Godin Odesláno 9. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2007 Já na svých Diplomatech taky mám Prim plaque G 20, stejně jako Pepik a Monsieur. Nemáte to tam všichni? Mrkněte, je to fakt bleší divadlo.
monsieur Odesláno 10. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2007 To rur: Omlouvám se za připsání autorství "hezké a značené" :-) To Cyber: Je fakt, že tvoje formulace to úplně vystihuje a z té porovnávací fotky od Kamila mám jasno, že se jedná o původní strojek. Podle vašich reakcí je vidět, že tenhle nápis mají asi všechny původní Diplomaty - předpokládám, že se to týká i pouzder s kalibrem 66. Z fotek na webu se mi zdá, že na Diplomatech 50 l.e. tenhle nápis už není. Pro náhodné návštěvníky připojuji foto jádra diskuse a díky všem za odpovědi:
rur Odesláno 14. února 2007 Nahlásit Odesláno 14. února 2007 Tak se prodali zlaté diplomaty na aukru za 5900kč http://www.aukro.cz/item164726632_prim_dip...lomat_1966.html To koukam na tu cenu! A to jsem se minule divil prodeji stříbrných za 5100kč. Kam ty ceny spějí?
Petr_S Odesláno 14. února 2007 Nahlásit Odesláno 14. února 2007 rur napsal: Tak se prodali zlaté diplomaty na aukru za 5900kč http://www.aukro.cz/item164726632_prim_dip...lomat_1966.html To koukam na tu cenu! A to jsem se minule divil prodeji stříbrných za 5100kč. Kam ty ceny spějí? A to mají dost jetou korunku... Kam ten svět spěje
Jakubisko Odesláno 14. února 2007 Nahlásit Odesláno 14. února 2007 hold diplomaty jsou citova zalezitost
damankapsky Odesláno 10. března 2007 Nahlásit Odesláno 10. března 2007 Mám dotaz na znalce - Co mají všechno společného Skorodiplomaty a Diplomaty?
Luk Odesláno 10. března 2007 Nahlásit Odesláno 10. března 2007 damankapsky napsal: Mám dotaz na znalce - Co mají všechno společného Skorodiplomaty a Diplomaty? Všechno kromě číselníku.
popshop2007 Odesláno 10. března 2007 Nahlásit Odesláno 10. března 2007 Luk napsal: damankapsky napsal: Mám dotaz na znalce - Co mají všechno společného Skorodiplomaty a Diplomaty? Všechno kromě číselníku. ....strojceka, puzdra, ruciciek, .....korunka a sklicko su rovnake....a vymedzovacia vlozka a natahovaci klucik...
popshop2007 Odesláno 10. března 2007 Nahlásit Odesláno 10. března 2007 Jakubisko napsal: hold diplomaty jsou citova zalezitost Preco su Diplomaty vynomocne PRIMky...otazku myslim uplne vazne...co je na nich okrem toho, ze Elton "poblaznil" toto forum take vynimocne?
VS Odesláno 10. března 2007 Nahlásit Odesláno 10. března 2007 popshop2007 napsal: Jakubisko napsal: hold diplomaty jsou citova zalezitost Preco su Diplomaty vynomocne PRIMky...otazku myslim uplne vazne...co je na nich okrem toho, ze Elton "poblaznil" toto forum take vynimocne? Vždyť Ti to Jakubisko napsal přesně. Rozum a racionální důvody nehledej
Luk Odesláno 10. března 2007 Nahlásit Odesláno 10. března 2007 popshop2007 napsal: Luk napsal: damankapsky napsal: Mám dotaz na znalce - Co mají všechno společného Skorodiplomaty a Diplomaty? Všechno kromě číselníku. ....strojceka, puzdra, ruciciek, .....korunka a sklicko su rovnake....a vymedzovacia vlozka a natahovaci klucik... Moje diplomaty a skorodiplomaty se liší jen číselníkem.. (ilustrační foto)
Tomasek Odesláno 10. března 2007 Nahlásit Odesláno 10. března 2007 Luk napsal: popshop2007 napsal: Luk napsal: Všechno kromě číselníku. ....strojceka, puzdra, ruciciek, .....korunka a sklicko su rovnake....a vymedzovacia vlozka a natahovaci klucik... Moje diplomaty a skorodiplomaty se liší jen číselníkem.. (ilustrační foto) a datový kolo na skorodiplomatech běhá potmě?
vor Odesláno 10. března 2007 Nahlásit Odesláno 10. března 2007 Tomasek napsal: Luk napsal: popshop2007 napsal: ....strojceka, puzdra, ruciciek, .....korunka a sklicko su rovnake....a vymedzovacia vlozka a natahovaci klucik... Moje diplomaty a skorodiplomaty se liší jen číselníkem.. (ilustrační foto) a datový kolo na skorodiplomatech běhá potmě?
popshop2007 Odesláno 10. března 2007 Nahlásit Odesláno 10. března 2007 VS napsal: popshop2007 napsal: Jakubisko napsal: hold diplomaty jsou citova zalezitost Preco su Diplomaty vynomocne PRIMky...otazku myslim uplne vazne...co je na nich okrem toho, ze Elton "poblaznil" toto forum take vynimocne? Vždyť Ti to Jakubisko napsal přesně. Rozum a racionální důvody nehledej Uz aby tu bola dalsia limitovana seria na poblaznenie fora...co takto budik Diplomat :-)
Mikina Odesláno 10. března 2007 Nahlásit Odesláno 10. března 2007 Drazí kolegové, uvědomte si, že strojek PRIM s datumem je cca o 1 mm vyšší než bez datumu. Pouzdro pro datum musí být o ten mm vyšší jinak nevystředíte hřídel s korunkou skrz pouzdro do kol nátahu. Zkrátka nejde strč prst skrz krk.
NIGHTinGALE Odesláno 10. března 2007 Nahlásit Odesláno 10. března 2007 popshop2007 napsal: Jakubisko napsal: hold diplomaty jsou citova zalezitost Preco su Diplomaty vynomocne PRIMky...otazku myslim uplne vazne...co je na nich okrem toho, ze Elton "poblaznil" toto forum take vynimocne? Pro mě jsou výjimečné tím, že to jsou jediné Primky, které bych si vzal bez rozpaků na důležité jednání k obleku. Považuji je za nejelegantnější hodinky, co Prim kdy vytvořil. Respektive považoval jsem... Než jsem uviděl na fotce Kamilovy černé diplomaty... Ty jsou ještě o třídu výše, než ty běžné...
popshop2007 Odesláno 10. března 2007 Nahlásit Odesláno 10. března 2007 NIGHTinGALE napsal: popshop2007 napsal: Jakubisko napsal: hold diplomaty jsou citova zalezitost Preco su Diplomaty vynomocne PRIMky...otazku myslim uplne vazne...co je na nich okrem toho, ze Elton "poblaznil" toto forum take vynimocne? Pro mě jsou výjimečné tím, že to jsou jediné Primky, které bych si vzal bez rozpaků na důležité jednání k obleku. Považuji je za nejelegantnější hodinky, co Prim kdy vytvořil. Respektive považoval jsem... Než jsem uviděl na fotce Kamilovy černé diplomaty... Ty jsou ještě o třídu výše, než ty běžné... Dakujem za vysvetlenie...nemyslim si vsak, ze Diplomat je jediny elegantny model...to bude asi tym mnozstvom hodiniek ktore prechadzaju cez ruky jednotlivym prispievatelom na fore..... ...dnes som napr. kupil tieto, "zrenovoval som ich" popri tom co manzelka vysavala....
Pal Odesláno 10. března 2007 Nahlásit Odesláno 10. března 2007 Takové mám sice v horším stavu bílé s incablocem.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se