Návštěvník LukeD Odesláno 17. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2014 Ty vole, to je arzenál! Sejf je v tomhle případě více než na místě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 17. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2014 Narazil jsem na hezké pojednání o Speedsonicách a strojku, kdyby náhodou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 17. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2014 Ono jich je víc, jsem trošku promiskuitnější, trojka je málo. Zkouška stojánků před zabalením hodinek do sejfu. Ty stojánky jsou na Primky, tohle nikde vystavovat nebudu.Tohle je ale moc příjemná promiskuita , krásné kousky .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 17. března 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2014 Narazil jsem na hezké pojednání o Speedsonicách a strojku, kdyby náhodou. První odkaz znám, ten druhý jsem ještě neobjevil. Díky. Zas mám co studovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 17. března 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2014 Díky pánové. Už jsou zase zabalený a uložený v oceli. Moc pěkná pětka. Tojo, prekvapilo me jaky je tenhle model autavii tank proti manualu s 7734, jsou na ruce fakt citit. Ty sonic jsou pekny, gratulace. Ty vole, to je arzenál! Sejf je v tomhle případě více než na místě. Tohle je ale moc příjemná promiskuita , krásné kousky .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 20. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2014 Třikrát jsem začal a třikrát to smazal...Žádné oduševnělé, pochvalné souvětí, plné superlativů a smysluplnně vyjadřující můj obdiv prostě nejsem schopen sesmolit. OBDIV, RESPEKT, POKLONA, NÁDHERNÁ HISTORIE, ÚŽASNÝ ZPŮSOB RELAXACE, KLOBOUK DOLŮ!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 27. dubna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2014 S blížícím se Seiko srazem jsem zjistil, že skoro nemám co na sebe a je potřeba doplnit šatník. Náhoda mi dopomohla k nádherným Bullheadům, které si jeden mladý akademik kdysi dávno koupil jako nové na své zahraniční stáži a dnes se panu docentovi povalovaly v šuplíku. Půlroku jsem dotyčného ukecával. Hodinky jsou naprosto původní, funkční, jen občas nedotočí den v týdnu a mají poškrábané sklíčko. Časem jim dopřeju servis a výměnu sklíčka. Druhý přírůstek je na cestě z Německa, klasický Seiko Pandy. Budou potřebovat drobnou péči, lunetu i sklíčko jsem už objednal, zbytek uvidíme. Nejdůležitější je, že jsou originální, i ciferník je původní. V českém filmu z roku 1978 "Stíhán a podezřelý" je ponosil Jiří Adamíra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 27. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2014 Pandy jsou skvělý, taky si je budu muset pořídit do rodiny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 28. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2014 Hergot ty zbrojíš parádní úlovky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 29. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2014 Druhý přírůstek je na cestě z Německa, klasický Seiko Pandy. Budou potřebovat drobnou péči, lunetu i sklíčko jsem už objednal, zbytek uvidíme. Nejdůležitější je, že jsou originální, i ciferník je původní. Už jsem je chválil v jiném vlákně, kde jsi prosím bral to sklíčko, opět ebay, nebo se dá sehnat i u nás. Koukám, že se Valisovi sejdou zarás 2 sestřičky :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 29. dubna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2014 Už jsem je chválil v jiném vlákně, kde jsi prosím bral to sklíčko, opět ebay, nebo se dá sehnat i u nás. Koukám, že se Valisovi sejdou zarás 2 sestřičky :-)Sklíčko na pandy jsem bral na ebay, spolu s lunetou. Na Bullhedy ho maji v Mavexu :-)U Valise uz jedny sestricky mám :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 29. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2014 Perfektní duo Já se snad nakazím i těma hujerama, měl bych si to zakázat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 30. dubna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2014 Perfektní duo Já se snad nakazím i těma hujerama, měl bych si to zakázat Hujery jsou vysoce nakažlivý a lek na to neni :-). Jen to leze do penez, nejspis budu casem redukovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladan Synek Odesláno 30. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2014 Hujery jsou vysoce nakažlivý a lek na to neni :-). Jen to leze do penez, nejspis budu casem redukovat. Tak pokud budes redukovat, tak bych byl rad, kdyby to lezlo do mych penez jsou to nadherne kousky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 30. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2014 Na Bullhedy ho maji v Mavexu :-) jako skleněný ? A ta kolik ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 30. dubna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2014 jako skleněný ? A ta kolik ?Jj, stejny jako ma Ofrei, 300 bez dane. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 28. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2014 jako skleněný ? A ta kolik ? Jj, stejny jako ma Ofrei, 300 bez dane. Repliky skel pro Seiko dělá Sternkreuz od kterého bere Mavex, který ale nyní skladem nemá. Sternkreuz má rovněž vyprodáno, další dodávka by byla za 6 týdnů a cena přibližně (podle včerejšího sdělení z Mavexu) už 1000,- Kč + DPH.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 30. června 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2014 Dlouho jsem nic nepořídil :-) V Mavexu se na mě vyprdli a sklíčko nedodali, urgoval jsem to 2x a už na ně kašlu. Vzhledem k dalším projektům jsem chrona na chvilku odsunul. Časem se k renovacím starých chron určitě vrátím, teď mě však zaměstnávají limitky s Eltonem. Noudejty tu už na foru proběhly, další limitka se v těchto dnech dolaďuje, na podzim bych ji rád představil. A k těm novým Primkám jsem sehnal i jejich starší sourozence. Všechny vojenský číslovaný Primky předrevoluční éry (u těch prostředních jsem trošku švindloval s renovační lunetou)1. Prim Orlík2. Elton Sport3. Prim Sport (číslo nad 600 a pětkošestka na dýnku)4. Prim letecký5. Prim Sport II polského námořnictva A podvodní souprava pro potápěče, hodinky z předešlý fotky spolu s buzolou PB-65 a hloubkoměrem HN-20 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 1. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2014 paráda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 1. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2014 Seš šílenec! Ale krásnej šílenec! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se