Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 275
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Daemonultimate:

Ja vim, ze zadnou definici neni mozne stanovit. Kazdy z nas je jiny, nekomu slusi mensi, jinemu vetsi, nekdo vetsi chce, jiny zase ne... Tisic lidi, tisic chuti. Tak to vzdy bylo a tak to vzdy bude. Nekdo se chlubi hodinkami za 200 litru a dela mu to dobre. Jiny ma hodinky za 2 stovky a je spokojeny taky. Kdybychom tu byli vsichni stejni a meli na ruce stejnou znacku, to by byla ku.re.vska nuda!!!

Odesláno

Nikdy se k žádnýmu výsledku nedobabráte...

Samozrejme ze nie. Toto vzorcami nevyjadri nikto. Do rovnice prichadza prilis vela premennych a vztahov medzi nimi.

Suhlasim s prvou vetou a takisto so vsetkym co si pisal dalej.

Ja som sa snazil len ciselne naznacit nieco z cisto proporcneho hladiska, co vyslo z mojej praxe a skusenosti.

Odesláno (upraveno)

Neverending story .....

Dvě ikony ženské krásy. A teď povězte malé, nebo raději velké ? ;-)  

Velmi dobře cílená otázka,vycházím z celku,nikolu z detailu a z vlastního vkusu ,za mně ty malé.A můžem hlasovat  :lol2:

Upraveno uživatelem Daemonultimate
Odesláno

Chosef76- za mě jasně ty velké -)))))))))).

K hodinkám- mám omegy soccer timer, rozměr nějakých 42mm a padnou mě na ruku naprosto parádně ( výška slabých 11 mm a to jim asi i dost fandím ). K nim mám např Aviator 31681- 42 mm a 14 mm výška, na ruce neseděj a vypadaj na ruce hnusně a na mé ruce jako dětské hodinky. Jak se píše výše, je to různé od kusu a všech dalších aspektech, nejde to dát do tabulky a svázat číslama.

Odesláno

Mel jsem v zivote velke i male (ano - hodinky i prsa) a za mne: oboje! Mel jsem zeny, co meli krasne a vzrusujici jednicky, mel jsem i sestky a taky to bylo nadherne. V krabicce mam sbirku od 36 do 51mm a nevzdam se zadnych z nich. I kdyz mi male hodinky nesedi, obcas si je dam na ruku a kocham se, jak jsou hezke...

Odesláno

Tak čo sa kôz týka, tak jednoznačne väčšie ako malé :D Samozrejme nemôžu byť fake, na tom sa asi zhodneme väčšina, či?

Tim fake myslis silikony? Uz si je mel v ruce? Silikony jsou dobre nejen na diverech :-D :-D :-D

Odesláno

JaRoon : fíky tu nepěstujeme, pozor to je na ban! Držme se originálů. ;-)

Kazdy silikon je soucasti originalu. Zkus je nejak oddelit a nebude to to prave. Takze pokud mluvis o silikonech jako o fake, je jasne, ze si nikdy nemel zenu - original, ktere ty silikony vylepsili nejen fyzicno, ale udelali zazrak s jejim psyche. A mit takovou zenu v posteli, ktera si najednou veri a je si jista sama sebou, fuuuuu... Nadhera, doporucuji vyzkouset. Stejne, jako jsou hodinky, kterym svedci jen silikon, stejne jsou i zeny, kterym to s nimi svedci vic!

Odesláno

Kazdy silikon je soucasti originalu. Zkus je nejak oddelit a nebude to to prave. Takze pokud mluvis o silikonech jako o fake, je jasne, ze si nikdy nemel zenu - original, ktere ty silikony vylepsili nejen fyzicno, ale udelali zazrak s jejim psyche. A mit takovou zenu v posteli, ktera si najednou veri a je si jista sama sebou, fuuuuu... Nadhera, doporucuji vyzkouset. Stejne, jako jsou hodinky, kterym svedci jen silikon, stejne jsou i zeny, kterym to s nimi svedci vic!

:lol2:

Samozrejme, ze Scarlett!

Nejen hodinkami budeš moje krevní skupina. Kdo viděl Lost in Translation, ani by nemohl odpovědět jinak.  :cheers:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...