fakt že jo.

No řekněme, že to byla z větší části změna k lepšímu.

Cvičíte mrtvej tah s bedernim pásem nebo bez?

Nebo menší váhy bez a větší s?

Odkaz ke komentáři

Návštěvník pitrs182

Trénink je vysoce individuální věc. Není špatné si vyzkoušet různé cviky a pak je v tréninku střídat. Osobně se mi nejlépe osvědčil antagonistický trénink, tedy např.jeden cvik na záda, další na prsa. Je hodně faktorů, dle kterých se sestavuje rozpis tréninku. Na dálku se to navíc dělá těžko. Doporučuji se mrknout třeba na youtube na některé tréninky a z nich si vybrat. Úplně ideální varianta je však dobrý trenér či nějaký ostřílený kolega-cvičenec.

Odkaz ke komentáři

• po měsíci...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...