Hasňa Odesláno 12. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2015 Jo, ja taky chodim v zime v Barbouru. Je teply az az. Ja jsem teplokrevny a aspon vyvetram pekne svetry. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 12. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2015 ja si na pozdim poridil todle http://norwegianrain.com/products/nutter-s-petrichor-mid , ale myslim, ze s tim prochodim i vetsinu zimy ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 12. listopadu 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2015 Ad buřtíková - kvalitka je Sir Joseph, ale ceny jsou trochu výše. Akorád bych se bál, že se to někde trhne. Já jsem šel do obyč. Nike s ne tak jemňoučkou látkou a pokud teď přežije praní, tak bude mít 3. sezónu. Sice už to bude spíš tak na chatu, ale i tak... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 12. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2015 Jo, ja taky chodim v zime v Barbouru. Je teply az az. Ja jsem teplokrevny a aspon vyvetram pekne svetry. Presne tak. Nekdy je mi v tom aute v ní i horko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 12. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2015 Aha tak na to mrknu a jakej model? Ten prosivanej? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 12. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2015 burtikovky, ze kterych stopro neleze peri, dela the north face.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 12. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2015 Mám oba, prosivany i klasický. Na mokrou zimu klasický Moorland a na suchou quilted kabátek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 12. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2015 (upraveno) Ja mam tedy klasickej Bedale a staci to. Upraveno 12. listopadu 2015 uživatelem Frantik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 12. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2015 Bedale v sage green mám napsanou na nákupním lístku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 12. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2015 Letos v létě na Countryattire jsem koupil za snovejch 140 liber i s dopravou :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 12. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2015 Ted ji tam maj za 300 eur, to jeste jde jak jsem koukal na ceny u nas, nedame franto doutnika? :-) ze bys mi udelal modni prehlidku ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 12. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2015 mam zimní od Snugpak a spokojenost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 12. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2015 TNF jak psal montemar muzu taky doporucit, mam teda jen vestu, ale kupovana byla nekdy v roce 2003 a porad je celkem OK.tl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 12. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2015 Ja mam softshell a je dobra, perovky musim omrknout, asi o vikendu vyrazim do mesta :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 12. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2015 Ted ji tam maj za 300 eur, to jeste jde jak jsem koukal na ceny u nas, nedame franto doutnika? :-) ze bys mi udelal modni prehlidku ...Neni problem, zavolej a domluvime se :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 12. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2015 (upraveno) .. tak ja nakonec beru tuhle od quiksilveru, na kanadskou husu nemam k...e..edt.: proc vsude s..ou suchy zipy? i CG a dalsi premiovy znacky je casto vyuzivaj.. nesnasim.. (vzdycky se tam nachyta nakej bordel..).. tahle Q nastesti nema zadnej... Upraveno 12. listopadu 2015 uživatelem montemar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 12. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2015 Ad buřtíková - kvalitka je Sir Joseph,potvrdzujem. Teplucka, lahucka, dostatocne dlha aby zakryla aj krize Mam model...tusim telur sa vola..uz par zim a je v nej super. Ani perie z nej neleze von. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tichus Odesláno 12. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2015 Nevim, jestli tady uz nepadla, ale jedna z nejteplejsich, co jsem mel, ktera zaroven porad vypadala ok do mesta, byla Tilak Svalbard (v cerne, dela se i cervena). V -15 mi v ni konecne v tenke oblekove kosili zacalo byt dobre, ale je pravda, ze nejsem moc zimomrivy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ewolucionar Odesláno 12. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2015 Ja odporucam Thor Steinar bytelna odolna tepla bunda do mesta aj na prezitie do hory... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vintage Odesláno 12. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2015 Doporučuje 5 z 5 fašounů. ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se