Přejít na obsah

Chronoshop.cz

kubson

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 509
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• po měsících...

Tak koukám že nám Steinhart cca o 10% zdražil:-( ,no se to dalo asi čekat že!

No já teda počítám o více, jak 10 procent ...konkrétně k necelým 20%, ale třeba se pletu :D . 10.360,-Kč vs. 12.600,-Kč.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nakupoval jsem 2 x  bez problémů , ale teď čekám na zboží "na objednávku " bohužel už 11 týden :-( ,ale jsem trpělivý , co mi zbývá ....

nás ty problémy s dodacími lhůtami u Steinhartu taky štvou, snažíme se to redukovat, ale je to boj, zvlášť když 2x přijde jiné, než objednané zboží (Milanaise náramek jestli se nepletu?)

Odkaz ke komentáři

nás ty problémy s dodacími lhůtami u Steinhartu taky štvou, snažíme se to redukovat, ale je to boj, zvlášť když 2x přijde jiné, než objednané zboží (Milanaise náramek jestli se nepletu?)

Jojo, trefa. Měl jsem to jako dárek pro bráchu k svátku, ale v březnu má narozeniny :-). Jinak díky . M.
Odkaz ke komentáři

• po 4 týdnech...

Na stránkách to nemaj a změřit to zatím nemůžou, v tuhle chvíli znaj přesnej údaj asi jenom ve Steinhartu. Ale je to 42 mm, počítal bych s cca 50-51 mm.

edit: Ale možná by moh poradit někdo, kdo vlastní jeden ze starších military modelů. Ty pouzdra vypadaj dost podobně.

Upraveno uživatelem Kluk jako buk
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...