bubuking Odesláno 27. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2014 Nebudou. Nekaž mu to ! ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 27. srpna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2014 Budou oboje stejný. Hlavně jedny jsou moje :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 19. září 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2014 Mala ochutnavka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 19. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2014 Stav je moc dobrej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 19. září 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2014 Stav je moc dobrej. Stav je výborný. Na padesát let starý hodinky šlapou i vypadají naprosto perfektně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 19. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2014 Bezva. Z té předchozí fotky mi ale připadá, ze byly relativně OK, jen chycený pod lunetou. Máš k nim příběh co prožily? Pak bysme mohli relevantně posoudit jejich předrenovační stav. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 19. září 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2014 Bezva. Z té předchozí fotky mi ale připadá, ze byly relativně OK, jen chycený pod lunetou. Máš k nim příběh co prožily? Pak bysme mohli relevantně posoudit jejich předrenovační stav. Předchozí fotka je už z probíhající renovace, luneta se dělal jako poslední. Příběh mých Orlíků jsem už tady dával, je o pár stránek zpátky. Tady je odkaz:http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/53334-zrodily-se-hodinky/?p=1191538 První wristshot z hospody, kdy ještě nebyly moje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 19. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2014 A dnes. Poděkování patří Jirkovi, bez něho by to opravdu nešlo. DSCN3837.jpg DSCN3836.JPG DSCN3929.JPGMoc pěkná prace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 19. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2014 Přijde mi, že máš nepůvodní stěžejky, to je škoda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 19. září 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2014 Přijde mi, že máš nepůvodní stěžejky, to je škoda.To je fakt, asi je pujdu vratit.Nechal jsem vyrobit novy koncovky na stezejky, aby sedely primo do pouzdra. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 20. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2014 (upraveno) Bezva fotky Orlíků, gratuluju a neskrývám, že mírně závidím hlavně trpělivost... Upraveno 20. září 2014 uživatelem patprom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 20. září 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2014 Bezva fotky Orlíků, gratuluju a neskrývám, že mírně závidím hlavně trpělivost... Díky, trpělivost jsem zrovna dneska probíral s jedním kolegou přes SZ. Jsem neskutečně trpělivý. Obvykle mám rozjetých strašně moc akcí a všechny pomalu tlačím do cíle... Řada rozdělaných projektů (hodinkových, pracovních, soukromých...) dává mýmu životu pestrost a nemusím šílet a tlačit do konce furt jednu věc. Nemít tohle, asi bych se zbláznil :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 8. října 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2014 Něco se opět rodí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 8. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2014 Ani ciferník to nemá,dej to na díly na Aukro :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 8. října 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2014 Ciferník bude formou obtisku na ruku. Prosklený dýnko a safír nahoře tomu dodají šťávu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 8. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2014 To vypada zajimave, ze by hodinky pro celniky k vanocum? Něco se opět rodí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 8. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2014 dobrej teaser Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 8. října 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2014 To vypada zajimave, ze by hodinky pro celniky k vanocum? Pravítko tam celníci nechali při poslední šťáře. S hodinkama nemá nic společnýho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 9. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2014 Tak to ti toho poměrně dost zbylo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miroslav zub Odesláno 9. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2014 Velká gratulace a zlatá trpělivost. M Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se