mic321 Odesláno 29. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2012 Snad to tu ještě nebylo, tak přidávám foto nových steinhartů Co na ně říkáte ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 29. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2012 (upraveno) Nevím jak ve skutečnosti,ale na obrázku tam ty ručky vůbec nepatřej,jsou jako z jinejch hodinek.V tomhle případě za mě raději žádnej Gold Edition.Viděl bych jemně orámované značky u hlavních indexů,pak bych ty ručky bral. Upraveno 29. října 2012 uživatelem Daemonultimate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 29. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2012 A tak to mě se teda líběj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 29. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2012 Mně se taky líbí, nic převratného, ale všechno mi tam lícuje I pouzdro vypadá pěkně. Jen by mi vadila absence vteřinového subcifru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 29. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2012 Taky se mě líběj, obzvlášť ty ručičky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 29. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2012 Parada. Perfekt rozlozeni cifru a "no logo". Wow. Jeste bych se vyprd na datumku a byly by luxusni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 29. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2012 super,až na jednu drobnost,těch obludných 47mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mic321 Odesláno 29. října 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2012 Taky se mi líbí, ale čekal jsem od vás teda spíš kritiku Přecijenom je to trochu "prznění" tradice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cretino Odesláno 29. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2012 (upraveno) super,až na jednu drobnost,těch obludných 47mm..mas pravdu, chcelo by to nieco vacsie Su to paradne hodinky Upraveno 29. října 2012 uživatelem cretino Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 29. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2012 Taky se mi líbí, ale čekal jsem od vás teda spíš kritiku Přecijenom je to trochu "prznění" tradice A v čem konkrétně? Cretino-spíš menší jsem čekal,už dělaj všelijaký rozměr,takových 42mm by bylo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mic321 Odesláno 29. října 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2012 A v čem konkrétně? Tmavě modře orámované ručičky neměnili 70 let a tak nějak k B-Uhr patří, a to zlato může někomu připadat jako tah k zaujetí širší klientely Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cretino Odesláno 29. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2012 A v čem konkrétně? Cretino-spíš menší jsem čekal,už dělaj všelijaký rozměr,takových 42mm by bylo ..mas asi pravdu, vela ludi si pyta pilotky vo velkosti 42mm - kto vie, mozno ich S nakoniec aj vyrobi..Ja by som chcel ale vyskusat povodny rozmer 55mm (viem, sialenost), tie limitky od Laca boli ale cenovo trochu mimo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 29. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2012 Tmavě modře orámované ručičky neměnili 70 let a tak nějak k B-Uhr patří, a to zlato může někomu připadat jako tah k zaujetí širší klientely No vidíš,přišel jsi na to,každá změna má nějaký účel,jenom čas ukáže jestli to byl správny směr,mně spíš zajím proč nepoužít jiné rozložení sčítačů,třeba 3,9 a ta datumovka klidně na 6. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 30. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2012 ..mas asi pravdu, vela ludi si pyta pilotky vo velkosti 42mm - kto vie, mozno ich S nakoniec aj vyrobi..Ja by som chcel ale vyskusat povodny rozmer 55mm (viem, sialenost), tie limitky od Laca boli ale cenovo trochu mimo Něco v tomto rozměru dělalo i Aristo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cretino Odesláno 30. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2012 Diki za tip, ten model od Aristo som si uz pozeral, ale akosi mi tam vadi to mineralne sklicko - pri cene okolo 900? sa uz mohli trochu pochlapit a dat tam zafir.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 30. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2012 vyprodáno? nám na obchod přijde jediný kus? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 30. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2012 Nestačím koukat a to tu byli kritiky o prznění Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 30. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2012 Diki za tip, ten model od Aristo som si uz pozeral, ale akosi mi tam vadi to mineralne sklicko - pri cene okolo 900? sa uz mohli trochu pochlapit a dat tam zafir.. Jestli mě paměť neklame, tak je má jeden místní člen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 30. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2012 (upraveno) Jestli mě paměť neklame, tak je má jeden místní člen. Můžu tě poprosit o odkaz,nějak to nemůžu dohledat,děkuji. edit:tak nic,už jsem v obraze. Upraveno 30. října 2012 uživatelem zekon7302 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Polypolyboy Odesláno 7. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2012 Ahoj design se mi libi moc ale jsou obrovsky.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se