Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj,

všiml jsem si, že spousta z Vás fotí hodinky, když má ruku na volantu (a hodinky na té ruce). Je pro to nějaký zvláštní důvod? :-)

(Možná hloupá otázka, ale občas zkouším něco vyfotit a vážně mě to zaujalo, tak se ptám. Pardon.)

c.

Odesláno

No, prostě proto, že když jedeš v autě tak na ty hodinky prostě furt čučíš. Tak je prostě občas blejskneš, ne?

Co jiného taky někde ve štosu dělat, že?

Nehledej v tom složitosti..

Odesláno

Ahoj,

všiml jsem si, že spousta z Vás fotí hodinky, když má ruku na volantu (a hodinky na té ruce). Je pro to nějaký zvláštní důvod? :-)

(Možná hloupá otázka, ale občas zkouším něco vyfotit a vážně mě to zaujalo, tak se ptám. Pardon.)

c.

protože v autě má člověk spoustu promarněného času a telefon při ruce - přesto moc nechce pouštět volant :D

Odesláno

Ahoj,

c.

Skusal som ich fotit tou druhou rukou ale je to ako delit nulou.

Návštěvník J. V. Pleva
Odesláno

A taky bys potřeboval stěrače i zevnitř, ale to je výbava na přání jen pro východoněmecký trh.

Odesláno

Sranda je, kdyz zapomenes vypnout blesk. To pak ten pred tebou cumi do zrcatka a divi se: 'Plazim se sotva desitkou a to jako radar?? :eek: '.

:lol2:

Mobilem nefotím. Ale ta představa, jak v autě v koloně odpálím blesk se směrným číslem třeba 55, ... :-) Ten přede mnou by asi pár minut viděl jen barevné kruhy, kdyby se zrovna mrknul do zrcátka.

Odesláno

Mobilem nefotím. Ale ta představa, jak v autě v koloně odpálím blesk se směrným číslem třeba 55, ... :-) Ten přede mnou by asi pár minut viděl jen barevné kruhy, kdyby se zrovna mrknul do zrcátka.

No,nevím,jestli jde držet zrcadlovku s nasazeným bleskem o směrném čísle 55 jednou rukou a fotit v zácpě.Asi opravdu jen představa:-)

Odesláno

Člověče musel by jsi mít solidní batmobil aby jsi osvětlení interiéru potřeboval 55 naplno :D

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...