Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak to tady se zájmem pozoruju a zcela vážně se ptám, o čem se tady diskutuje. Jestli o jeb.kách typu Storm, Police a jiných šuntech, které označení hodinky nesnesou, pak ano, rozumím tomu, že jejich uživatelé nahrazují často vkus nekritičností a odvahou... Pokud se bavíme o konceptech masivních hodinek renomovaných výrobců, tak argumenty některých z vás by zasloužily hadr na palici - myslím nahrazování sebevědomí, nízké IQ uživatelů. Pokud bych na tyto argumenty přistoupil, tak by výstaviště na Baselworldu plné minimálně z poloviny navštěvované zakomplexovanými chudáky se čtyřcentrimetrovými penisy a IQ 85. Prostě letošní mindrák v podobě velkých Bell Ross, Zenith, Hublot, Chopard, Hanhart, Thomas Prescher, Clerc, často i v v obleku. A co teprv debi.lové z Glashütte, ketrý představí oblekovky Glashutte Original Senator Observe s velikostí 44 mm. :suicide_anim:

Jo abych nezapomněl IQ mám 80, v trenkách 3 cm dlouhýho zabijáka a nejmenší hodinky Breitling chrono avenger :D

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Tak člověk musí zůstat nad věcí, většinou je to špičkování na opak - malé hodinky, malé péra atd. ;-). V závěru můj názor je ten, který jsem psal. Myslím si, že dnešní móda velikých budíku na ruce trošku postrádá praktičnost, občas i vkus. Vtipné mi připadá, když některé dnešní náramkové hodinky mají rozměry kapesních..... ovšem pokud se někomu líbí, ať si nosí co chce.

• Odpovědi 275
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Tak člověk musí zůstat nad věcí, většinou je to špičkování na opak - malé hodinky, malé péra atd. ;-). V závěru můj názor je ten, který jsem psal. Myslím si, že dnešní móda velikých budíku na ruce trošku postrádá praktičnost, občas i vkus. Vtipné mi připadá, když některé dnešní náramkové hodinky mají rozměry kapesních..... ovšem pokud se někomu líbí, ať si nosí co chce.

Ale já jsem nad věcí, to byl narážka zejména na toho člena odjinud. Jednou to tady rozesí.ral hlubokomyslnými filozofickými posty, jestli majitelům B-Uhr nevadí "nacistická" aura těchto hodinek, teď tady má poznámky o IQ. Já u něj nevím, co myslí vážně a diskutuje o hodinkách nebo si dělá pro mě neznámou pr.del. No nic, je tady ignore list, tak si ho tam šoupnu. :)

Odesláno

Tak to tady se zájmem pozoruju a zcela vážně se ptám, o čem se tady diskutuje. Jestli o jeb.kách typu Storm, Police a jiných šuntech, které označení hodinky nesnesou, pak ano, rozumím tomu, že jejich uživatelé nahrazují často vkus nekritičností a odvahou... Pokud se bavíme o konceptech masivních hodinek renomovaných výrobců, tak argumenty některých z vás by zasloužily hadr na palici - myslím nahrazování sebevědomí, nízké IQ uživatelů. Pokud bych na tyto argumenty přistoupil, tak by výstaviště na Baselworldu plné minimálně z poloviny navštěvované zakomplexovanými chudáky se čtyřcentrimetrovými penisy a IQ 85. Prostě letošní mindrák v podobě velkých Bell Ross, Zenith, Hublot, Chopard, Hanhart, Thomas Prescher, Clerc, často i v v obleku. A co teprv debi.lové z Glashütte, ketrý představí oblekovky Glashutte Original Senator Observe s velikostí 44 mm. :suicide_anim:

Jo abych nezapomněl IQ mám 80, v trenkách 3 cm dlouhýho zabijáka a nejmenší hodinky Breitling chrono avenger :D

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Bohužel je to tak, a už to tady bylo řečeno, kdo má prachy a vyhodí je za v podstatě dnes zbytečnou věc, tak si přeje aby to bylo pořádně vidět, a ne aby to bylo praktické. To samý je s autama, samý SUV a silnici to nikdy neopustí, hlavně že je to hoodně velký. Ten kdo nemá velký prachy, není cílová skupina. Tak se výrobci cílové skupině samozřejmě podřizujou.

Odesláno

ramon-hele taky sou lidi jako já,který maj SUV,protože si v tom připadaj jako maséři :) Jinak vlákno o velikosti už tady je,tohle mi připadne jako zbytečný.

Odesláno

ramon-hele taky sou lidi jako já,který maj SUV,protože si v tom připadaj jako maséři :) Jinak vlákno o velikosti už tady je,tohle mi připadne jako zbytečný.

Snad se tady bavíme o velikosti hodinek, ne? Ale asi máš pravdu, hodinky větší jak ruka jsou nádherný, ohromně vkusný a moc praktický.
Odesláno

Raymond Weil predstavil v rade Nabucco mensi model Intenso (43mm) oproti normalnim 46mm, takze poptavka po mensich kouscich asi existuje.

Raymond Weil...... značka kterou jsem teď nedávno řešil, nebylo to náhodou s tebou?! Už mě napadlo to tady probrat víc..... jak ji berou místní guru... jestli podobně jako H.Boss, D&G atd...

Odesláno

dnes som sa nudil pri cakani na prezutie pneu.. co mate vsetci proti 46mm hodinkam? :)

RW je hodinarska znacka, pan RW naozaj existuje. To co tam dalej menujes, to su handrari, aj to nie z uplne prvej ligy.

ty uz prezuvas??

Odesláno

IMHO: mám hodinky malé (hranatý ciferní 23 x 29 mm) i velké (průměr 46mm, ciferník 36mm), ale hlavně nesmí být moc "vysoké", tj. nad 15mm, to je dost nepraktické;

poslední dobou nosím raději ty větší, rozuměj vetší ciferník, neb s věkem stále hůře vidím na blízko ... jiný důvod pro nošení velkých hodinek nemám.

Pohodlnější na nošení jsou každopádně menší hodinky. Vše je to nakonec jen o vkusu a chuti.

Móda velkých hodinek pomine, jako každá módní věc, neb trh potřebuje změnu, ne stagnaci... a tak jak dnes sbíráme a ceníme vinážní hodinky 36-38mm, začneme totéž časem dělat s velkýma hodinkama... a tak pořád dokola

Odesláno (upraveno)

co mate vsetci proti 46mm hodinkam?

ja nic, naopak, aspon vidim, kolik je hodin

:rolleyes:

Edit: foto

Upraveno uživatelem Quido Morava
Odesláno

ty uz prezuvas??

buduci tyzden odchadzam do teplych krajin a pridem az v novembri a to uz moze byt sneh /a hlavne plne pneuservisy/. +v rakusku je na to tusim aj nejaky zakon. proste som uvedomely a svedomity, uz od zakladnej skoly

Odesláno

Modna zalezitost je to prevazne pre hnupov. Treba vychadzat z individuality uzivatela. Ked mam raz obvod zapästia 20cm, tak si proste 34mm nieze nechcem, ale nemozem dat na ruku. Teda mozem, ale preco by som to robil, ked 42-46mm na mojej ruke proste vyzera uplne prirodzene. A samozrejme, ku koseli s manzetovymi gombikmi si 44 nedam, pretoze tam jednoducho nevojdu. A to je jediny dovod.

A komfort nosenia - mam aj Landmonster, ktore teda na moju monster ruku padnu ako uliate a aspon toho takmer stvrt kila trosku citim. Ale to sme my, chlapci spod Tatier :-)

Odesláno

Každému co hrdlo ráčí:-)

za chvíli budeme řešit velká a malá auta,možná i velikost .....

myslím si ,že velikost hodinek ovliňuje i rozměr zápěstí daného majitele hodinek.

Takže mi tady nepište ideál 35mm,42mm atd.

Je to úplná blbost jen obhajujete velikosti svých hodinek.

Mám obvod zápěstí 23cm a měl jsem v počátcích od SNOWA,CYBERA,KUBSONA malé i velké hodinky,

ty malé jsem musel měnit ,prostě mě svou malou plochou tlačili a nechávali otisky.proto teď mám větší hodinky,takže

žádná frajeřina ,ale nutnost.Někdy na nějakém srazu můžem zkusitna mý ruce 35mm a uvidíte sami jak budou vypadat:-)

takže každému svobodná volba,klidně i UBOAT 55mm na 17cm zápěstí,když se to majiteli bude líbit

hlavně všem pevné zdraví ahoj Drobek

Odesláno

Měl by se udělat nějaký graf závislosti velikosti hodinek na velikosti lofasa, aby si začátečníci mohli pohodlně odečíst, jaké hodinky se k jejich mužství hodí. Ale nesmí se to dostat mezi ženský, všechny hodinky <38 by byly na prodej.

A teď vážně, do 48mm mi to v odůvodněných případech (obvod zápěstí, nutnost dobré čitelnosti...) přijde normální, viděl jsem ale týpka s nějakou čínou (ale jistě byla designová) a šacoval bych to na 55+mm a bylo mi to k smíchu. Když sundá dýnko tak na tom může smažit vejce (ruku měl tak 18cm). Osobně mám Monstery a snesl bych těch 44-45mm.

Odesláno

Po stretku s Fobusom a co mi pozical na vyskusanie, dodnes krutim neveriacky hlavou ako dobre som sa citil so 49 Railmaster.

Uplne som sa zamiloval a to mam teraz 44mm stajny. Hm....

Sent from my iPhone using Tapatalk

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...