TCF Odesláno 13. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2012 Dobrý deň páni,bol by som rád za každú radu pri výbere hodiniek. Vlastne už dlhší čas sa rozhodujem medzi NOS Seiko (cal. 7s35), NEW Certina (cal. ETA 2824) a iné (zatial nič čo by ma nadchlo). Mám možnosť kúpiť biele Seiko samurai NOS stav s 1 roč. zárukou za cenu 380 euro + daň (ktorej by som sa asi nevyhol). Problém je v tom, že aj napriek NOS stavu hodiniek, je cena dosť vysoká. Lenže sú to fakt nádherné hodinky, oplatí sa ich kúpiť? A ešte k tomu viem že za necelých 600 éčiek môžem mať nové Certiny DS action auto diver s etou 2824, sapphire crystal atd. Lenže je to Certina (z mojej strany nezmyselná averzia voči tejto značke ktorú možno prekonám práve týmto modelom?!) Vôbec sa neviem rozhodnúť. V najhoršom prípade iné návrhy do 600 euro:diver watch 200mETA movt.Sapphire crystaldiameter max 44mm Ďakujem.PS: Seiko Sumo už mám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emba Odesláno 13. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2012 Seiko i Certina je myslím dobrá volba značky. Ještě mrkni třeba sem http://www.chronoshop.cz/steinhart-potapecske/steinhart-ocean-1-black Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jezevcik2 Odesláno 13. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2012 Myslím,že Ti rozum říká Certina a srdce Seiko.Volil bych srdcem.Tady je jedno hezké povídání,které Ti třeba trochu pomůže. http://www.chronomag.cz/clanek/2006-02-06/prospex-seiko-samurai.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k-mart Odesláno 13. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2012 Oboje výborné, Samuraie jsou legenda, a ještě v bílé a v tomhle stavu - neváhal bych.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 13. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2012 (upraveno) Archimede SportTaucher steel asi znáš,ale i tak.Jenom jako alternativa,tvůj výběr se mi líbí,bližší je mi Certina,tím nijak nenapadám Seiko,které je světovou značkou,pouze konstatuji. Upraveno 13. října 2012 uživatelem Daemonultimate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiribartl Odesláno 13. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2012 I já bych volil SEIKO. Jeho hodnota bude trvalá, a pak ta bílá barva a bílá luneta částečně tlumí jeho sportovní charakter. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 13. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2012 Sice mám Seiko rád a naopak Certinu příliš nemusím, ale já bych volil Certinu- líbí se mi více, jediné co by mi časem vadilo je datumovka na pozici 4:30. Ale pokud bereš na vědomí budoucí prodej, tak Samuraje jsou určitě vhodnější. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 14. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2012 Seiko Samurai jednoznazne. Byly/Jsou to jedny z nej diversek od seika. Navic jejich cena nebude klesat tak jako u Certiny ac je to take dobra znacka a hodinky jsou to pekne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pery80 Odesláno 14. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2012 (upraveno) To pouzdro u samuraiů je prostě bezkonkurenční.Kdykoliv se na ně podívám jsem pořád nadšenej i po roce co je nosim..Ale před rokem jsem vybíral naprosto stejně jako ty,takže rozumím.. Upraveno 14. října 2012 uživatelem pery80 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luidis Odesláno 14. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2012 Samuraie jsou legenda, kor v bílé. Jsou to moje první hodinky a neměnil bych. Certiny jsou krásné, ale SUBovských hodinek můžeš mít tuny, samuraie jsou jenom jedny. U neznalého diváka ale zaboduješ spíše s těma Certinama. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quasar007 Odesláno 14. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2012 Oboje jsou hezké, ale Samuraie jsou svébytná klasika, zvláště ty bílé. Pokud je pořizuješ na chvíli, tak si pořiď Certiny, Samuraie tě budou nejspíš těšit mnohem déle ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luidis Odesláno 14. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2012 Jedna nahlodávací Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 14. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2012 Druhá nahlodávací Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 14. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2012 Jestli Samuraje nekoupíš, tak sem dej link Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krrtek Odesláno 14. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2012 Oboje jsou fajn hodinky! Ale jednoznačně vol podle srdce, jinak budeš litovat. (vlastní zkušenosti). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ace Odesláno 14. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2012 Za mě Cerina, viděl jsem je naživo a subjektivně o 2 třídy nad Seikem - možná ani jiná třída, spíš jinej sport. Navíc safír a ETA, luneta s luminiscencí... Sám o nich vzhledem k ceně hodně přemejšlím. Jediný co nevím je, z čeho je ta průhledná luneta - názory se liší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TCF Odesláno 14. října 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2012 Dík chlapi,Myslím,že Ti rozum říká Certina a srdce Seiko.Volil bych srdcem.Tady je jedno hezké povídání,které Ti třeba trochu pomůže. http://www.chronomag...ko-samurai.htmlpresne si to vystihol, ťažké rozhodovanie. Vďaka za pekné čítanie ktoré ma nasmerovalo k japonským samurajom. Samuraie jsou legenda, kor v bílé. Jsou to moje první hodinky a neměnil bych. Certiny jsou krásné, ale SUBovských hodinek můžeš mít tuny, samuraie jsou jenom jedny. U neznalého diváka ale zaboduješ spíše s těma Certinama.neznalý diváci ma nezujímajú, hodinky nosím pre seba. Tie samuraje nielen že majú zvláštny tvar púzdra, ale je okolo nich také tajomno v podstate ide o low end model. A prečo sa vyrábali len 4 roky? Jestli Samuraje nekoupíš, tak sem dej link Oboje jsou fajn hodinky! Ale jednoznačně vol podle srdce, jinak budeš litovat. (vlastní zkušenosti).pravda! Idem do nich. Viac šanci na kúpu už nemusí byť. Certina, je to nový model, takže nejaký ten čas sa na trhu ohrejú a to bude nový výber, ale nemať doma samuraje to by som fakt ľutoval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 14. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2012 Naživo ty Certiny vypadají jako o 15.000Kč dražší hodinky. Minimálně.Tenhle diver model je fakt povedenej, ber Certinu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 14. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2012 Ač mám rád Seiko, tak zrovna Samuraje mi nikdy nic neříkaly. Tyhle Certiny jsou v mých očích výš, dost výš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quido Morava Odesláno 14. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2012 já bych byl taky pro ty Certiny - v tomto případě - kdybych předtím už neměl samuraje, asi bych taky váhal, ale měl jsem je..- měl jsem samuraje černé (bílé cifry vůbec nemůžu) a přestože tady jsou považovány za kultovku, mně nějak zvlášť neoslovily, i když tím neříkám že to nejsou zajímavé a dobré hodinky ( ty bílé nemusím vůbec)- certina je sice profláklá značka, zato je spolehlivá, a tyhle jsou moc pěkné ber to jako můj názor, každý má jiný vkus a jiné priority Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se