kuncák7 Odesláno 11. října 2012 Nahlásit Odesláno 11. října 2012 Dle mého je nejhezčí ta guma. Tu oranžovou cirkusačku z toho hned sundej a neukazuj ( mě se to na těch hodinkách naprosto nelíbí ).
Jumbo Odesláno 11. října 2012 Nahlásit Odesláno 11. října 2012 Hodinky a hlavně stroj moc hezké. Nejlepší jsou na prošitém kučuku. Ten oranžový "hadr" (jak tady někdo napsal) pálit ani zakopávat nemusíš, můžeš ho nosit třeba na druhé ruce, ale pro Boha, bez hodinek!
Brownicek Odesláno 11. října 2012 Nahlásit Odesláno 11. října 2012 gratuluju k paradnim hodinkam a diky za netradicni fotoreport Jo a ten hadr tam klidne nech, ladi jim to k ocim, tak co
sect Odesláno 11. října 2012 Nahlásit Odesláno 11. října 2012 Super hodinky i popis cesty k nim. A na tom oranžovém hadru nemají chybu, nenech si do toho kecat.....
Daemonultimate Odesláno 11. října 2012 Nahlásit Odesláno 11. října 2012 V 11. 10. 2012 v 16:16, sect napsal: Super hodinky i popis cesty k nim. A na tom oranžovém hadru nemají chybu, nenech si do toho kecat..... Krásně koresponduje s indexem.
Moty Odesláno 11. října 2012 Autor Nahlásit Odesláno 11. října 2012 Jetě jednou moc všem děkuju, pobavili jste mě vašimi reakcemi i tím, jaký je mezi vámi rozkol mezi názory na hadr:smile_anim: Dneska jsme si u Dušáka vyzvednul spojený mesh, tak ho zítra nandám a vyzkouším delší dobu. Ta překlápěčka je naprosto üžasná a překvapivě na mě hodinky s kaučukem působí decentněji a subtilněji
Johny111 Odesláno 11. října 2012 Nahlásit Odesláno 11. října 2012 Gratulujem k novým a krásnym hodinkám, przneniu hodiniek nejakou pofidérnou handrou akosi nerozumiem - aj keď tá handra je oranžová ...Najkrajšie sú s originálnym ťahom, prípadne na čiernej prešívanej gume.
robo Odesláno 11. října 2012 Nahlásit Odesláno 11. října 2012 Pekne si to čakanie a nákup opísal, k výberu, niet čo dodať je to proste bomba, Gratulácia veľká
fobus Odesláno 11. října 2012 Nahlásit Odesláno 11. října 2012 Ja som po tie svoje išiel radšej mestskou hromadnou dopravou...lebo som sa bál cesty nazad s hodinkami na ruke...a samozrejme gratulácia
lastam Odesláno 11. října 2012 Nahlásit Odesláno 11. října 2012 supr věc,tyhle nový PO, mám je skoro rok a neměnil bych, přesné, vodotěsné a s inhousem, vybrals výborně! posílám fotku svejch
sta Odesláno 12. října 2012 Nahlásit Odesláno 12. října 2012 paradni hodniky a k tomu jako bonus fotky myho rodnyho mesta! Gratuluju a diky...
panedge Odesláno 12. října 2012 Nahlásit Odesláno 12. října 2012 V 11. 10. 2012 v 18:36, Moty123 napsal: Jetě jednou moc všem děkuju, pobavili jste mě vašimi reakcemi i tím, jaký je mezi vámi rozkol mezi názory na hadr:smile_anim: Dneska jsme si u Dušáka vyzvednul spojený mesh, tak ho zítra nandám a vyzkouším delší dobu. Ta překlápěčka je naprosto üžasná a překvapivě na mě hodinky s kaučukem působí decentněji a subtilněji Já nemám nic proti hadru,abych to upřesnil,ale nelíbí se mi oranžovej.Dal bych je na černej.
ricous Odesláno 12. října 2012 Nahlásit Odesláno 12. října 2012 PO na ruku jedině na tahu, v létě někdy guma, možná k obleku ještě ta prošívaná s překlápěčkou. Mesh jsem taky zkoušel, ale nějak mi nesedí (ten snad jedině na B Heritage), hadry bych na ně taky nedával.
Tomak Odesláno 12. října 2012 Nahlásit Odesláno 12. října 2012 Gratulace k nádherným hodinkám, kaučuk s překlápěčkou jim sekne, hodinky na něm působí elegantně.
kuncák7 Odesláno 12. října 2012 Nahlásit Odesláno 12. října 2012 Já se přiznám, já jsem na ten oranžovej hadr vyloženě vysazenej ( a nejen oranžovej ). Mě k těmhle hodinkám prostě nejde ( nejde mě skoro k žádnejm ). Na kovu je nafoť a šup sem s tím.
Moty Odesláno 13. října 2012 Autor Nahlásit Odesláno 13. října 2012 ZULU je v šuplíku, tah taky, ale po 1,5 měsíci je to v pořádku, teď mám nové miláčky, kaučuk s překlápěčkou a mesh, střídám je denně, nejsem magor? Já vím, sem, chrono:smile_anim:
Daemonultimate Odesláno 13. října 2012 Nahlásit Odesláno 13. října 2012 V 13. 10. 2012 v 18:21, Moty123 napsal: ZULU je v šuplíku, tah taky, ale po 1,5 měsíci je to v pořádku, teď mám nové miláčky, kaučuk s překlápěčkou a mesh, střídám je denně, nejsem magor? Já vím, sem, chrono:smile_anim: Chronom.g.r-jsi a já taky .Nejlepší je tah a nová guma.Ale plně rouzumim change face .
Moty Odesláno 15. října 2012 Autor Nahlásit Odesláno 15. října 2012 Resim co k nim dalsiho, abych mel na stridani neco odlisneho, dneska jsem koupil digi, ale neco s rucickama, cil je jak to ma Edge, ale na PAM jeste musim pockat:)
Daemonultimate Odesláno 15. října 2012 Nahlásit Odesláno 15. října 2012 (upraveno) V 15. 10. 2012 v 19:21, Moty123 napsal: Resim co k nim dalsiho, abych mel na stridani neco odlisneho, dneska jsem koupil digi, ale neco s rucickama, cil je jak to ma Edge, ale na PAM jeste musim pockat:) Máme stejný myšlenky,já ale asi zůstanu u značky a pořídim něco jako Seamastery-bondovky nebo Aqua Terra.Ale to je ve hvězdách.A co k nim dalšího?Nůž Victorinox s logem Omega,kšiltovka Omega,šnůru na telefon Omega,no prostě Omegamánia Upraveno 15. října 2012 uživatelem Daemonultimate
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se