Přejít na obsah

IWC Ingenieur 2013

Chumpus

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 156
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Pánové ja nevím pro mně osobně vždy nejhezčí budou 322701 které nosím nejraději ze všech svých dosavadních kousků,in house,robustní konstrukce,Genta design.Líbí se mi i Big Ingy které bych možná časem vyměnil za 322701 ale zatím jsem nadmíru spokojen.Nová kolekce mně poněkud nechavá chladným,chybí mi tam ta mohutnost a samozřejmně použití Ety ač je sebelépe přepracovaná mi k tomu taky zrovna nejde.Rovněž vintage Ingy jsou skvělé ale mám blíže k designu GG stejně tak se mi líbí i AP Royal Oak.

post-1779-046234500 1358760305.jpg

post-1779-011706800 1358760317.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Proti Ete tady nikdo nema si myslim nic, velmi dobrej strojecek, ale eta proste patri do nizsich cenovych radu, dle me cca 50-70 max u upravene 2892, jenze kdyz IWC napali cenu nekam do hodne vysoka nad 100k tak mi to prijde proste cenove zhuleny, tot vse co bych k tem etam mel, k takovym hodinkam jako je znacka IWC by mel proste inhouse patrit, at je videt ze jsou to hodinari se vsim vsudy, s etou proste ten pocit nemam, je to jako mit tam neco ciziho, navic ten pocit ze tehnle typ stroje maj desitky milionu hodinek kolem me za podstatne nizsi penize me bude dost srat, kdyz IWC tak IWC...

ano je to o pocitu, Pocit ze mam jen urcitou mensi procentualni cast IWC by me neuspokojil, strojek dela u me hodne...

Odkaz ke komentáři

bondovky za 80 jsou uz s cenou hodne na hranici snesitelnosti, kdyz si clovek prihodi cca 20k ma uz vyssi kalibr, myslim ze u Omegy se vyplati prisypat si chechtaky na kalibr 8500, pocitove je to vyssi kalibr nez vopentlena 2500, ktera ve verzi D uz bude jiste slusna i na presnost, ale jak rikam je v tom zase ten pocit...

IWC urcite nebude chtit jit se svoji 2892 pod Omegu, takze cenu si predstavme asi nekde na 100-115k, uvidi se :D

Odkaz ke komentáři

Tyhle za 70 asi nebudou :)

Inženýrské turbo, teda hodinařina vysoká, ale designový MASAKR! :crying_anim02:

Ještě jsem si teď všimnul těch tří "výkusů" v lunetě, snad inspirace u GF?

http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/54308-greubel-forsey-set-of-10-unique-pieces/

Upraveno uživatelem Jumbo
Odkaz ke komentáři

U těch Greubel Forsey ty výkusy, jak píšeš, už přesahují vnější okraj lunety. Tady je luneta trochu vybraná zevnitř, mně se to celkem líbí. Co se mi nelíbí je ta jednička na dvanáctce, to si mohli odpustit. Ještě se mi hodně líbí dvojitá měsíční fáze, zvlášť pro severní a jížní polokouli.

Odkaz ke komentáři

Tak vidím, že všem ostatním starším typům odzvonilo, už jsou v nabídce jen ty nové. Ani z jedněch na mě ale bohužel nedýchá ten duch původních inženýrů, tyhle hodinky se vážně již posouvají někam jinam. Ale třeba na živo to bude lepší. :crying_anim02:

Odkaz ke komentáři

Tak vidím, že všem ostatním starším typům odzvonilo, už jsou v nabídce jen ty nové. Ani z jedněch na mě ale bohužel nedýchá ten duch původních inženýrů, tyhle hodinky se vážně již posouvají někam jinam. Ale třeba na živo to bude lepší. :crying_anim02:

Velebnosti, jdu blejt!!!

Cela nova rada Ingu je otresna. Jediny co bych si umel predstavit na ruce jsou ty stribrny sipy, jinak je to zlej sen.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...