KFL Odesláno 4. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2015 no a co zde do nebes vychvalovaná "husa"? Díval jsem se v RockPointu, malinko mě dostala cena přes 28.000,-Kč, ale za deset se pořídit dá, akorát už je to u těch zimních "řádnej kus hadru".Kde se da sehnat husa za deset? Ze bych koupil zene . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 4. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2015 Kde se da sehnat husa za deset? Ze bych koupil zene .No na netu jsem ji v jakémsi výprodeji viděl z tuším 890 na 499 babek viděl, když jsme hledali "řešení", jak říkám, vyhrála Alpha (kterou ale díky své velikosti zatím nemá), ale spíše kvůli praktičnosti, ta "husa" je dost masivní i těžký kus hadry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 4. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2015 (upraveno) No na netu jsem ji v jakémsi výprodeji viděl z tuším 890 na 499 babek viděl, když jsme hledali "řešení", jak říkám, vyhrála Alpha (kterou ale díky své velikosti zatím nemá), ale spíše kvůli praktičnosti, ta "husa" je dost masivní i těžký kus hadry Jestli to misto Canada Goose neni Chinese Chicken. Upraveno 4. ledna 2015 uživatelem Zmizík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 4. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2015 Jestli to misto Canada Goose neni Chinese Chicken. jj, jako u všeho, já už ten obchod asi nenajdu, možná v oblíbených položkách "nákupy", kam mladá někdy ukládá :D mrknu se, až bude doma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 4. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2015 Tu chinese husičku prosím nechci. To by nebyla ta cesta. Mrknu ob ten týden v Rajchu na ten kříž co psal Zmizik jestli nebudou ve vyprodeji vyloženě zimní modely. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 4. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2015 Moje žena je taky zmrzlík a pochvalovala si péřovej kabát (teplo i na nohy) tuším Diesel (ale to je asi fuk) a bundu od Scotch and soda. V Drážďanech v Globetrotter mají i místnost-ledničku na vyzkoušení, tam je to super..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 5. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2015 (upraveno) hele vy čínský husy, včera jsem na to zapomněl, ale Google funguje, to nevíte? omluva za mystifikaci, 500dolarů měla "limit", ale hledala i jinde, takže levněji http://www.gooseonline.ca/women-canada-goose/canada-goose-montebello-parka-caribou.html Edit teď jsem se do toho obchodu podíval a "tu stejnou", co tam mají za 279 dolarů jsem viděl u nás za 28.000 - to už mi připadá jako dost, je ten obchod legitimní? Upraveno 5. ledna 2015 uživatelem gougy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 5. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2015 (upraveno) hele vy čínský husy, včera jsem na to zapomněl, ale Google funguje, to nevíte? omluva za mystifikaci, 500dolarů měla "limit", ale hledala i jinde, takže levněji http://www.gooseonline.ca/women-canada-goose/canada-goose-montebello-parka-caribou.html Edit teď jsem se do toho obchodu podíval a "tu stejnou", co tam mají za 279 dolarů jsem viděl u nás za 28.000 - to už mi připadá jako dost, je ten obchod legitimní?Google funguje dobře docela.... http://www.theglobeandmail.com/report-on-business/small-business/sb-growth/day-to-day/my-christmas-goose-dont-get-scammed-like-i-did/article16088567/ http://www.canada-goose.com/counterfeit/counterfeit.html Upraveno 5. ledna 2015 uživatelem Zmizík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 5. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2015 Google funguje dobře docela.... http://www.theglobeandmail.com/report-on-business/small-business/sb-growth/day-to-day/my-christmas-goose-dont-get-scammed-like-i-did/article16088567/ http://www.canada-goose.com/counterfeit/counterfeit.htmlno hurá právě jsem to psal v SZ - bacha na ně tak se zase zázrak nekoná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 8. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2015 tak sem vytah alfu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 8. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2015 Tvl sibiř s foŤošopem, to je paráda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 8. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2015 dobře viditelnej, ale do lesa s čoklíkama v ní nechodíš, co?:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 9. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2015 (upraveno) longu - nejsi sám, asi všem ženskejm je furt zima, jak píše Frantík . Moje paní to řeší péřovým kabátem minimálně až ke kolenům. Má jich několik, podle střihu, barvy, nášivek atd.... Klíčové není, jak je teplý, to jsou všechny péřovky ( má třeba north face ), klíčová je ta délka - to se nedá ničím nahradit, leda overallem o sir joseph klukovi jsme teď koupili nějakou Aigle - ve francii je to prý pojem mezi mladejma, nevím ...... Upraveno 9. ledna 2015 uživatelem cigi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MR1990 Odesláno 9. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2015 tak sem vytah alfu je super, len ja by som sa bal tej farby ( rychlo by som ju zaje*** ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 10. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2015 (upraveno) Tak dnes nakoupeno v http://www.armyshop-praha.cz/Výběr zimních bund dost velký,byl jsem tam snad hodinu a ještě že jsem zaparkoval na hlídaném parkovišti... Jinak jsem koukal na tu bundu co postoval Sibiř ale ta mi přišla moc cirkusácka (ta žlutá) takže jsem šel do klasiky.Mám z ní radost Sedí akorát,na fotce ji mám na holé tělo ale ideální s tričkem max mikinu ale to je tak na severní pol Upraveno 10. ledna 2015 uživatelem laskajefajn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 10. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2015 Rukavy ti jsou asi o 15 cisel delsi a jsou dost siroky,ale nekomu to nevadi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 10. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2015 (upraveno) V reálu to vypadá líp navic mám ji na holé tělo.Já mám blbou postavu(nestandartní) a když vyberu to co mi sedí lépe tak zase to je uzké přes záda P.S když se podívaš na fotku od Sibiřana tak to má taky jakoby delší v rukávech.Nevím no. Upraveno 10. ledna 2015 uživatelem laskajefajn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 10. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2015 Mas zada jak stehovak noNevim no,dej to krejcovy at ti to zkrati,das za to 3 kila a mas klid. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 11. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2015 3kila? Za to přišije tak knoflík....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 11. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2015 V Trutnove zkraceni rukavu u saka 270Kc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se