Jarett Odesláno 16. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2023 Didriksons !! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 16. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2023 před 13 minutami, warann napsal: Afri dik, to jsem potreboval. Na hory mam perovku od Mammuta, tohle chci jen do mesta. Za me prave pro tenhle ucel syntetika taky lepsi. Jen nemam kde ji zkusit (hlavne proto, ze uz tejden lezim s nejakou posr.. virozou. Kazdopadne za ty prachy mi prijde lito ji tam nechat. Za ty prašule fakt dobrá, občas se poštěstí Vem M i L, a jednu vrátíš, v E-shopu o nic nejde přeci... navíc budeš mít dost času ji pořádně vyzkoušet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Happy88 Odesláno 16. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2023 Jestli pise, ze ma normalne M, tak by mel vzit spis M a S ne? Pro me vse co jsem od lisky vzdy zkousel, tak bylo spis vetsi a potreboval jsem o cislo min. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 16. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2023 (upraveno) Uz jsem vzal M a L, nakonec S stejne nemeli, ale myslim, ze co jsem se dival na rozmery, tak M by melo byt cajk. Upraveno 16. listopadu 2023 uživatelem warann Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 16. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2023 před 10 minutami, Happy88 napsal: Jestli pise, ze ma normalne M, tak by mel vzit spis M a S ne? Pro me vse co jsem od lisky vzdy zkousel, tak bylo spis vetsi a potreboval jsem o cislo min. Těžko říct, Kirunu zimní mám L, Skogso M. V S velikosti mě od lišky nebyla jediná bunda co jsem kdy zkoušel, ale, ale... jak píšeš. Ono kolikrát upřímně nemusí být ani jedna velikost, jednou jsem ti objednal super La Sportivu mikinu v S,M i L, doma to vypadalo jak na krámě, a vracel jsem všechny tři, a v Hudy ani nemrkli, že se to prý stává... Prostě ani jedna velikost nevyhovovala. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 16. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2023 Jj znam. Na jare jsem bral bundu od Milleta. Dle papirovyho mereni to vychazelo na L a v realu jsem malem skoncil u S . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Happy88 Odesláno 17. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2023 Vim, taky uz se mi to parkrat stalo. Me takhle vubec nesedi strihy a velikosti od ceske Mill, kterym sem chtel nekolikrat dat sanci.A jinak dekuji vsem za tipy na damske zimni perovky, nakonec si koupila perovku North Face. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 17. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2023 U Mill nechápu ten jejich e-shop, kde by si člověk měl vybrat podle jedny fotky na který je ještě prd vidět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 17. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2023 (upraveno) Tak jeste vecer po potvrzeni objednavky jsem se lehce lekl. Prisel mail, ja na nej rozespalej pres brejle mrkl a malem si cvrkl. Tvl., ja objednal 2 x M! Takze lehka panika co ted, pak jeste kontrolni pohled a .. ufff, M tam sice 2x je, ale jako soucast nazvu Upraveno 17. listopadu 2023 uživatelem warann Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek1307 Odesláno 17. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2023 (upraveno) Ja jsen ted nasel jeste tohle I kdyz to asi patri do vlakna Fashion... Zdroj: H&M Upraveno 17. listopadu 2023 uživatelem Zdenek1307 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 17. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2023 před 19 minutami, Zdenek1307 napsal: Ja jsen ted nasel jeste tohle I kdyz to asi patri do vlakna Fashion... Zdroj: H&M Konečně pořádná liška Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 17. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2023 ... yes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 17. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2023 A ty trekovky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 19. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2023 Kluci, kdysi dávno tady někdo dával takový kabát/parku. Potřebuju něco na nošení do města - pod to jen košili, nechci takové ty péřové bundy, líbí se mi něco ve stylu Alpha Industries - blue nebo Explorer. Poraďte, prosím. Ať v tom je teplo a kvalita, dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 21. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2023 Uz sa teším pôvodný model mi vydržal cca 10 rokov, teraz sa už vola inak. Síce najmä na bežný deň , ale aj v meste treba byt v teple a pohodli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek1307 Odesláno 21. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2023 (upraveno) Pánovné... @Prochy68 @bobi @African To je speciální zimní kolekce alá sněhové mimikry v kombinaci s lesní zvěří. Boty mají více funkcí, slouží mimo jiné i jako mačky a lyže Upraveno 21. listopadu 2023 uživatelem Zdenek1307 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JakubS Odesláno 22. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2023 Neměl by někdo tip na funkční oblečení pro širší, trika, mikiny najít něco 3XL a víc je problém. V Hudy plno pěknejch věcí.... ale jen dětskejch . Jsem prostě tlustej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 22. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2023 Neměl by někdo tip na funkční oblečení pro širší, trika, mikiny najít něco 3XL a víc je problém. V Hudy plno pěknejch věcí.... ale jen dětskejch . Jsem prostě tlustej Zkusil bych Helikon, jestli se ti teda bude pozdavat. Dělají i xxx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JakubS Odesláno 23. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2023 Díky za tip, zatím jsem kouknul jen na netu, skočím ještě vokouknout na živo, tahle vod počítače se to právě moc nepozdává. Myslel jsem si na něco jako Devold, Icebreaker, Progress, že bych vyzkoušel Merino. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 23. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2023 No proto jsem to psal . Jestli dělají i merino to netuším, já to psal s ohledem na tu velikost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se