financ Odesláno 23. února 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2014 Našel jsem k nim i dobovou reklamu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 23. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2014 Našel jsem k nim i dobovou reklamu.Dost dobré. 70 let a jak krásně pořád vypadají. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 23. února 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2014 V takový kondici bych v sedmdesáti chtěl být taky (jestli se dožiju).Přemýšlel jsem, že seženu ještě jeden ciferník a nechám ho přetisknout. Ale už by to nebylo ono, s tímhle starým to má ten správný vzhled. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 23. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2014 Davide, ač Béčka nejsou můj šálek kávy, tak tyhle jsou krásný....Další důkaz mé slabosti pro staré hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 24. února 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2014 Jsem zas neodolal a něco nakoupil :-) Bude se bastlit. :-) Mám jasnou představu, co provedu s těma SKX033 vlevo. Na ty vpravo vypisuju anketku, pište sem nápady, vkládejte obrázky. Nejlepší nápad bude realizován :-)Co mě zatím napadá - 6105 dial + ručky, černý chapter ring, PO insert a nějaký buvolí řemen z pilotek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 26. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2014 Ty jsi blázen Jak se tvářej strojky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 26. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2014 Mě se celkem líbí tenhle MOD, ale to už je POčkama inspirováno asi až moc Fotka vypůjčena z WUShttp://forums.watchuseek.com/f21/my-skx007-planet-ocean-mod-seiko-5-dial-568956.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 26. února 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2014 Ty jsi blázen Jak se tvářej strojky? Já vím, se léčím :-). Hodinky jsou na cestě, strojky nevím. Díly jsou dostupný, přinejhorším seženu jiný vnitřnosti Mě se celkem líbí tenhle MOD, ale to už je POčkama inspirováno asi až moc Fotka vypůjčena z WUShttp://forums.watchuseek.com/f21/my-skx007-planet-ocean-mod-seiko-5-dial-568956.htmlTahle luneta se mi líbí (až na kvalitu přpevnění). Asi bych jinak řešil minutový kroužek a ciferník. Mít dvoje minutový indexy na hodinkách mě docela dráždí. Přes SZ jsem dostal radu to prodat :-) Zatím ne, chvilku si poleží v šupliku, ono to uzraje :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník LukeD Odesláno 27. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2014 Na začátku čtení jsem si říkal, proč má k sakru vlákno o renovaci Seiko Arnold 8 stránek. Když jsem se dostal k příspěvku o přejmenování, pochopil jsem, že to zase až tak jednoduché nebude. Autavie mi skoro vyrazily dech, jak jsou nádherné. No, a pak už jsem jen dychtivě pročítal a čekal na každý další renovační příběh. Tohle vlákno patří - bez nadsázky - k 10. absolutně nejlepším, které jsem na tomhle fóru zatím měl tu čest pročítat! Fascinuje mě to nadšení a zápal pro věc, které z těch fotek jen a jen čiší. Tohle vlákno je jako román na pokračování. Nádherný dobrodružný román. Jestli jsem až doposud v koutku duše skrytě doufal, že můžu dát tomuhle fóru - po pomoci s nákupem hodinek, kvůli kterému jsem se zde zaregistroval - v pohodě a v klidu vale, tak po přečtení tohoto vlákna mám nejspíš definitivně jasno: ó, bože, jak bláhový jsem ve svém doufání byl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pilot77 Odesláno 4. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2014 Jsem tu krátce, ale co předvedl finance, je teda úžasný.Klobouk. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 10. března 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2014 (upraveno) Na začátku čtení jsem si říkal, proč má k sakru vlákno o renovaci Seiko Arnold 8 stránek. Když jsem se dostal k příspěvku o přejmenování, pochopil jsem, že to zase až tak jednoduché nebude. Autavie mi skoro vyrazily dech, jak jsou nádherné. No, a pak už jsem jen dychtivě pročítal a čekal na každý další renovační příběh. Tohle vlákno patří - bez nadsázky - k 10. absolutně nejlepším, které jsem na tomhle fóru zatím měl tu čest pročítat! Fascinuje mě to nadšení a zápal pro věc, které z těch fotek jen a jen čiší. Tohle vlákno je jako román na pokračování. Nádherný dobrodružný román. Jestli jsem až doposud v koutku duše skrytě doufal, že můžu dát tomuhle fóru - po pomoci s nákupem hodinek, kvůli kterému jsem se zde zaregistroval - v pohodě a v klidu vale, tak po přečtení tohoto vlákna mám nejspíš definitivně jasno: ó, bože, jak bláhový jsem ve svém doufání byl...Se červenám. Děkuju. Strašně mě to baví a přes všechny problémy, čas i peníze mě tyhle projekty nabíjí a dokážu se u nich odreagovat.Jen musím brzdit. Momentálně mám rozjetý 2 projekty s Eltonem (počítám i Nodate limitku), u Jirky jsou na dodělání čtvery hodinky, na dvoje sháním díly a dalších pár předrenovačních základů je v poště.Když se všechno podaří, budou další fotky :-) Jsem tu krátce, ale co předvedl financ, je teda úžasný.Klobouk.Děkuju Upraveno 10. března 2014 uživatelem financ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 12. března 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2014 Dneska jsem si je konečně vyzvednul u Jirky. Doladily se nějaký drobnosti na tahu, udělalo se přetěsnění, teď s nima můžu i do vody. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 12. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2014 Haúúú,jsou to krásky,jen nejsou moje,jediná vada. Gratuluju ,suprové Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 12. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2014 Chtěl bych je, kundafač...Už jsem na foru nějakou dobu, ale žádné hodinky jsem nepochválil během jednoho dne dvakrát. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischa Odesláno 13. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2014 Omyl, hodinky řady 1000 se vyráběly daleko dříve a déle, v roce 1985, kdy byly díky digitalizaci ve vyspělém světě prakticky neprodejné je nakoupili naši soudruzi a prodávali je v našich luxusních prodejnách zn. Safír. Ty Tvé stály 5600 Kč a byly na pultech skutečně cca 1 rok. Zlacená verze stála 6200 Kč, nerezová též 5600 Kč ale pozor, nerezové neměly svítící ručky. Kromě toho byly v prodeji modely bez otočného kroužku, celočerné, kromě čudlíků a ty stály 4900 Kč a nikdo je pro jejich skromnost moc nechtěl, také měly "jen" kožený řemen. Na západě se v roce 1985 prodávaly zbytky řady 2000 a to nejlepší byly kusy z řady 3000. Tolik má chabá paměť.A mame tu dalsi znovuzrozeni. Autavie 112.603, rok 1985, tenhle model se vyrabel jen jeden rok.Dostal jsem se k nim pres znamyho, hodinky byly utopeny, poskozeny cifernik, nefunkcni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 14. března 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2014 Omyl, hodinky řady 1000 se vyráběly daleko dříve a déle, v roce 1985, kdy byly díky digitalizaci ve vyspělém světě prakticky neprodejné je nakoupili naši soudruzi a prodávali je v našich luxusních prodejnách zn. Safír. Ty Tvé stály 5600 Kč a byly na pultech skutečně cca 1 rok. Zlacená verze stála 6200 Kč, nerezová též 5600 Kč ale pozor, nerezové neměly svítící ručky. Kromě toho byly v prodeji modely bez otočného kroužku, celočerné, kromě čudlíků a ty stály 4900 Kč a nikdo je pro jejich skromnost moc nechtěl, také měly "jen" kožený řemen. Na západě se v roce 1985 prodávaly zbytky řady 2000 a to nejlepší byly kusy z řady 3000. Tolik má chabá paměť. Díky za rozšíření obzoru. Vím že tam něco s rokem bylo, takže ne výroba, ale prodej.Nerez i zlatý dneska prošly chrono vláknem ve vintážní sekci http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/64808-jaká-chrona-60-80-léta-máte-právě-na-ruce/?p=1122504 http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/64808-jaká-chrona-60-80-léta-máte-právě-na-ruce/?p=1122517 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 14. března 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2014 Před skoro měsícem jsem tady dal pár fotek na tipovačku.http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/53334-zrodily-se-hodinky/?p=1105198 Dneska po dlouhé cestě přes velkou louži dorazil balíček. Poštáky a celníky z Pošty 120 jsem už proklel za jejich práci v jiným vlákně, tak dneska jen odhalení. Rodkopf to s malou nápovědou trefil. Jedná se o Omega Speedsonic 188.0002, ladičkové chrona, tyhle pocházejí z roku 1974. Koupil jsem je jako nefunkční, pouzdro i ciferník jsou v perfektním stavu, tah je nejspíš nepůvodní 1171 (mám pro něho využití na Moonech). Rád bych je dal do funkčního stavu a časem jim seženu origo 1162. Kdy to bude netuším, mám těch projektů rozdělaných několik. Z hodinek jsem nadšený, tak doufám že brzo uslyším bzzzzzzz... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 14. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2014 (upraveno) Nezbývá mi nic jiného, než opět gratulovat ke krásnému kousku. Upraveno 14. března 2014 uživatelem Jeronimo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sedlin Odesláno 14. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2014 (upraveno) financi, seš prostě pacient! Upraveno 14. března 2014 uživatelem Sedlin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 14. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2014 ale spravnej pacient! Jsou nadherne! S opravou Ti urcite poradi Pirx(snad se nebude zlobit,ze ho tady jmenuju). PS: Co jsem vyhral? Gesendet von meinem GT-I9100 mit Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se