Z. Odesláno 8. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2014 Jj, moc pěkný hodinky. Živé fotky už máme na webu (viz odkaz v předchozím příspěvku). Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Odesláno 9. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2014 Steinhart Marine Chronograph Bronze Premium. Další povedené hodinky v Chronoshopu: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 19. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2015 (upraveno) Pochopil jsem to dobře, že Eterna obměnila některé modely?Tangaroa Moonphase Chronograph je pecka.Adventic GMT black vypadají taky super.Nové Kon Tiki Date budu muset vidět, abych je nějak uměl uchopit... Upraveno 19. ledna 2015 uživatelem bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 19. ledna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2015 Pochopil jsem to dobře, že Eterna obměnila některé modely?prakticky všechno, jakmile bude chvíle, tak se rozepíšu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 21. ledna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2015 Od pondělí 26.1. 2015 bude z důvodu delší nemocenské zkrácena provozní doba prodejny do 18 hodin (14-18h). Pokud Vám otevírací doba nevyhovuje, jsme po předchozí domluvě (tel., email) k dispozici i jindy. Díky za pochopení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 29. ledna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2015 V pátek 30.1. 2015 máme zavřeno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bembeg Odesláno 1. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2015 Tak koukám že nám Steinhart cca o 10% zdražil:-( ,no se to dalo asi čekat že! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 1. února 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2015 Tak koukám že nám Steinhart cca o 10% zdražil:-( ,no se to dalo asi čekat že!vzhledem k CHF/EUR to mohlo být i 30% Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 1. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2015 že zdražil by asi ani tolik nevadilo. Bylo to více než jasné. Spíš mě štve ta jejich rychlost(pomalost) dodávek. Bohužel toto Kubson nijak neovlivní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 1. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2015 Tak koukám že nám Steinhart cca o 10% zdražil:-( ,no se to dalo asi čekat že!No já teda počítám o více, jak 10 procent ...konkrétně k necelým 20%, ale třeba se pletu . 10.360,-Kč vs. 12.600,-Kč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neferirkare Odesláno 1. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2015 Kupoval jsem sponu na novy remen, jak jinak nez bez problemu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslávek Odesláno 2. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2015 Nakupoval jsem 2 x bez problémů , ale teď čekám na zboží "na objednávku " bohužel už 11 týden :-( ,ale jsem trpělivý , co mi zbývá .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 2. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2015 co mi zbývá ....eventualita je koupit si patek philippe .... tam to je prej o tejden kračí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslávek Odesláno 2. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2015 eventualita je koupit si patek philippe .... tam to je prej o tejden kračíto je doslova nápad za všechny prachy :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 2. února 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2015 Nakupoval jsem 2 x bez problémů , ale teď čekám na zboží "na objednávku " bohužel už 11 týden :-( ,ale jsem trpělivý , co mi zbývá .... nás ty problémy s dodacími lhůtami u Steinhartu taky štvou, snažíme se to redukovat, ale je to boj, zvlášť když 2x přijde jiné, než objednané zboží (Milanaise náramek jestli se nepletu?) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslávek Odesláno 3. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2015 nás ty problémy s dodacími lhůtami u Steinhartu taky štvou, snažíme se to redukovat, ale je to boj, zvlášť když 2x přijde jiné, než objednané zboží (Milanaise náramek jestli se nepletu?)Jojo, trefa. Měl jsem to jako dárek pro bráchu k svátku, ale v březnu má narozeniny :-). Jinak díky . M. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georgeisin Odesláno 27. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2015 Kluci, můžu Vás poprosit, resp. prosím o lug to lug rozměr těch nových Military 42 vod Steinhardů. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ron Odesláno 27. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2015 To je tak těžký si to přečíst na jejich stránkách? Vždyť to máš i v samotném názvu hodinek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georgeisin Odesláno 27. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2015 lug to lug je na výšku, kémo, od konce nožky do konce protilehlé . U těchto to bude kolem 50 mm počítám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kluk jako buk Odesláno 27. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2015 (upraveno) Na stránkách to nemaj a změřit to zatím nemůžou, v tuhle chvíli znaj přesnej údaj asi jenom ve Steinhartu. Ale je to 42 mm, počítal bych s cca 50-51 mm. edit: Ale možná by moh poradit někdo, kdo vlastní jeden ze starších military modelů. Ty pouzdra vypadaj dost podobně. Upraveno 27. února 2015 uživatelem Kluk jako buk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se