Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  Conrad napsal:
Abych to poněkud odlehčil naprosto netradiční dárek dostal jeden můj známý od manželky k 50.Nevěřil jsem vlastním uším,když mi vyprávěla že mu dala komplexní lékařskou prohlídku v ceně kolem 12000 což o to ale včetně kolonoskopie / pro ty neznalé je to vyšetření střev, kdy vám z odpuštěním do zadku strčí šlauch a posunují- s trochou nadsázky než vám vyleze uchem/ a protože po prvé mu byl zjištěn polyp po odstranění se kontrola nepovedla, takže mu ji dělali celkem 3x / k jejich cti nutno podotknout že za nezvýšenou cenu. |tak to je opravdu present. A co je nejhorší- ten vůl byl s darem spokojen.

Kubo promin to není návod. :wallbash:

To snad mělo bejt ve vlákně humor, né? :thumbsup_anim:

• Odpovědi 662
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
  Conrad napsal:
Abych to poněkud odlehčil naprosto netradiční dárek dostal jeden můj známý od manželky k 50.Nevěřil jsem vlastním uším,když mi vyprávěla že mu dala komplexní lékařskou prohlídku v ceně kolem 12000 což o to ale včetně kolonoskopie / pro ty neznalé je to vyšetření střev, kdy vám z odpuštěním do zadku strčí šlauch a posunují- s trochou nadsázky než vám vyleze uchem/ a protože po prvé mu byl zjištěn polyp po odstranění se kontrola nepovedla, takže mu ji dělali celkem 3x / k jejich cti nutno podotknout že za nezvýšenou cenu. |tak to je opravdu present. A co je nejhorší- ten vůl byl s darem spokojen.

Kubo promin to není návod. :wallbash:

Po 30 letech manželství dobře věděl, že projevit byť i jen náznak nespokojenosti by se mu krutě vymstilo :thumbsdown_anim:

Odesláno
  kubson napsal:
protože letos už oslavíme společně více než desáté vánoce, vyčerpal jsem veškeré nápady na vánoční dárky, které by se daly manželce koupit.. pokud by jste měli tip na něco netradičního (kromě hodinek ;)) sem s tím..

A co tak pořídit manželce přítelkyni B) .

Odesláno
  kubson napsal:
protože letos už oslavíme společně více než desáté vánoce, vyčerpal jsem veškeré nápady na vánoční dárky, které by se daly manželce koupit.. pokud by jste měli tip na něco netradičního (kromě hodinek ;)) sem s tím..

post-2313-1195582364.jpg

Odesláno

Mě baví nakupovat maličkosti, které potěší. Tak třeba v poslední době se na trhu objevila moc pěkná pouzdra na mobil od firmy Golla, zápisníček Moleskine je taky klasika k tomu třeba nějaká veselá propiska od Caran d´Ache atd. Taky jsem zaslech, že letos letí náušnice, které tvarem připomínají koule na vánočním stromečku. Já se třeba ještě pokusím někde splašit nějakou pěknou reprodukci od Zrzavého, nebo pár lístků někam za high kulturou :)

Odesláno

Ahoj, zkus se podívat tady.....

http://www.artbohemia.cz/

http://www.ceskagrafika.cz/index.php

Jak říká otec, chleba to nežere a furt to roste na ceně. B)

Radost a zároveň investice se zárukou trvalé hodnoty a minimální ztráty, prostě jako třeba, ..., třeba hodinky, ....., ale to vlatně nééé :o

P.S.:Bez osobních zkušeností.

Odesláno

... ale taková originál thajská masáž by jí třeba taky přišla vhod :)

Díky za tip, nebudu už nic vymýšlet a daruji manželce dárkový poukaz na thajské masáže. Dokonce si myslím, že ji tím moc potěším. :thumbsup_anim:

• po 2 týdnech...
Odesláno

Kubo mozna se budes smat,ale ta Swiss card vazne neni blby napad.

Minule(jiz 15 vanoce) jsem zene pokoupil s ""Jeziskem ""mimo jine ''Decentni nozik od VICTORINOX v limitce a relativne dost casto pry najde uplatneni. Long

Odesláno
  Jaem napsal:
Kubo, co tak beachworld ? Je to pekne, zive, netypicke, ale hlavne - nevyzaduje starostlivost :speak_cool:

Jaem napsal:
Mal som tie mravce a je to uzasne ukludnujuce sledovat ich, ako makaju. Jedna varka vydrzi cca pol roka, co je ich prirodzeny zivotny cyklus. Ale zene by som ich ako darcek nedaval :D

Sorry Kubo za off-topic... Pánové, to jste tomu dali s těmi mravenci, to bylo něco pro mě, tak mě nadchli, že jsem si je hned objednal a jaké bylo překvapení mé i přítelkyně, když ona mi je objednala o pár dní dříve k Vánocům :) Chudák nevěděla, jestli má mít radost, že dobře vybrala nebo být smutná, že jsem si je koupil sám... Ale jinak, super odkaz, jsou suproví a fárají v těch svých kanálcích neuvěřitleným stylem! :thumbsup_anim: Ale jinak naopak, přítelkyni/manželce bych je asi nekupoval, přecijen jsou to racionálnější bytosti a málokdy jsou tak dětinské jako naše mužské plemeno ;) Takže Kubo a všichni, hodně štěstí s výběrem, já se na to zatím snažím moc nemyslet... :whistle:

Odesláno

Jeden osvědčený tip z loňska. Souprava na šnorlochlování. Na dovolené v létě u móřa sedíte u baru na pláži s koktejlem a v dáli pozorujete svoji milou, jak se snaží vylovit nějakou přiblblou mušli ze dna. A občas jí ten zadeček lehce vykoukne nad hladinu. No, dárek pro oba. :santa:

• Po roku...
Odesláno (upraveno)
  kubson napsal:
po roce vytahuju toto zaprášené vlákno... :newyear:

nemáte nějaké pěkné nové tipy?

Adopce oblíbeného zvířete - v některých zoo lze udělat i částečnou adopci, a vyřizují to docela rychle.

//edit

a pokud je materiálně založená, právě díky krizi je teď vhodné nakoupit akcie :-)

Upraveno uživatelem lefty
Odesláno

Pěknou novou fůru uhlí na složení, kratší řetěz ke dřezu, předplatné časopisu klubu přátel žehu....

Nebo něco praktického, to mají ženy rády: nový vysavač, novou žehličku, motorovou pilu...

Já jsem se manželku snažil přesvědčit k polygamii, argumentoval jsem, že by se mohly holky trochu podělit o domácí práce, ale hodila po mě pánev... Litinovou...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...