Přejít na obsah

Zimní bunda

Doporučené příspěvky

před 13 minutami, warann napsal:

Afri dik, to jsem potreboval. Na hory mam perovku od Mammuta, tohle chci jen do mesta. Za me prave pro tenhle ucel syntetika taky lepsi. Jen nemam kde ji zkusit (hlavne proto, ze uz tejden lezim s nejakou posr.. virozou. Kazdopadne za ty prachy mi prijde lito ji tam nechat. 

Za ty prašule fakt dobrá, občas se poštěstí 👍 Vem M i L, a jednu vrátíš, v E-shopu o nic nejde přeci... navíc budeš mít dost času ji pořádně vyzkoušet.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 10 minutami, Happy88 napsal:

Jestli pise, ze ma normalne M, tak by mel vzit spis M a S ne? Pro me vse co jsem od lisky vzdy zkousel, tak bylo spis vetsi a potreboval jsem o cislo min.

Těžko říct, Kirunu zimní mám L, Skogso M. V S velikosti mě od lišky nebyla jediná bunda co jsem kdy zkoušel, ale, ale... jak píšeš. Ono kolikrát upřímně nemusí být ani jedna velikost, jednou jsem ti objednal super La Sportivu mikinu v S,M i L, doma to vypadalo jak na krámě, a vracel jsem všechny tři, a v Hudy ani nemrkli, že se to prý stává... Prostě ani jedna velikost nevyhovovala.

Odkaz ke komentáři

Tak jeste vecer po potvrzeni objednavky jsem se lehce lekl. Prisel mail, ja na nej rozespalej pres brejle mrkl a malem si cvrkl. Tvl., ja objednal 2 x M! Takze lehka panika co ted, pak jeste kontrolni pohled a .. ufff, M tam sice 2x je, ale jako soucast nazvu 🤣

IMG_9170.jpeg

Upraveno uživatelem warann
Odkaz ke komentáři

Pánovné... @Prochy68 @bobi @African

To je speciální zimní kolekce alá sněhové mimikry v kombinaci s lesní zvěří. Boty mají více funkcí, slouží mimo jiné i jako mačky a lyže 😎

Upraveno uživatelem Zdenek1307
Odkaz ke komentáři

Neměl by někdo tip na funkční oblečení pro širší, trika, mikiny najít něco 3XL a víc🫣 je problém. V Hudy plno pěknejch věcí.... ale jen dětskejch . Jsem prostě tlustej

Zkusil bych Helikon, jestli se ti teda bude pozdavat. Dělají i xxx
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...