Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Já na svých Diplomatech taky mám Prim plaque G 20, stejně jako Pepik a Monsieur. Nemáte to tam všichni? Mrkněte, je to fakt bleší divadlo.

• Odpovědi 256
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

To rur: Omlouvám se za připsání autorství "hezké a značené" :-)

To Cyber: Je fakt, že tvoje formulace to úplně vystihuje a z té porovnávací fotky od Kamila mám jasno, že se jedná o původní strojek.

Podle vašich reakcí je vidět, že tenhle nápis mají asi všechny původní Diplomaty - předpokládám, že se to týká i pouzder s kalibrem 66. Z fotek na webu se mi zdá, že na Diplomatech 50 l.e. tenhle nápis už není. Pro náhodné návštěvníky připojuji foto jádra diskuse a díky všem za odpovědi:

• po měsíci...
  • po 4 týdnech...
Odesláno
  Luk napsal:
  damankapsky napsal:
Mám dotaz na znalce - Co mají všechno společného Skorodiplomaty a Diplomaty?

Všechno kromě číselníku.

....strojceka, puzdra, ruciciek, .....korunka a sklicko su rovnake....a vymedzovacia vlozka a natahovaci klucik...

Odesláno
  popshop2007 napsal:
  Jakubisko napsal:
hold diplomaty jsou citova zalezitost

Preco su Diplomaty vynomocne PRIMky...otazku myslim uplne vazne...co je na nich okrem toho, ze Elton "poblaznil" toto forum take vynimocne?

Vždyť Ti to Jakubisko napsal přesně. Rozum a racionální důvody nehledej :)

Odesláno
  popshop2007 napsal:
  Luk napsal:
  damankapsky napsal:
Mám dotaz na znalce - Co mají všechno společného Skorodiplomaty a Diplomaty?

Všechno kromě číselníku.

....strojceka, puzdra, ruciciek, .....korunka a sklicko su rovnake....a vymedzovacia vlozka a natahovaci klucik...

Moje diplomaty a skorodiplomaty se liší jen číselníkem.. (ilustrační foto)

Odesláno
  Luk napsal:
  popshop2007 napsal:
  Luk napsal:

Všechno kromě číselníku.

:) a datový kolo na skorodiplomatech běhá potmě?

Odesláno
  Tomasek napsal:
  Luk napsal:
  popshop2007 napsal:

:) a datový kolo na skorodiplomatech běhá potmě?

:D

Odesláno
  VS napsal:
  popshop2007 napsal:
  Jakubisko napsal:

Preco su Diplomaty vynomocne PRIMky...otazku myslim uplne vazne...co je na nich okrem toho, ze Elton "poblaznil" toto forum take vynimocne?

Vždyť Ti to Jakubisko napsal přesně. Rozum a racionální důvody nehledej :)

Uz aby tu bola dalsia limitovana seria na poblaznenie fora...co takto budik Diplomat :-)

Odesláno

Drazí kolegové, uvědomte si, že strojek PRIM s datumem je cca o 1 mm vyšší než bez datumu. Pouzdro pro datum

musí být o ten mm vyšší jinak nevystředíte hřídel s korunkou skrz pouzdro do kol nátahu. Zkrátka nejde strč prst

skrz krk.

Odesláno
  popshop2007 napsal:
  Jakubisko napsal:

Pro mě jsou výjimečné tím, že to jsou jediné Primky, které bych si vzal bez rozpaků na důležité jednání k obleku.

Považuji je za nejelegantnější hodinky, co Prim kdy vytvořil.

Respektive považoval jsem... Než jsem uviděl na fotce Kamilovy černé diplomaty... Ty jsou ještě o třídu výše, než ty běžné...

Odesláno
  NIGHTinGALE napsal:
  popshop2007 napsal:
  Jakubisko napsal:

Pro mě jsou výjimečné tím, že to jsou jediné Primky, které bych si vzal bez rozpaků na důležité jednání k obleku.

Považuji je za nejelegantnější hodinky, co Prim kdy vytvořil.

Respektive považoval jsem... Než jsem uviděl na fotce Kamilovy černé diplomaty... Ty jsou ještě o třídu výše, než ty běžné...

Dakujem za vysvetlenie...nemyslim si vsak, ze Diplomat je jediny elegantny model...to bude asi tym mnozstvom hodiniek ktore prechadzaju cez ruky jednotlivym prispievatelom na fore.....

...dnes som napr. kupil tieto, "zrenovoval som ich" popri tom co manzelka vysavala....

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...