Přejít na obsah

zrodily se hodinky

Doporučené příspěvky

Pouzdra jsou stejný, 11063 i 110.603. V roce 1984 už byl Heuer úplně v p... před bankrotem a PVD modely měly pomoc zlepšit prodeje. Mohli vzít skladovku pouzdro a použít pro PVD modely.

Je zajímavý, celosvětově jsou PVD modely Autavii poměrně vzácný, u nás se objevují častěji.

Podobnou divočinu ve značení mají Monzy s kal. 12. Reference 110.501, dynko je značeny 150.501.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pouzdra jsou stejný, 11063 i 110.603. V roce 1984 už byl Heuer úplně v p... před bankrotem a PVD modely měly pomoc zlepšit prodeje. Mohli vzít skladovku pouzdro a použít pro PVD modely.

Je zajímavý, celosvětově jsou PVD modely Autavii poměrně vzácný, u nás se objevují častěji.

Podobnou divočinu ve značení mají Monzy s kal. 12. Reference 110.501, dynko je značeny 150.501.

Podle mě je to dáno tím, že za bolšana se sem přes klenoty dovážely zlatý a právě tyhle stříbrný...  na zbylý černý a zelený u nás jen tak nenarazíš..

Odkaz ke komentáři

Podle mě je to dáno tím, že za bolšana se sem přes klenoty dovážely zlatý a právě tyhle stříbrný...  na zbylý černý a zelený u nás jen tak nenarazíš..

Na "zapade" to nikdo nechtěl, tak to vyvezli k nám. Cerny jsem u nás viděl dvoje, oboje totální šrot.

To je mi panečku rodinka. :)

V 80. letech v tom byl bordel. Stejně jako u Speedmasterů, dýnka, lunety, značení, reference, čísla.

Holt, Quartz krize. Skladovky, export atd... 

Rodinka to je, jen trochu chroma. Orange boye potřebují transplantaci, jsou bez srdicka.

Odkaz ke komentáři

• po měsíci...
  • po měsíci...

Dlouho jsem nedal žádný oživovací pokus. Tentokrát přidám hodinky, který mohly být hned na začátku tohoto vlákna. Tehdy jsem upřednostnil Seiko Arnoldy a tyhle Béčka zůstaly jen na wishlistu a několik let jsem po nich jen pokukoval. 

Nedávno jsem dostal nabídku na koupi zahnojené hromádky, ve které jsem uviděl tyhle Béčka, nefunkční, bez baterky, klasická hodinková loterie. Nebylo jasný, jeslti půjdou, co chybí a jak náročná bude oprava. Hned jak je přinesl pošťák, dostaly základní péči, vyčištěni pouzdra, tahu, kontrola mechanismu.  Baterku jsem měnil na schůzce s dalším postižencem v MC Café a po chvilce přesvědčování se strojek rozběhnul. Ufff, obrovská úleva. 

Večer ještě poladit tah, sesynchronizovat displej s ručkama a od tý doby jsou na ruce.

Zahnojená hromádka

post-13546-0-08342600-1426109883_thumb.jpg

Takhle došly

post-13546-0-04119400-1426107897_thumb.jpg

post-13546-0-46783600-1426107925_thumb.jpg

post-13546-0-23742400-1426107939_thumb.jpg

A dneska na ruce

post-13546-0-93276100-1426109249_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

ty mas teda nervy..ale o tom to je-WHO DARES WINS

Díky, nervy to byly. Pytlík s hodinkama je z Francie, prodávající mluví jen francouzsky, takže google translator, domlouvalo se to od konce listopadu a hodinky sem putovaly na několikrát. Hlavní část tu byla od začátku roku, jedny hodinky chyběly, nová zásilka, tu z neznámého důvodu vrátili němečtí pošťáci zpět odesílateli. Až včera to dorazilo komplet.

Skvela zachrana krasnych hodinek. Diky a gratulace k nim, me tenhle typ hodinek hodne oslovuje a opravdu skoda, ze neni vetsi vyber. 

Díky. Vybrat se dá, jen se blbě shání a jsou čím dál dražší. 

Odkaz ke komentáři

Pěkný je máš. :) Stálo to za to.

díky, několikrát jsem to málem vzdal, ale nakonec se povedlo

Davide, parádní kousek :clap: . V drtivé většině mě Breitling nebere, hlavně současná produkce, ale tyto jsou super !

Jenom nechápu, že někdo je mohl nosit s takovou hromadou bordelu uvnitř :crying_anim02: .

Děkuju 

Takhle zahnojený hodinky nejsou vyjímka. Už jsem to dával do jinýho vlákna, nedávno jsem pořídil Jaramy, hnus, špína všude a nevábně to vonělo. Po rozepnutí spony se mi zvedl žaludek. Nechápu, jak to někdo mohl dát na ruku.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...