RomanP Odesláno 5. března 2007 Nahlásit Odesláno 5. března 2007 jfk napsal: Filipes napsal: ještě k velikosti Seiko 5 Military - jak je nosí přítelkyně ¨ Na to že mají jenom 37 mm jsou docela velké a vypadají na ručce dámy taky moc hezky ). Ten tvůj ukřičenej smajlík s chlupem trčícím z ucha vypadá spíš jako by tě vyděsily Na ženskou ruku fakt akorát, ta moje je nosí na původním černém military pásku a jsou pěkný. Jak už jsem psal, je škoda, že nejsou ve 40-42mm, to bych je nosil i já
jfk Odesláno 5. března 2007 Nahlásit Odesláno 5. března 2007 RomanP napsal: jfk napsal: Filipes napsal: ještě k velikosti Seiko 5 Military - jak je nosí přítelkyně ¨ Na to že mají jenom 37 mm jsou docela velké a vypadají na ručce dámy taky moc hezky ). Ten tvůj ukřičenej smajlík s chlupem trčícím z ucha vypadá spíš jako by tě vyděsily Na ženskou ruku fakt akorát, ta moje je nosí na původním černém military pásku a jsou pěkný. Jak už jsem psal, je škoda, že nejsou ve 40-42mm, to bych je nosil i já Mne se ty hodinky také moc líbí a malá velikost je opravdu na škodu. Jinak jinej smajlík mi to neudělá než ten co je vidět .o).
dubraro Odesláno 5. března 2007 Nahlásit Odesláno 5. března 2007 Velikost hodinek je relativní vzhledem k velikosti ruky. Já jsem objednal Seiko Military v barvě Desert Storm a věřím, že je budu nosit já i přítelkyně. Kromě jiných tělesných rozměrů (pro rýpaly - jezdíme si navzájem v autech bez přestavování sedačky a zrcátek) máme i zhruba stejně silné zápěstí.
Gilius Odesláno 6. března 2007 Nahlásit Odesláno 6. března 2007 Hmmm...tak jak Seika nemusím,tak ty "pouštní bouře"(případně ty modré,jak jsou teď na prodej),ty se mi líbí......
Rssa Odesláno 10. března 2007 Nahlásit Odesláno 10. března 2007 RomanP: Me se osobne libi hodinky tak akorat, na te ruce tvoji pritelkyne vypadaji (pro me) docela velke, i kdyz kdo vi... Osobne jsem jeste pres mechanicke hodinky "panic", takze nevim jak to chodi s jejich velikosti, ale prave tyto Seika 5 Aviator v cerne barve se mi libi docela dost. ps. mám obvod zapesti 18,1 cm, takze kdyby nekdo rekl jak to vypada, budu neskonale vdecny .)
Filipes Odesláno 10. března 2007 Nahlásit Odesláno 10. března 2007 Rssa - prostě jsou malý, já po nich původně taky pokukoval ale nakonec vzal Aviator 43, až později jsem je vzal pro přítelkyni a teď musím říct že bych z nich tenkrát bejval byl když ne zklamanej tak aspoň nenadšenej a to mám taky zápěstí úzký dosti
RomanP Odesláno 11. března 2007 Nahlásit Odesláno 11. března 2007 Rssa : tahle ruka ale nepatří mé přítelkyni
VS Odesláno 11. března 2007 Nahlásit Odesláno 11. března 2007 Koukám, že se objevily nějaké nové Seiko 5 http://www.azwatch.cz/hodinky/se300-seiko-...100m-black-dial http://www.azwatch.cz/hodinky/se304-seiko-...00m-blue-dial-i Sice mi trošku vadí ta korunka, ale začínám si zvykat Co na ně říkáte?
kubson Odesláno 11. března 2007 Nahlásit Odesláno 11. března 2007 ty se už objevily celkem dávno ale jsou príma
Leclerc Odesláno 11. března 2007 Nahlásit Odesláno 11. března 2007 Kubsone, psal jsem ti mail - kdyžtak jukni do pošty, jestli nespadl do spamu. Dík LeClerc
Sved Odesláno 15. března 2007 Nahlásit Odesláno 15. března 2007 Co rikate na tyhle...SEIKO 5 SPORT ATLAS
jfk Odesláno 15. března 2007 Nahlásit Odesláno 15. března 2007 Sved napsal: Co rikate na tyhle...SEIKO 5 SPORT ATLAS http://i154.photobucket.com/albums/s254/sv...07/IMG_0922.jpg Jsou super mám totiž také .
Mike. Odesláno 18. března 2007 Autor Nahlásit Odesláno 18. března 2007 Sved napsal: Co rikate na tyhle...SEIKO 5 SPORT ATLAS http://i154.photobucket.com/albums/s254/sv...07/IMG_0922.jpg Parada
grga_pitic Odesláno 19. března 2007 Nahlásit Odesláno 19. března 2007 mam je taky a musim rict ze spokojenost nejvetsi - za tyx prachy super volba :-))
rinaldino Odesláno 9. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2007 Mooc hezké, mám na ně zálusk, chci se zeptat, jak jsou velké a jak svítí?:-)
grga_pitic Odesláno 9. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2007 Sviti dobre, velikost je 40 ALE diky vnitrni lunete je cifernik prekvapive maly (tedy me alespon jeho velikost dost prekvapila).
Karol Odesláno 9. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2007 rinaldino napsal: Mooc hezké, mám na ně zálusk, chci se zeptat, jak jsou velké a jak svítí?:-) bez problemou čitatelne celu noc aj bez nasvietenia
rinaldino Odesláno 9. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2007 Díky. Mám trochu strach, aby nebyly na mé ruce moc drobné, jsem přecejen trošku větší.
Honza49 Odesláno 17. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2007 Nedá se nějak zjistit, jaký je strojek v mých Seikách 5? Jde o to, že jinde na foru píší, že se natahují na oba směry a mi jenom na jeden. Ale já je mám už pár let.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se