El Nano Odesláno 23. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2018 V předvánočním období jsme rozšířili otevírací dobu. Nově máme otevřeno i v soboty od 10:00 do 15:00 hodin! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
space Odesláno 3. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2019 V týdnu jsem si udělal výlet do chronoshopu s celkem jasným cílem. Přišel jsem na chuť něčemu, co mě dlouho absolutně neoslovovalo - titanové pouzdro. Nehledal jsem primárně titanovky, ale když jsem zjistil, že chci něco jiného než miliontou variaci potápek nebo pro mě nevyužitelných leštěnek, rozpomněl jsem se na svůj kladný vztah k letecké profesi a zakoukal se do čistých linií a jednoduchého dizajnu. Nepostižen horečkou chronobundu jsem si stanovil rozumně nízký budget, abych dostal to pro mě podstatné. Ve hře bylo Laco a Steinhart. Zde ocením možnost zarezervovat hodinky na prodejně a naplánovat návštěvu podle dostupnosti. Pro nás vesničany z daleka... Přestože výběr z pár kusů byl rychle vyřešen díky tomu, že štajny působily větší hodnotou a pak ten........... titan.......... vintage řemen.......... a hlavně........B-muster. Chlapská záležitost!. Velké poděkování za trpělivost s kupujícím začátečníkem a příjemně strávený čas okukováním dalších potenciálních hraček patří Honzovi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MKR Odesláno 3. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2019 Jó, tady je svět ještě v pořádku. Děkuji za příjemný obchod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 6. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2019 V týdnu jsem si udělal výlet do chronoshopu s celkem jasným cílem. Přišel jsem na chuť něčemu, co mě dlouho absolutně neoslovovalo - titanové pouzdro. Nehledal jsem primárně titanovky, ale když jsem zjistil, že chci něco jiného než miliontou variaci potápek nebo pro mě nevyužitelných leštěnek, rozpomněl jsem se na svůj kladný vztah k letecké profesi a zakoukal se do čistých linií a jednoduchého dizajnu. Nepostižen horečkou chronobundu jsem si stanovil rozumně nízký budget, abych dostal to pro mě podstatné. Ve hře bylo Laco a Steinhart. Zde ocením možnost zarezervovat hodinky na prodejně a naplánovat návštěvu podle dostupnosti. Pro nás vesničany z daleka... Přestože výběr z pár kusů byl rychle vyřešen díky tomu, že štajny působily větší hodnotou a pak ten........... titan.......... vintage řemen.......... a hlavně........B-muster. Chlapská záležitost!. Velké poděkování za trpělivost s kupujícím začátečníkem a příjemně strávený čas okukováním dalších potenciálních hraček patří Honzovi. Moc díky za návštěvu a pozitivní hodnocení! Jsem rád, že jsi byl spokojen! a doufám, že dělají radost! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 6. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2019 Jó, tady je svět ještě v pořádku. Děkuji za příjemný obchod.my děkujeme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kartagos Odesláno 24. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2019 Chtěl bych tu ještě jednou poděkovat Chronoschopu za pomoc . Zjistil jsem, že se mi podařilo ztratit šroubek na mé Damaska DA42 .Během pár dní mi ho poslali na svoje náklady . Jsem rád, že jsem se stal jejich pravidelným zákazníkem . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 27. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2019 Chtěl bych tu ještě jednou poděkovat Chronoschopu za pomoc . Zjistil jsem, že se mi podařilo ztratit šroubek na mé Damaska DA42 .Během pár dní mi ho poslali na svoje náklady . Jsem rád, že jsem se stal jejich pravidelným zákazníkem .Rádo se stalo, taky díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emiliano Odesláno 30. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2019 Chtěl jsem se zeptat, jestli by šlo koupit Sinn 556 s plným dýnkem, třeba z modelu 356? Díky za info. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 2. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2019 Chtěl jsem se zeptat, jestli by šlo koupit Sinn 556 s plným dýnkem, třeba z modelu 356? Díky za info.To bohužel možné není :/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emiliano Odesláno 2. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2019 Díky moc za info. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 4. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2019 Nový pětky jsou konečně skladem , některé si už odnesli první zákazníci a na další kousky čekáme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 3. února 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2020 Chronoshop hledá prodejce na částečný úvazek. Nabízíme oduševnělé prostředí, kafe, peníze a nejlepší pracovní kolektiv ever. Práce, do které je potřeba naskočit ideálně od března, je spíš na částečný úvazek v odpoledních hodinách, které kopírují otevírací dobu prodejny (14-18). Je vhodná i jako brigáda pro VŠ studenty.Ideální kandidát:- má rád hodinky (není podmínkou, ale je),- nevadí mu lidi.Jestli si myslíte, že by vás bavilo v Chronoshopu pracovat, napište nám něco o sobě na mail. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 8. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2020 kdyby to bylo na full tak to beru hned Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emiliano Odesláno 10. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2020 Chtěl bych poděkovat Chronoshopu za přijetí zakázky na záruční servis mimo pracovní dobu, jeho bleskové vyřešení a věnování se mi při zkoušení dalších hodinek. Skvělý servis. Přeji, ať se daří! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marhi Odesláno 13. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2020 Taktéž na podobné notě. V dnešní podivné době, kdy domorodci začínají propadat panice z jisté nemoci, oceňuji snahu Kubsona mi vyjít vstříc. I přes mé osobní peripetie. Navíc jsme si vyměnili pár postřehů a tudíž i v tomto směru, se cítím edukován.V očekávání dalšího potomka se ze mě stává hysterka a proto, bych se chtěl i touto formou omluvit, za ne zcela adekvátní jednání, z mé strany. Jen tak dál, ať planeta chronoshop vzkvétá..Za mě díky, za další kamínek do sbírky světových ikonek hodinářství. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 14. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2020 Nová limitka z dílen Chronoshopu, která vznikla ve spolupráci s magazínem Zbraně & náboje. Máme radost Kubsone? Máme. Více informací najdete třeba zde na blogu https://blog.chronoshop.cz/?p=4764 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 14. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2020 To musí zmizet jak těstoviny z Kauflandu. Bezva počin. Ten kompas k tomu je standard? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 14. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2020 :-D jo, ten kompas je ke každýmu kousku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 16. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2020 Moc pěkný, škoda že se to nestihlo o půl roku dřív, táta jako odběratel časopisu by z nic měl velkou radost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 17. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2020 Moc pěkný, škoda že se to nestihlo o půl roku dřív, táta jako odběratel časopisu by z nic měl velkou radost.to mi je líto, Martine Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se