sido Odesláno 24. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna Před hodinou, Jeronimo napsal: Paráda, tak jsem zvědav, preji ať to sedne. Dobře ty neprijde mě že by ti byla malá.... V pondělí bude prý tady, tak se těším. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 24. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna před 1 hodinou, sido napsal: Dobře ty neprijde mě že by ti byla malá.... V pondělí bude prý tady, tak se těším. No, kdybych přibral nebo na svetr to prostě není. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sido Odesláno 24. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna před 26 minutami, Jeronimo napsal: No, kdybych přibral nebo na svetr to prostě není. s vahou jento dobra motivace ne? svetr rozumím, jsem zvědav jak to sedne u me Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 24. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna Ta bunda je fakt pekna! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 25. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna před 14 hodinami, sido napsal: s vahou jento dobra motivace ne? svetr rozumím, jsem zvědav jak to sedne u me Já se motivuji právě přibrat před 14 hodinami, skalis napsal: Ta bunda je fakt pekna! Dokonalá není, ale k Rolexkám i Red Wingům to udje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 25. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna Jinak favoritem č. 2 je pro mě mladší G-1. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 25. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna před 3 hodinami, Jeronimo napsal: ale k Rolexkám i Red Wingům to udje No prave… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sido Odesláno 25. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna před 6 hodinami, Jeronimo napsal: Já se motivuji právě přibrat Dokonalá není, ale k Rolexkám i Red Wingům to udje souhlas, tak nejak sem to namyslel, GMT, B2 a BlackSmith v mem pripade Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 27. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna Teď koukám na tuhle bundu. Je prakticky stejná jako moje 23 let stará bunda. Budu ji asi muset jet osobně vyzkoušet, protože podle toho co tady píšete budu asi potřebovat 5XL. https://www.brixtonbest.cz/panska-kozena-bunda-jasper-unique-brixton-hneda/ To jako minulý týden jsem se byl obléct a všechno bylo 3XL jen Thor Steinar všechno 4XL. Ale třeba Levi'sky jsem na ni vyblil svoji velikost a padly na první dobrou. Manšestráky Wrangler zase o číslo větší. To je Brixton fakt ujetej o dvě čísla? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Já ml. Odesláno 28. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna Tak v pátek přišla, zatím spokojenost, i když si nejsem jistý střihem u ramen, uvidíme až ji zajedu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 28. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna před 1 hodinou, Já ml. napsal: Tak v pátek přišla, zatím spokojenost, i když si nejsem jistý střihem u ramen, uvidíme až ji zajedu... Pěkná, to bude koza, že jo. Ta se přizpůsobí na tělo mnohem rychleji a víc oproti konině nebo hovězině. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 28. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna Kirk Newmann Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasa_H Odesláno 28. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna Odkud to posilaji? (Clo +dph). Dik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 28. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna Výroba je v Pakystánu. Něco skladem je na prodejnách v Německu, UK, USA. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 28. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna před 6 hodinami, Já ml. napsal: Tak v pátek přišla, zatím spokojenost, i když si nejsem jistý střihem u ramen, Na obrázku to vypadá jak hruskastrih u Barbour, hm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Já ml. Odesláno 28. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna před 7 hodinami, Jeronimo napsal: Pěkná, to bude koza, že jo. Ta se přizpůsobí na tělo mnohem rychleji a víc oproti konině nebo hovězině. Je to koza, ale je moc ,,navoněná,, - chce to pás šrámů... před 6 hodinami, Vasa_H napsal: Odkud to posilaji? (Clo +dph). Dik Přímo Pákistán, ale fofr 24.1. přebrala DHL 26.1. jsem měl bundu doma... CLO+DPH+Poplatky DHL za vyřízení .... celkem 1 147,- Kč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 28. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna Paltil jsem podobnou částku. Jinak koza patinuje myslím méně. Ale ona konkrétně tato sama o sobě má už takový pěkný vintage look. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 28. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna Návod, když se ti nechce čekat patnáct let na patinu: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Já ml. Odesláno 28. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna před 3 hodinami, Jeronimo napsal: Návod, když se ti nechce čekat patnáct let na patinu: To je stejný jako když, se synátor ráno půl hodiny češe, aby vypadal neučesaně... Ale jestli dostanu odvahu, tak jí dám pár měsíců na stavbě a ono to půjde... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Katchabba Odesláno 29. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna (upraveno) Zapomněl to pomatlat hovnem. Upraveno 29. ledna uživatelem Katchabba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se