Přejít na obsah

Zimní bunda

Doporučené příspěvky

Nejsem daleko od zakoupeni, ale zatim se tomu branim.

Kazdopadne co se tyce CG jakou jsi si koupil velikost?

Ja mam Alpha Industries XL slim a vyhovuje mi uplne presne.

AI mam s oranzovou podsivkou, coz je snad udajne slimfit, neb ma stahovaci snuru na bedrech, velikost XL. Je mi akorat a loni, kdyz jsem mel o 4 kila vic, mi byla trochu tesnejsi, vlastne uplne na knap :).

CG mam taky XL a je vetsi nez AI XL, takze se do ni vejdu v klidu i s tlustym svetrem a vim, ze muzu pribrat 5 kilo a furt to bude OK. Neni to ale tak, ze by mi byla velka, jen ma na vsech dulezitych mistech o par cm vic.

Vloni jsem při těchto debatách odolal, i když jsem pětkrát prosvištěl celý internet.. A je to tu zas. Zatím je teda taková "zima", že jsem včera ještě vytáhnul motorku a chodím v péřový vestě..zimní Hollister nošený jednu sezónu zatím visí v šatně.. Ale je to přesně jak píšeš..je to o té radosti. Vypadá super! Do Norimberka jedu v tejdnu.. No bojím se bojím, že zase budu mít nejdražší a nejzbytečnější dárek ze všech. Ale když ji nosí i Karel Gott a KFL..tak nevím, jak si odůvodnit, že ji nechci..

Tak vidis, zajdi se na ni podivat. Ulice Breite gasse, Crämer & Co, suteren, enjoy :). A bacha, pokud pujdes od trhu, budes muset v tesne blizkosti projit kolem prodejny Wempe :).

Upraveno uživatelem KFL
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Do Wempe chodím pravidelně..před pár lety jsem tam kupoval PAM a od té doby se vždy zastavím na kukačku..jsou tam moc příjemný lidi a už si mě někteří i pamatují:)

Díky za adresu, nebudu to muset googlit. Akorát jedu se ženou, takže historka o slevě na 300 Euro tentokrát nebude fungovat. Tzn. buď mi vysvětlí, že si myslím, že se mi vlastně nelíbí (ta bunda)..nebo mě bude stát dvojnásobek o pár krámů vedle..

Odkaz ke komentáři

Diky za info.

Chystam se na Expedition Parka:

http://www.canada-goose.com/expedition-parka-4565M.html?dwvar_4565M_Color=11&start=4&cgid=shop-mens-parkas

je velikostne stejna jako ta tva nova?

Ano, Expedition jsem zkousel L i XL a jsou stejne velky jako Langford. Akorat maji lehce jinej strih.

Do Wempe chodím pravidelně..před pár lety jsem tam kupoval PAM a od té doby se vždy zastavím na kukačku..jsou tam moc příjemný lidi a už si mě někteří i pamatují:)

Díky za adresu, nebudu to muset googlit. Akorát jedu se ženou, takže historka o slevě na 300 Euro tentokrát nebude fungovat. Tzn. buď mi vysvětlí, že si myslím, že se mi vlastně nelíbí (ta bunda)..nebo mě bude stát dvojnásobek o pár krámů vedle..

Haha, tak good luck a dej pak vedet, jak jsi poridil :).

Odkaz ke komentáři

Muzu te poprosit o fotku,nebo link,ty parky od Alphy?To me zajima...

Link: http://www.alphaindustries.com/mens-parkas/alpha-industries-slim-fit-n-3b-parka.htm

:D

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem KFL
Odkaz ke komentáři

Je to česká firma, ale majitel ji úmyslně stylizuje do Australského stylu.

Firma česká, všechno šijou otroci v Asii. Nechápu jak si to za ty prachy může někdo koupit, je to celkem předraženy šit.

Upraveno uživatelem efreeti
Odkaz ke komentáři

Dotaz na KFL, ta Alpha je šitá v USA nebo taky v Číně?

Na amerických stánkách to není vidět, ale na německých je zřetelné MADE IN CHINA.

Tak by mě zajímalo jestli to v té Číně šijí i pro Amíky, nebo nebo jen pro nás Evropany...

Od toho by se pak odvíjela případná objednávka :)

Odkaz ke komentáři

Veneria, mam 2x N3B od AI. První jsem kupoval asi před 12ti lety - modrou. Loni prisla z cistirny a uz na ni byla sem tam takova mapa, ruzny odstin a tak, objednal jsem zelenou. Ta modra je funkcne stále OK. Ted před sezonou ji pani normalne vyprala a prohnala suskou a je jak nova. Kaslu na chem cisteni:) Rad bych, aby ta zelena vydržela to same. Tak za me mohu distribuci pro Evropu klido doporucit. Obe jsou made in Vietnam. Další mam takovej anorak, asi 14-15let, uz je strasna, jako nova byla svetlam ted je starsne zaprana. Porad funguje a taham ji do lesa se psama a kolem domu. Uz nerozlustim kde byla vyrobena, ale mam pocit ze Banglades. Taky koupena v Evrope.

tl

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...