Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

S lidma jako Honza je radost obchodovat. Šlo to jasně, stručně a rychle. Žádné rozmýšlení, vytáčky :) :) Kež by to byl zde na fóru standard.

Díky moc a někdy příště. :cheers:

• Odpovědi 106
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

není co dodat, napsal v neděli, že bere, v pondělí byly peníze na účtu, super zákazník:-)

díky

• po měsících...
  • po 3 týdnech...
  • po 2 týdnech...
Odesláno

Spokojesnost, jasna nabidka,domluva, rychla platba, vse super, doporucuji

• po měsíci...
Odesláno

Ako predajcu Honzu hodnotim 10/10, fotky v inzerate, komunikacia, rychlost poslania od momentu pripisania penazi na ucet, proste vsetko absolutne bez problemov... Este raz dakujem za obchod.

• po měsíci...
  • po měsíci...
  • po 3 týdnech...
Odesláno

Rychlá domluva, skvělá komunikace. Hodinky perfektně zabalené, ihned odeslané. 

Navíc ve skutečnosti vypadají mnohem lépe než na fotkách, které záměrně zvýrazňovaly nošený stav. 

Doporučuju a děkuju za obchod. 

• po měsících...
  • po měsících...
Odesláno

Sice se zpožděním, ale tímto musím Honzovi moc poděkovat. Potřeboval jsem v jeho bydlišti koupit telefon, ale prodávající byl v komunikaci takový divný, tak jsem měl strach řešit to dobírkou, Honza mi telefon od prodávajícího vyzvedl, zaplatil ho a pak mi ho poslal poštou. Tímto mu moc děkuji za ochotu a pomoc!!

Odesláno

Po delší době jsme spáchali další transakci a z mého pohledu opět zcela bezproblémově. Tak ať slouží. Díky !!

• po 4 týdnech...
Odesláno

Diky za rychlý a absolutně bezproblémový obchod, doporučuji, jak jinak, ze:-))

• po 3 týdnech...
Odesláno

Honza začíná být můj dvorní odběratel ... :). Opět vše v naprostém pořádku. Díky a (možná) zase někdy příště.

• po 4 týdnech...
  • po měsíci...
  • po měsíci...
  • po měsících...
Odesláno

Nevim, jestli ma smysl zatim zakladat nove hodnotici vlakno, tak to pinknu sem. Hodnoceni se totiz tyka Wanderera Juniora :D Evidentne slusne vychovany hosik, protoze nasetrene kapesne bleskurychle poslal na ucet. K tomu rychla a jasna komunikace. Rozhodne muzu doporucit ;)

• po měsících...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...