Přejít na obsah

Rolex usvědčen ;-)

Doporučené příspěvky

Tak konečně je tu jednoznačný důkaz toho, kde vzal Rolex inspiraci pro svůj designe Submarine. Měli by se ve fabrice stydět a zaplatit číňanům odškodné :D

http://aukro.cz/luxusni-hodinky-zn-winner-automatic-datumovka-i2665373836.html

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník eleven

Tak konečně je tu jednoznačný důkaz toho, kde vzal Rolex inspiraci pro svůj designe Submarine. Měli by se ve fabrice stydět a zaplatit číňanům odškodné :D

No, jak koukám na ten průhled, tak se mají v Rolexu pořád co učit!

Odkaz ke komentáři

Připadá mi (podle loga), že kopírovali spíše Invictu.

To je ta klasika...... Rolex submarine je základ, ze kterého vychází snad úplně všichni.....jinak ano, logo je jednoznačně na Invictu.....

Odkaz ke komentáři

Připadá mi (podle loga), že kopírovali spíše Invictu.

Taky jsem přímo neukazoval jen na RLX (neukazoval jsem na žádnou značku ). Pozastavil jsem se hlavně nad řemínkem. Jinak, zepředu jasná Invicta, stříklá RLX a čím si ještě můžeme přát.

Odkaz ke komentáři

• po měsících...

Submarinery jsou dokonaly vzor na kterem neni moc co vylepsovat, tak se nedivim, ze ho ostatni kopiruji. Pokud je kopie OK tak proc ne ale obavam se, ze skutecna kvalita pouziteho stroje se pozna az po delsim case (casto uz po kratsim:-)).

Hmm. K tomu není co dodat.

Odkaz ke komentáři

natahuje se otřesy? škoda, že nejsem Saša Stachanov nebo že necvičím na power plate...jinak bych do nich šel...taky strojek na zadní straně hodinek je podle mě velké plus a řekl bych i trochu přidrzlá finesa - to se mi líbí! A pan Winner se zapíše, podobně jako p. Breguet, do historie hodinařiny...

edit: překlep

Odkaz ke komentáři

• po 4 týdnech...

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...