Frantik Odesláno 13. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2012 To je porad samej Bond, James Bond, novy Símaster, novy Planet Oušn, inhouse kalibr, super pruhled, keramicka luneta..........a ja nechci a nezajima me to. Mam svoje Emergency, prodal jsem kvuli nim Panerai, a snahim Panerai v prodejni sekci a jsem v klidu. Ale zase fotky a Omegy a Omegy a kurva voni jsou tak pekny. Ale ja chci Panerai. Ale nikdy jsem zase nemel ty PO a kdyz jsou tak super......NE NE NE.No a tak je mam. Kdo jste bez viny, hodte na me sit Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
sect Odesláno 13. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2012 Gratuluju, tak to TY jsi mi je vyfoukl . Až je budeš koncem týdne prodávat, dej mi prosím vědět, beru je. Dík.
gougy Odesláno 13. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2012 Nechápu to, třeba já si Bondofky na buzna tahu i bez koupil jenom třikrát nebo čtyřikrát. Takže s Omegou je to krok vedle, to jsi chtěl slyšet, že jo?
mrakodrap Odesláno 13. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2012 Ale jo, seknou i takovýmu ignorantovi jako jsi ty .
Daemonultimate Odesláno 13. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2012 Tak tomu říkám masová vlna,když ses nechal chytit i Ty,no jo,co naplat,parádní jsou,ale co ty B-em. tenhle tejden jsem postřehl nějaký nekalý úmysly...
Frantik Odesláno 13. listopadu 2012 Autor Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2012 Gratuluju, tak to TY jsi mi je vyfoukl . Až je budeš koncem týdne prodávat, dej mi prosím vědět, beru je. Dík.jo
Frantik Odesláno 13. listopadu 2012 Autor Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2012 Tak tomu říkám masová vlna,když ses nechal chytit i Ty,no jo,co naplat,parádní jsou,ale co ty B-em. tenhle tejden jsem postřehl nějaký nekalý úmysly...Emergency pujdou pápá
SCIFI Odesláno 13. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2012 Že bys to byl ty koho od včerejšího večera nenávidím když mi Pirx napsal že se právě prodaly? Hele narovinu vůbec se k tobě nehodí, měl by ses jich zbavit a já bez viny na tebe hodím síť. No jsou sakra hezký a kdyby tě fakt omrzely tak se stavím do fronty. Hlasitě závidím
Frantik Odesláno 13. listopadu 2012 Autor Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2012 Že bys to byl ty koho od včerejšího večera nenávidím když mi Pirx napsal že se právě prodaly? Hele narovinu vůbec se k tobě nehodí, měl by ses jich zbavit a já bez viny na tebe hodím síť. No jsou sakra hezký a kdyby tě fakt omrzely tak se stavím do fronty. Hlasitě závidím Jojo, jsem to ja
Daemonultimate Odesláno 13. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2012 (upraveno) Emergency pujdou pápá Tak to jsi musel dostat silnou infekci každopádně gratuluju a at Ti vydrží minimálně stejně dlouho.(No konečně pořádná volba a je to vůbec tvoje ruka )Stejně,potápky a jak jim to sluší v košili. Upraveno 13. listopadu 2012 uživatelem Daemonultimate
Chorche Odesláno 13. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2012 Frantíku, dobře ty Víc psát nemá význam, vždyť to za chvíli bude zase úplně jinak.Ale seknou ti!
Moty Odesláno 13. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2012 Jo, planet oušn sou moc hezky, kolik jim das tyden nebo dva?
Jay Doll Odesláno 13. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2012 Teda Franto, ještě zbývá koupit Festiny, a budeš plnohodnotným chronomagorem
Frantik Odesláno 13. listopadu 2012 Autor Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2012 Kluci, ja jsem šťastný :-)
KFL Odesláno 13. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2012 (upraveno) Tak teda gratuluju . Upraveno 13. listopadu 2012 uživatelem KFL
kulix Odesláno 13. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2012 At ti vydrzi co nejdele.. tobe to preju, kamo.
jankoxxx Odesláno 13. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2012 frantik, ty si prostitut...
Návštěvník ?po Odesláno 13. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2012 Kluci, ja jsem šťastný :-) já taky a dělám pevná hovínka - bože franto ty seš vůl
spiderer Odesláno 13. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2012 Ty a PO? Slusny prekvapko ale dobry jsou, to jo
Almi Odesláno 13. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2012 Kluci, ja jsem šťastný :-) taktiež gratulujem, úžasné kukačky, aj ja by som bol
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se