Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahojte prave si idem splnit moj sen a to vlastnit pre mna tieto nadherne hodinky.Chcel by som len poradit,co presne znamena ta mesacna faza?Co presne znazornuje,ajked podla nazvu by to mala byt ta faza mesiaca:smile_anim: Vsetkym krasne dakujem za prispevky-

Návštěvník Tada
Odesláno

Ano, ukazatel měsíční fáze skutečně zobrazuje, je-li správně nastaven, aktuální fázi měsíce. Uplatňuje se hlavně při lovu vlkodlaků a pro vedení menstruačního kalendáře u žen a dívek. Konec hlášení... :)

• po měsících...
Odesláno
  V 27. 10. 2012 v 17:53, Frantik napsal:

To bude asi dost blbej sen, kdyz si jdeš koupit vysněné hodinky, o kterých nic nevis :-)

Ja si splnil taky sen, poridil jsem si 3D televizi a nvite k cemu je to 3D :alien1:  :lol2:

Odesláno
  V 6. 4. 2013 v 7:46, Samba napsal:

Ja si splnil taky sen, poridil jsem si 3D televizi a nvite k cemu je to 3D :alien1:  :lol2:

To znam to je uplne na h***o to ti udela takovej rozplizlej radkovanej obraz to vubec nepouzivej nebo si zkazis oci, ted mne napada neni to nahodou pro ty co maj zkazeny zrak treba to pak vidi v pohode ? Budu muset neco nastudovat taky chci novou TV a vsude rikaji ze to 3D u vsech lepsich modelu, ale ja mam zatim dobrej zrak !

Odesláno

Olinka: Jak to dopadlo, jsou doma? Nenapinej!

Jinak krome myslivcu a divek pred prechodem je moonphase hlavne k tomu, aby se s tim clovek kochal, jako se vsim co je na hodinkach navic krome rucicek ukazujicich cas:-)))

• po 4 týdnech...
Návštěvník maryskov
Odesláno
  V 7. 4. 2013 v 10:11, cody napsal:

Olinka: Jak to dopadlo, jsou doma? Nenapinej!

Jinak krome myslivcu a divek pred prechodem je moonphase hlavne k tomu, aby se s tim clovek kochal, jako se vsim co je na hodinkach navic krome rucicek ukazujicich cas:-)))

Navíc Longines s Lunární fází jsou dost komplikované, a díky stejnobarevným ručičkám (jsou krásně modré, což o to), ale chvilku vždycky trvá než čas z ciferníku odečtete :)

• po měsíci...
Odesláno

Gratulace k nádherným hodinkám. V poslední době se rozhlížím také po některých hodinkách s měsíční fází a tyhle jsou také v mém hledáčku. Šťastných vlastníků bych se rád zeptal jak je to s tloušťkou hodinek? (na fotografiích vypadají jako pořádné cibule  :) ) Tento údaj jsem hledal na internetu, ale bohužel jsem neuspěl.

• po měsících...
  • po měsících...
Návštěvník fans hodinarske krasy
Odesláno

akorat jsem nekde cetl,ze je trosku komplikace s prenastavenim na dalsi mesic.dny atd.

Návštěvník fans hodinarske krasy
Odesláno

bohuzel nemam,nemuzu rict<jak to opravdu je.

Odesláno (upraveno)
  V 13. 6. 2014 v 7:43, fans hodinarske krasy napsal:

opravdu krasne hodinky

V 13. 6. 2014 v 7:43, fans hodinarske krasy napsal:

akorat jsem nekde cetl,ze je trosku komplikace s prenastavenim na dalsi mesic.dny atd.

V 13. 6. 2014 v 7:44, fans hodinarske krasy napsal:

bohuzel nemam,nemuzu rict<jak to opravdu je.

Slušná schýza psát si dotaz i reakci...

Upraveno uživatelem bandicoot

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...