huhu4d Odesláno 21. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2013 povodn som myslel, ze by som do nich isiel, ale pri cene 6600usd je to kravina. za tie prachy radsej vintage rlx 5513tky s komplet papiermi. a este zvysi na pivo...
cali Odesláno 21. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2013 Za 6k6 USD by som si aj ja ako milovnik ETY vybral niekde inde
PhoeniX Odesláno 22. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2013 (upraveno) Celá nová řada je na hlavu postavená. Mají v nabídce devět (9) modelů, z toho jich má osm (8) průměr pouzdra 45 / 46 mm a pouze jeden (1) model je s průměrem 40 mm, který jakoby svým vzezřením do celé kolekce ani nezapadal. Na jednom konci je super našlápnutý inhouse s tourbillonem a dalšími komplikacemi v platině a keramice, a na konci druhém je ETA 2892, právě v onom 40ti mm ocelovém pouzdře. To se potom člověk nemůže divit ceně 6600 USD za prostý základ. Upraveno 22. ledna 2013 uživatelem PhoeniX
gas Odesláno 22. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2013 jak cumim na novou radu, tak myslim, ze jsem to vyhral ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Kat251 Odesláno 22. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2013 jak cumim na novou radu, tak myslim, ze jsem to vyhral ... presne tak
bandicoot Odesláno 22. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2013 Fakt jste si mysleli, že by nějaký nový IWC mohly mít MSRP do kila, tedy 3.800,-? ???
PhoeniX Odesláno 22. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2013 jak cumim na novou radu, tak myslim, ze jsem to vyhral ...Měl jsem to na klávesnici. IWC jsem měl jako značku hodně rád. Ještě před pěti lety měli krásnou ucelenou produkci. Firma je to luxusní stále, řemeslný um se jim v žádném případě upřít nedá, jen vzezření některých modelů je už opravdu kolotočářské.
Návštěvník Snow Odesláno 22. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2013 Jako zarytý fanda značky hodnotím produkci IWC pro letošní rok jako ucházející. Úžasně se mi líbí IWC Ingenieur Dual Time Titanium, modelem IWC Ingenieur Tourbillon Force Constante se firma vyšvihla mezi elitu. Vysloveně škaredý je podle mě jen IWC Ingenieur Chronograph ?Silberpfeil? s podivně hnědým číselníkem, ten se fakt nepovedl.
panedge Odesláno 22. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2013 Me se nelibej,treba do toho dozraju,ale zatimco ty co ma Gas jsou uplne super,krasne cisty,jednoduchy,tak ty novy,to je na me toho moc na nich.
Potkan Odesláno 22. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2013 Mně ty karbonový přijdou skvělý.Jako fake Hublotu...
Hasňa Odesláno 22. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2013 (upraveno) Budu chcat trochu proti vetru. Me se ty uhliky taky libi. A to vrcholove turbo taky. Je to osvezujici. Jinak ale nic moc. Takze ja bych si dneska nove Ingy uz nemohl dovolit. Nejnizsi model maly a s konfekcnim strojkem, ty, co se mi libi jsou nedosazitelne a chrona mi nerikaji obecne nic. Takze ja zustanu verny svym obitym Mise Zeme a budu cekat na nejake pekne BP na prodej tady na foru. Edit: A vlastne se mi libi i Dual Time Titanium. Takze to nebude tak zly. Je to sice dost barevnejsi set, nez ten stary, ale to neni nutne na skodu. Na decentnejsi modely je tu Portofino, jejich vicedenni rucni natah s rezervou je famozni i na zivo. Ingy by mely tlacit technologickou narocnost dopredu, tak to ma byt, tak je to v brozure. Upraveno 22. ledna 2013 uživatelem Hasňa
blackhead Odesláno 28. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2013 Tak tady dokonce pisou ze cena bude 5850Eur uff + nejake fotky. http://fratellowatches.com/iwc-ingenieur-3239-closer-to-genta/
huhu4d Odesláno 28. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2013 Fakt jste si mysleli, že by nějaký nový IWC mohly mít MSRP do kila, tedy 3.800,-? ??? ja som v kutiku duse dufal, ze to bude okolo 4300EUR. Naivita, co narobim
jacob Odesláno 28. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2013 Mně ty karbonový přijdou skvělý.Já nevím proč, ale hledám na nich logo AMG :-).
kloubik Odesláno 28. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2013 (upraveno) Teď vyšel na Hodinkee.com hezký článek a první zhodnocení nových Ingů. Co mě šokovalo je, že z nové kolekce jediný model, který je anti-magnetický (a to jenom polovinu toho co předchozí model) je klasický 40mm v oceli, všechny ostatní nové modely, chronography, karbon atd. mají jen nejzákladnější odolnost jako jiné hodinky. To mi přijde jako trochu podvod na kupující. Napadlo by vás někoho, že se koupíte z Ing řady něco jiného než základní model a nebude mít vlastnost, která je pro ten model ikonická? Ví někdo, jak to bylo u starších modelů? Jinak to vypadá, že je potvrzená cena $ 6600 pro USA. Rozhodně je chci vidět naživo, pořád se mi dost líbí a ETA mi nevadí. Edit: ne že bych si za 7k USD nedovedl představit inhouse, ale na druhou stranu žeru to 10mm tenký pouzdro. Nevím jestli by se kvůli inhousu nemuselo výrazně nafouknout (tak jako Omega PO 8500). Navíc Hodinkee píše, že inhouse tam není,protože se tam nevejde (min. velikost pouzra pro IWC inhouse je 42mm). Upraveno 28. ledna 2013 uživatelem kloubik
IWCmann Odesláno 28. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2013 Teď vyšel na Hodinkee.com hezký článek a první zhodnocení nových Ingů. Co mě šokovalo je, že z nové kolekce jediný model, který je anti-magnetický (a to jenom polovinu toho co předchozí model) je klasický 40mm v oceli, všechny ostatní nové modely, chronography, karbon atd. mají jen nejzákladnější odolnost jako jiné hodinky. To mi přijde jako trochu podvod na kupující. Napadlo by vás někoho, že se koupíte z Ing řady něco jiného než základní model a nebude mít vlastnost, která je pro ten model ikonická? Ví někdo, jak to bylo u starších modelů? Jinak to vypadá, že je potvrzená cena $ 6600 pro USA. Rozhodně je chci vidět naživo, pořád se mi dost líbí a ETA mi nevadí. Edit: ne že bych si za 7k USD nedovedl představit inhouse, ale na druhou stranu žeru to 10mm tenký pouzdro. Nevím jestli by se kvůli inhousu nemuselo výrazně nafouknout (tak jako Omega PO 8500). Navíc Hodinkee píše, že inhouse tam není,protože se tam nevejde (min. velikost pouzra pro IWC inhouse je 42mm).U starších modelů to bylo v podstatě stejné. Opravdové Ingy z poslední doby byly pouze Mission Earth. Vše ostatní bylo pouze "jako", mělo skleněné dno a pod. Takže nic nového. Ale spoustě lidí to stačí, takovou tu opravdovou odolnost dnes již asi nikdo nepotřebuje. Kdejaké quartzky a digi vydrží víc. A potencionální kupující bude zajímat spíše design. A starší Ingy byly i možná zbytečně masivní, což asi dost lidí odradilo. Takže proto ten vývoj, dle mého.
Ohm-Aztec Odesláno 21. února 2013 Nahlásit Odesláno 21. února 2013 Tak na Chrono24 se prodávají nové na tahu za cca 5.800,- USD, to je něco kolem 110.000,- Kč.
filo-boxer Odesláno 21. února 2013 Nahlásit Odesláno 21. února 2013 Nezapomen na 23000 DPH, jsou v USA.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se