Hasňa Odesláno 24. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2013 (upraveno) No, uz jsem klidny. Jde o to, ze TS jsou idioti. Kdyz nacek ma IWC na ruce, tak je to idiot s IWC na ruce. Nedela to z IWC idiotskou firmu. IWC nezalozil nacek, nevyrabi primarne pro nacky, nepouziva nackovskou symboliku a grafiku, nacci nechodi jako jeden muz s IWC na ruce. Asi tak. Peace. Upraveno 24. září 2013 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pirx Odesláno 24. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2013 Teda ja se priznam, ze jsem doted vubec netusil, co je Thor Snajdr nebo jak se to jmenuje zac, nenapadlo me zjistovat historii znacky, proste bud je to dobry a hezky a funkcni nebo ne... tenhle hon na carodejnice a hledani nejaky symboliky za kazdou cenu mi prijde az skoro trapnej (blondyna misto cernosky v katalogu je kandidat na viteze) Ja teda jenom doufam, ze kdyz to tak resite, tak nikdo ani neuvazujete o nakupu automobilu znacky Ford... http://en.wikipedia.org/wiki/The_International_Jew Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 24. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2013 (upraveno) h : naprosty souhlas. me slo o to, ze kdyz si ten hadr koupim, kvuli kvalite a strihu, a cedule bude jen uvnitr, nebo nejaka decentni, abych na ulici nahodou nebudil prilisny zajem, ze to nutne nemusi znamenat, ze mam naky k nim sympatie.. proste jen fajn kus hadru z poctivyho jeste matrose. nic vic. Upraveno 24. září 2013 uživatelem montemar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bradda Odesláno 24. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2013 Jasny, tak alespon jim pripejes svymi penezi... Radsi u z nic... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 24. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2013 (upraveno) No, nejde o hledani carodejnic a zachazeni ad absurdum. Jde o to, ze TS je s tim hnutim spojena primo ikonicky. Nejde o to, ze pul firem za valky delalo pro Risi, nekteri z musu, nekteri pro kseft. Jde o to, ze TS se tak profiluje dnes a navic vyrazne. Kdo to nechce videt, tak to samozrejme bude ignorovat. Jsou i takovi, kterym to imponuje. Ale kdyz vidim devatenactileteho capka v tricku TS, tak se na nej budu divat jasnou optikou. Ano, muzu se i splest, ale ta pravdepodobnost je proste zanedbatelna. Upraveno 24. září 2013 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 24. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2013 Teda ja se priznam, ze jsem doted vubec netusil, co je Thor Snajdr nebo jak se to jmenuje zac, nenapadlo me zjistovat historii znacky, proste bud je to dobry a hezky a funkcni nebo ne... tenhle hon na carodejnice a hledani nejaky symboliky za kazdou cenu mi prijde az skoro trapnej (blondyna misto cernosky v katalogu je kandidat na viteze) Ja teda jenom doufam, ze kdyz to tak resite, tak nikdo ani neuvazujete o nakupu automobilu znacky Ford... http://en.wikipedia.org/wiki/The_International_Jew Nechápu, co je na tom trapnýho, nebo nepochopitelnýho. TS je prostě značka založena neonacisty pro neonacisty. Kvalitu oblečení prosím nechme stranou. V katalozích tedy očekávejme arijskou blondýnu. Stejně tak třeba značka Circa je od skejťáků pro skejťáky a logicky v katalogu nebudu hledat devadesátiletou babičku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pirx Odesláno 24. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2013 No ja to proste doted netusil a predpokladam ze takovejch lidi asi bude vic, co si to proste koupej omylem, protoze se jim to proste jenom libi... nenapadlo by me si o nekom podle napisu na tricku myslet ze je nacek... btw Stuttgartsky krejci Hugo Boss sice uz nesije uniformy, ale hnedy kosile porad v nabidce ma... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 24. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2013 btw Stuttgartsky krejci Hugo Boss sice uz nesije uniformy, ale hnedy kosile porad v nabidce ma... slušný return. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 24. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2013 jinak existuji i shopy, kde prodavaji TS a treba zde cenenou alphu industries ruku v ruce. http://www.thorsteinar-esw.sk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 24. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2013 jinak existuji i shopy, kde prodavaji TS a treba zde cenenou alphu industries ruku v ruce. http://www.thorsteinar-esw.skTakže tady máte, hysterici, důkaz, že je všechno v pořádku. Přeji všem, kteří věří, že TS dělá jen hezký hadry, nakládačku od cigošů. Svět je nespravedlivej a špatně čitelnej. :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 24. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2013 ...a Siemens vyrabal plynove komory do koncentrakov. A aj tak ma kopa z vas urcite spotrebice siemens...a mohli by sme pokracovat. Iste, je to troska velky skok od TS, ale aj tak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Odesláno 24. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2013 (upraveno) ...ježiš a na tom shopu se do toho ještě plete yakuza! tam už tedy jde o držku, na ten shop raději vůbec nelezte! Upraveno 24. září 2013 uživatelem Radius Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 24. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2013 podle druhu modelky bude yakuza v poho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 24. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2013 No ja to proste doted netusil a predpokladam ze takovejch lidi asi bude vic, co si to proste koupej omylem, protoze se jim to proste jenom libi... nenapadlo by me si o nekom podle napisu na tricku myslet ze je nacek... btw Stuttgartsky krejci Hugo Boss sice uz nesije uniformy, ale hnedy kosile porad v nabidce ma... Héééééééééééééééééé tys mi rozsvítil večer.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 24. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2013 holou hlavu mam, thorovy bundy se mi pozdavaj, cigany nemam rad, takze si asi nejakou TS bundu tez kupim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 24. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2013 (upraveno) Jde o to, ze TS jsou idioti. Kdyz nacek ma IWC na ruce (Siemens v kuchyni), tak je to idiot s IWC na ruce (Siemensem v kuchyni). Nedela to z IWC (Siemensu) idiotskou firmu. IWC (Siemens) nezalozil nacek, nevyrabi primarne pro nacky, nepouziva nackovskou symboliku a grafiku, nacci nechodi jako jeden muz s IWC na ruce (a nemaji Siemens v kuchyni). Asi tak.Mirne zeditovano, aby to bylo pochopeno. No, nejde o hledani carodejnic a zachazeni ad absurdum. Jde o to, ze TS je s tim hnutim spojena primo ikonicky. Nejde o to, ze pul firem za valky delalo pro Risi, nekteri z musu, nekteri pro kseft. Jde o to, ze TS se tak profiluje dnes a navic vyrazne. Kdo to nechce videt, tak to samozrejme bude ignorovat. ...a Siemens vyrabal plynove komory do koncentrakov. A aj tak ma kopa z vas urcite spotrebice siemens...a mohli by sme pokracovat. Iste, je to troska velky skok od TS, ale aj tak. Nejprve cist, pak psat, neplest pate pres devate a nemichat hrusky a jabka. Jinak nejde o debatu ale o chaoticke vykriky do tmy bez smyslu. Upraveno 24. září 2013 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 24. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2013 (upraveno) No, já jsem značku Thor Steinar taky vždycky vnímal jako extremistickou, nicméně musím uznat, že některý ty sportovní bundy nemají úplně hnusný......viz zde: http://www.thorsteinar.de/mens/outdoor-jackets:::103_122.html (ta oranžová a bílá podle mě vypadá k světu) nicméně mě se zatím nejvíc ze zimích bund líbí tahle, i když do města mi přijde moc sportovní a na sport moc městská :-) http://www.emoda.no/herre/napapijri-sarur-black Upraveno 24. září 2013 uživatelem Tomas_2002 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 24. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2013 Hasňo, já se v tom nevyznám, ale jak moc holé lebky pobíraj to, že je tato značka už 4 roky vlastněná arabama z Dubai? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 24. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2013 (upraveno) Co to je za bordel ? Půlka příspěvku mi zmizela během psaní, časově jsou úplně rozházený......ten matrix dnes nějak hapruje EDIT: Původní příspěvek: No, já jsem značku Thor Steinar taky vždycky vnímal jako extremistickou, nicméně musím uznat, že některý ty sportovní bundy nemají úplně hnusný......viz zde: http://www.thorsteinar.de/mens/outdoor-jackets:::103_122.html (ta oranžová a bílá podle mě vypadá k světu) nicméně mě se zatím nejvíc ze zimích bund líbí tahle, i když do města mi přijde moc sportovní a na sport moc městská :-) http://www.emoda.no/herre/napapijri-sarur-black Upraveno 24. září 2013 uživatelem Tomas_2002 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pirx Odesláno 24. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2013 No ja akorat doufam, ze ten typek, co mu patri Bushman, nebyl v Lidovejch milicich. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se