camlost Odesláno 16. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2012 Ahoj, všiml jsem si, že spousta z Vás fotí hodinky, když má ruku na volantu (a hodinky na té ruce). Je pro to nějaký zvláštní důvod? :-)(Možná hloupá otázka, ale občas zkouším něco vyfotit a vážně mě to zaujalo, tak se ptám. Pardon.) c.
Radimk Odesláno 16. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2012 No, prostě proto, že když jedeš v autě tak na ty hodinky prostě furt čučíš. Tak je prostě občas blejskneš, ne?Co jiného taky někde ve štosu dělat, že?Nehledej v tom složitosti..
gougy Odesláno 16. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2012 Ahoj, všiml jsem si, že spousta z Vás fotí hodinky, když má ruku na volantu (a hodinky na té ruce). Je pro to nějaký zvláštní důvod? :-)(Možná hloupá otázka, ale občas zkouším něco vyfotit a vážně mě to zaujalo, tak se ptám. Pardon.) c.protože v autě má člověk spoustu promarněného času a telefon při ruce - přesto moc nechce pouštět volant
Vit Odesláno 16. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2012 Protože v autě jsou dobré světelné podmínky, hodně světla ze stran a shora stín (málo odlesků).
lib Odesláno 16. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2012 Sranda je, kdyz zapomenes vypnout blesk. To pak ten pred tebou cumi do zrcatka a divi se: 'Plazim se sotva desitkou a to jako radar?? '.
Návštěvník ?po Odesláno 16. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2012 Je pro to nějaký zvláštní důvod? :-) pozérství
Baldic Odesláno 16. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2012 pozérstvíJa bych nerekl. Proste se clovek v aute nudi.
instant Odesláno 16. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2012 Ahoj, všiml jsem si, že spousta z Vás fotí hodinky, když má ruku na volantu (a hodinky na té ruce). Je pro to nějaký zvláštní důvod? :-)(Možná hloupá otázka, ale občas zkouším něco vyfotit a vážně mě to zaujalo, tak se ptám. Pardon.) c. Skusal som ich fotit tou druhou rukou ale je to ako delit nulou.
Horhe Odesláno 16. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2012 Já teda v autě dobrý podmínky na focení nemám, hlavně dneska po ránu při čekání na kolegu. No a co při tom čekání dělat, než fotit hodinky? Nic mě nenapadá... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník ?po Odesláno 16. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2012 Nic mě nenapadá... mastrubace ?
Horhe Odesláno 16. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2012 (upraveno) mastrubace ?ale fuj Upraveno 16. listopadu 2012 uživatelem Horhe
Návštěvník J. V. Pleva Odesláno 16. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2012 A taky bys potřeboval stěrače i zevnitř, ale to je výbava na přání jen pro východoněmecký trh.
flagolo Odesláno 16. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2012 Já mastrubuju právě tím focením
camlost Odesláno 16. listopadu 2012 Autor Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2012 Sranda je, kdyz zapomenes vypnout blesk. To pak ten pred tebou cumi do zrcatka a divi se: 'Plazim se sotva desitkou a to jako radar?? '. Mobilem nefotím. Ale ta představa, jak v autě v koloně odpálím blesk se směrným číslem třeba 55, ... :-) Ten přede mnou by asi pár minut viděl jen barevné kruhy, kdyby se zrovna mrknul do zrcátka.
Návštěvník ?po Odesláno 16. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2012 Já mastrubuju právě tím focením já až po - bych to jinak nedal
flagolo Odesláno 16. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2012 já až po - bych to jinak nedal Věř si trošku
Jezevcik2 Odesláno 16. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2012 Mobilem nefotím. Ale ta představa, jak v autě v koloně odpálím blesk se směrným číslem třeba 55, ... :-) Ten přede mnou by asi pár minut viděl jen barevné kruhy, kdyby se zrovna mrknul do zrcátka.No,nevím,jestli jde držet zrcadlovku s nasazeným bleskem o směrném čísle 55 jednou rukou a fotit v zácpě.Asi opravdu jen představa:-)
flagolo Odesláno 16. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2012 Mobilem nefotím. Ale ta představa, jak v autě v koloně odpálím blesk se směrným číslem třeba 55, ... :-) Ten přede mnou by asi pár minut viděl jen barevné kruhy, kdyby se zrovna mrknul do zrcátka. Člověče musel by jsi mít solidní batmobil aby jsi osvětlení interiéru potřeboval 55 naplno
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se