Liqid Odesláno 15. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2013 Tuhle jsem se ptal kamarádky, co to má za hodinky. Říkala, že něco od Gabany za 6k, tak jsem se ptal, jestli to má baterku, koukala na mě jak na debila a ptala se, co v nich mam já, tak jsem vysvětlil, že automatiku, tak se zamyslela a prohlásila, že to jsou ekologický hodinky, když nemusím měnit baterku
milomac Odesláno 15. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2013 Kdysi mně vybrala hodinky přítelkyně. V té době jsem nosil mechanické Primky, řekla ty že nejsou moderní a vybrala mi u své známé prodavačky hodinky, které se jí pro mě líbily. Jel jsem si pro ně a byly to bateriové hranaté QaQ, kombinace ručičky a display, s černým cifrem. Hodinky mě moc nenadchly, ale vzal jsem je. Po roce jsme se rozešli a já se hodinek hned zbavil. Pak mám příhodu ženy vs. hodinky resp. zabití žen hodinkama z manželství, když jsem si "zas" po 1Oti letech vybral nové hodinky Seiko ke kulatinám. Seděli jsme jako rodina v restauraci už po večeři, najednou tam tchyně začala bědovat: "Pane bože, to snad neni možný, pane bože, to snad neni pravda..." Já jsem si jenom všiml, že tak nějak nad normu zrudla, přiběhl pingl s dotazem: "Něco není v pořádku?" Já pokynul na manželku v domnění, zda není potřeba zavolat rychlou záchrannou službu, ta přiběhla a povídá: "Máma se ptala, kolik stály ty hodinky, tak jsem jí to řekla... " A jak myslíte, že to dopadlo? Dobře? Ne, rozdejchala to nakonec, baba nepřející!
wolfesh Odesláno 16. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2013 V éře před Chronomagem, kdy jsem měl Storm (naštěstí jsem za ten šmejd, který se zastavoval, dostal zpět peníze), tak si toho slečny všímaly, ale Tutima chrono moc lidem nic neřekne, což mě celkem těší, protože dělají radost mně... na hodinky holky kašlou, ale ta sbírka motýlů by nemusela být marná... To jsou Tvoje? Dobruski, Korth...paráda. Moji sbírku motýlů ocenila v podstatě jen má bývala spolubydlící...
uff Odesláno 16. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2013 za sebe muzu rict, ze holky na moje modely celkem reagujou, nejvic asi na neprehlednutelne 47ky Steiny. Pak dve uz me prosili, jestli bych jim nedal sve Seiko Pepsi, asi lehce damskej model )) Jen moje pritelkyne me uzemnila tim, ze od te doby co mam rad mechanicke hodinky, uz se ji tak nelibim. Mela na me ruce rada Esprity a hlavne Stormy, coz ma v poslednim roce celkem smulu. PS: nejlip by se na hodinky balil chlap.
Roman-ZA Odesláno 16. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2013 za sebe muzu rict, ze holky na moje modely celkem reagujou, nejvic asi na neprehlednutelne 47ky Steiny. Pak dve uz me prosili, jestli bych jim nedal sve Seiko Pepsi, asi lehce damskej model )) Jen moje pritelkyne me uzemnila tim, ze od te doby co mam rad mechanicke hodinky, uz se ji tak nelibim. Mela na me ruce rada Esprity a hlavne Stormy, coz ma v poslednim roce celkem smulu. PS: nejlip by se na hodinky balil chlap. Par adeptov na taketo balenie by tu bolo Teraz nehovorim o orientacii
JimmyTulip Odesláno 16. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2013 Na sbírku hodinek, bych se podívat klidně šel .... na ty motýly už radši ne :-D .....
Arthur N. Odesláno 16. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2013 lepší je, když se o ně nezajímají, nemají přehled o ceně, tajně vám je netahají atd. atd.
vanderB. Odesláno 16. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2013 já nebalil přímo na hodinky, ale když jsem byl na druhym rande asi,tak když se podívala na moje Laca, kolik je hodin, tak se ozvalo "jé, ty jsou hezký"...tak jsem odzkoušel, jestli si pamatuje, že na tý party, kde jsme se seznamili, jsem měl Primky Sport druhé generace...a kupodivu nepamatovala
azeppelin Odesláno 16. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2013 já nebalil přímo na hodinky, ale když jsem byl na druhym rande asi,tak když se podívala na moje Laca, kolik je hodin, tak se ozvalo "jé, ty jsou hezký"...tak jsem odzkoušel, jestli si pamatuje, že na tý party, kde jsme se seznamili, jsem měl Primky Sport druhé generace...a kupodivu nepamatovala protože ty nejsou hezký
Georgeisin Odesláno 16. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2013 Ženský jsou na hodinky marný, nemaj v mozku shluk neuronů, který by hodinky docelnil. Zase maj shluk neuronů na kabelky. Ještě, že jsou technicky neschopný a neprovozují fóra o kabelkách. Sekce pochubte se novými přírůstky by byla určitě hojně navštěvovaná. I když svojí ženu už jsem trochu vyškolil, občas vytáhne krásné PRIM Aeskulap a dokonce si k ním pořídila sama výrazný červený Hirsch řeminek.
USER47 Odesláno 16. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2013 Georgeisin: http://www.nasekabelky.cz/diskuzni-forum/
vanderB. Odesláno 16. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2013 protože ty nejsou hezký už dostává školení, co je hezký...všechny moje samozřejmě he he Georgeisin:http://www.nasekabelky.cz/diskuzni-forum/ fuj! ty ženský jsou zvrácený
elvin Odesláno 16. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2013 ...Zase maj shluk neuronů na kabelky. Ještě, že jsou technicky neschopný a neprovozují fóra o kabelkách... A hlavne na boty, na tech maji asi nejvic tech neuronu... Nejlepsi se bali zenska uplne bez hodinek. Staci se ji zeptat kolik je a uz je clovek s ni hned pripadne v hovoru.
Chosef76 Odesláno 16. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2013 Moje žena je na časomíry alergická, vůbec nechápu proč. Tuhle moje 2,5-letá dcerka poprvé řekla slovo : " hodinky "...mně se radostí zatajil dech. Manželka vykřikla : " zaškrtím vás oba " !
JimmyTulip Odesláno 16. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2013 Georgeisin: http://www.nasekabel...diskuzni-forum/ Nejhorší je, že nejvíce příspěvků tam má snad nějakej chlap :-D
Georgeisin Odesláno 16. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2013 Nejhorší je, že nejvíce příspěvků tam má snad nějakej chlap :-D No ty jo, to se omlovám všem kabelkovým znalcům, já netušil... To fórum musí ale minimálně často padat .
azeppelin Odesláno 16. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2013 už dostává školení, co je hezký...všechny moje samozřejmě he he Na Stowa marine jsem od něžnějšího pohlaví slyšel... 1) ... no jako dobrý, ale co je to tam za hnusné natlačené kolečko? (vtěřinovka) 2) hlavně si nekupuj takovéhle, to jsou takové hnusné jakoby cibule... Takže asi tak
ivan_989 Odesláno 16. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2013 na hodinky sa podla mna daju zbalit akurat tak podivinske muzske osoby z radov clenov tohto fora, ktore slintaju nad predstavou, ze na svoje hodinky zbalia nejaku fesandu. No offence, ale niekto musi povedat ze kral je nahy.
HAIRYPAW Odesláno 16. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2013 Jediné hodinky, kterých si na mém zápěstí nějaká žena všimla a zajímala se, byly tyto. Na ciferníku je napsáno SENTINEL a jinak nikde nic. Otevírají se jako kapota u auta. Dokonce mají i atrapy hydraulických pístů. Když se ulomil čudlík, který po zmáčknutí uvolnil "kapotu" a ta se otevřela, otočil jsem pružinku tak, že "kapotu" nezvedala, ale přitlačovala. Před tím to byly hodinky dvou ruční a... potom taky. Jeden potřebuje druhou ruku, aby zjistil, kolik vlastně je. Myslel jsem, že už je nemám, ale našel jsem je. Po téměř dvaceti letech. Omluva za fotky - je to na rychlo telefonem.
IzTaPa Odesláno 16. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2013 Jediné hodinky, kterých si na mém zápěstí nějaká žena všimla a zajímala se, byly tyto. Na ciferníku je napsáno SENTINEL a jinak nikde nic. Otevírají se jako kapota u auta. Dokonce mají i atrapy hydraulických pístů. Když se ulomil čudlík, který po zmáčknutí uvolnil "kapotu" a ta se otevřela, otočil jsem pružinku tak, že "kapotu" nezvedala, ale přitlačovala. Před tím to byly hodinky dvou ruční a... potom taky. Jeden potřebuje druhou ruku, aby zjistil, kolik vlastně je. Myslel jsem, že už je nemám, ale našel jsem je. Po téměř dvaceti letech. Omluva za fotky - je to na rychlo telefonem. tak to je drsny pribeh...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se