Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

To je porad samej Bond, James Bond, novy Símaster, novy Planet Oušn, inhouse kalibr, super pruhled, keramicka luneta..........a ja nechci a nezajima me to. Mam svoje Emergency, prodal jsem kvuli nim Panerai, a snahim Panerai v prodejni sekci a jsem v klidu. Ale zase fotky a Omegy a Omegy a kurva voni jsou tak pekny. Ale ja chci Panerai. Ale nikdy jsem zase nemel ty PO a kdyz jsou tak super......NE NE NE.

No a tak je mam. Kdo jste bez viny, hodte na me sit smile_anim.gif

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

• Odpovědi 54
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Nechápu to, třeba já si Bondofky na buzna tahu i bez koupil jenom třikrát nebo čtyřikrát. Takže s Omegou je to krok vedle, to jsi chtěl slyšet, že jo? :D

Odesláno

Tak tomu říkám masová vlna,když ses nechal chytit i Ty,no jo,co naplat,parádní jsou,ale co ty B-em. tenhle tejden jsem postřehl nějaký nekalý úmysly...

Emergency pujdou pápá smile_anim.gif

Odesláno

Že bys to byl ty koho od včerejšího večera nenávidím když mi Pirx napsal že se právě prodaly? Hele narovinu vůbec se k tobě nehodí, měl by ses jich zbavit a já bez viny na tebe hodím síť. :suicide_anim:

No jsou sakra hezký a kdyby tě fakt omrzely tak se stavím do fronty. Hlasitě závidím :crying_anim:

Odesláno

Že bys to byl ty koho od včerejšího večera nenávidím když mi Pirx napsal že se právě prodaly? Hele narovinu vůbec se k tobě nehodí, měl by ses jich zbavit a já bez viny na tebe hodím síť. :suicide_anim:

No jsou sakra hezký a kdyby tě fakt omrzely tak se stavím do fronty. Hlasitě závidím :crying_anim:

Jojo, jsem to ja smile_anim.gif

Odesláno (upraveno)

Emergency pujdou pápá smile_anim.gif

Tak to jsi musel dostat silnou infekci :D každopádně gratuluju a at Ti vydrží minimálně stejně dlouho.(No konečně pořádná volba a je to vůbec tvoje ruka :lol2: )Stejně,potápky a jak jim to sluší v košili.

Upraveno uživatelem Daemonultimate
Návštěvník ?po
Odesláno

Kluci, ja jsem šťastný :-)

já taky a dělám pevná hovínka - bože franto ty seš vůl :D

Odesláno

Kluci, ja jsem šťastný :-)

taktiež gratulujem, úžasné kukačky, aj ja by som bol :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...