zerrou Odesláno pátek v 19:50 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 19:50 ...čím impregnujete kožennú bundu,ak vôbec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno včera v 05:00 Nahlásit Sdílet Odesláno včera v 05:00 před 10 hodinami, skalis napsal: Ta je vyborna… tak k botam, raw dzinum jeste kozenou, nebo voskovanou bundu… nebo voboje. Tohle forum Dík.. Do Voskovaných bund jsem zatím nedorostl, to si nechám na později. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno včera v 05:09 Nahlásit Sdílet Odesláno včera v 05:09 před 9 hodinami, zerrou napsal: ...čím impregnujete kožennú bundu,ak vôbec. Bude záležet i na typu kůže a jejím opracování. Broušenou kůži bych impregnoval určitě. Jednou za dva roky jsem si na bundu z vepřovice kupoval v Kaře nějaký sprej. Tu poslední G1 asi ani impregnovat nebudu. Je z těžké hovězí kůže. Navíc tyto bundy mám spíš na parádu, takže s nimi do dešťů prakticky nepočítám. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno včera v 21:01 Nahlásit Sdílet Odesláno včera v 21:01 (upraveno) Na všechny kožený výrobky balzám na kůži se včelím voskem. Bundy, brašny, rukavice, všechno tim dělám. I boty jsem tim dělal, než jsem se naučil že tam se na to musí jinak. Upraveno včera v 21:01 uživatelem Waya03 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se