Argon Odesláno 9. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2012 Tak konečně je tu jednoznačný důkaz toho, kde vzal Rolex inspiraci pro svůj designe Submarine. Měli by se ve fabrice stydět a zaplatit číňanům odškodné http://aukro.cz/luxusni-hodinky-zn-winner-automatic-datumovka-i2665373836.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník eleven Odesláno 9. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2012 Tak konečně je tu jednoznačný důkaz toho, kde vzal Rolex inspiraci pro svůj designe Submarine. Měli by se ve fabrice stydět a zaplatit číňanům odškodné No, jak koukám na ten průhled, tak se mají v Rolexu pořád co učit! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 9. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2012 Kdyby jen ten průhled, ale kvalita toho pásku na mě čiší už z fotek. O dalším nemá ani cenu mluvit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 9. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2012 Kdyby jen ten průhled, ale kvalita toho pásku na mě čiší už z fotek. O dalším nemá ani cenu mluvit. Připadá mi (podle loga), že kopírovali spíše Invictu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Argon Odesláno 9. října 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2012 Připadá mi (podle loga), že kopírovali spíše Invictu. To je ta klasika...... Rolex submarine je základ, ze kterého vychází snad úplně všichni.....jinak ano, logo je jednoznačně na Invictu..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Argon Odesláno 9. října 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2012 Ovšem to průhledné dýnko s nemožností odejmutí je dokonalé. Takhle se tam voda nemá šanci dostat. A ten řemínek zřejmě z krokouše.... prostě perfektní! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 9. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2012 Připadá mi (podle loga), že kopírovali spíše Invictu. Taky jsem přímo neukazoval jen na RLX (neukazoval jsem na žádnou značku ). Pozastavil jsem se hlavně nad řemínkem. Jinak, zepředu jasná Invicta, stříklá RLX a čím si ještě můžeme přát. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Elmelund Odesláno 9. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2012 To je zase hnus. Další LUXUSNÍ hodinky s lupou co nezvětšuje. Krásné dokonalé hodinky a skutečně hodnotný krásný dárek, který určitě nezklame. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
diable Odesláno 10. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2012 Zpracování vpravdě luxusní. Třeba ta vteřinovka. A přednastaveny na třičtvrtěhodinový ponor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jsstanik Odesláno 17. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2012 Nejlepší je ta poslední věta - Tip pro skutečně hodnotný, krásný dárek, který určitě nezklame Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xtemp Odesláno 28. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2013 Submarinery jsou dokonaly vzor na kterem neni moc co vylepsovat, tak se nedivim, ze ho ostatni kopiruji. Pokud je kopie OK tak proc ne ale obavam se, ze skutecna kvalita pouziteho stroje se pozna az po delsim case (casto uz po kratsim:-)). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 28. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2013 Submarinery jsou dokonaly vzor na kterem neni moc co vylepsovat, tak se nedivim, ze ho ostatni kopiruji. Pokud je kopie OK tak proc ne ale obavam se, ze skutecna kvalita pouziteho stroje se pozna az po delsim case (casto uz po kratsim:-)).Hmm. K tomu není co dodat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 28. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2013 Submarinery jsou dokonaly vzor na kterem neni moc co vylepsovat, tak se nedivim, ze ho ostatni kopiruji. Pokud je kopie OK tak proc ne ale obavam se, ze skutecna kvalita pouziteho stroje se pozna az po delsim case (casto uz po kratsim:-)).co to meleš? probuď se Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F.B. Odesláno 28. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2013 No, ešte dá 4 príspevky, a može začať predávať F. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F.B. Odesláno 28. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2013 Jo, sa smejem..ale moc vtipné to neni :-/ milý xtemp-e! F. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 28. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2013 natahuje se otřesy? škoda, že nejsem Saša Stachanov nebo že necvičím na power plate...jinak bych do nich šel...taky strojek na zadní straně hodinek je podle mě velké plus a řekl bych i trochu přidrzlá finesa - to se mi líbí! A pan Winner se zapíše, podobně jako p. Breguet, do historie hodinařiny... edit: překlep Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 29. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2013 Kdyby jen ten průhled, ale kvalita toho pásku na mě čiší už z fotek. O dalším nemá ani cenu mluvit.Stary znalec Rolexu sa ozval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Edifice562 Odesláno 22. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2013 objednal jsem je - moje první automaty. ...brácha má nové invicty,rád bych je s nimi srovnal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Henatko Odesláno 22. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2013 Objednal přesně tady ty ? tak to je kup století opravdu "skutečně hodnotný, krásný dárek, který určitě nezklame" tak to už se za invicty na ruce nestydím když nosí někdo i tady to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ardennius Odesláno 22. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2013 Cítím s prominutím blázna,nebo ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.