Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jakube, prekvapuje mne, zes nedoporucil Orlik Golden Sliced. Ty, takovy skalni kurak OGS :) To je prece cisty tabak, nearomatizovany, a mne jako kurakovi doutniku vyhovuje dost.

Odesláno (upraveno)
  V 26. 9. 2016 v 5:33, little_w napsal:

Jakube, prekvapuje mne, zes nedoporucil Orlik Golden Sliced. Ty, takovy skalni kurak OGS :) To je prece cisty tabak, nearomatizovany, a mne jako kurakovi doutniku vyhovuje dost.

Ten OGS je trošku nasládlejší,není to kovaný naturál,proto chápu Jakuba,že doporučil Hala.

Další možnosti Full virginia flake

Best Brown či Mac Baren Navy flake

http://www.tabaky.cz/tabak/mac-baren-navy-flake

http://www.tabaky.cz/tabak/best-brown-flake

http://www.tabaky.cz/tabak/samuel-gawith-full-virginia-flake

Upraveno uživatelem bohus76
Odesláno

Jak pise Bohus, OGS je skvely, ale neni to uplne natural. Navic je preci jen  hur dostupny, objednavat ho jen na vyzkouseni je trochu zbytecna komplikace, ten doporucim pozdejc, az zachutna Hal :)

Odesláno

Ešte raz ďakujem priatelia za tipy, dnes som vyskúšal Hal o´the Wynd, ktorý mi zdá sa, fakt  sadol  /musím však podotknúť, že s odstupom času a po pár ,,zafajčeniach" mi už ani Sherlock nepripadá tak strašne ovocný, predpokladám, že niečo podobné sa udeje aj s ,,údenou" latakiou"/, zároven však zistujem akútny nedostatok fajok /toho času 2 skúšobné, ČS Bent vintážka bez filtru (ovocie) a testovací billiard Jean Claude s filrom zo začiatočníckej sady (údené)/  - takže idem vyberať prvú serióznu fajku  :-)).

Odesláno

Jsem rád že chutná :). Jak už tu bylo zmíněno, další co určitě můžu doporučit je OGS. Nevýhoda je nutnost objednání z Německa, ale za mě je to nejlepší Virginiová směs. A co se týče dýmek, opravdu vřele doporučuju obrátit se na místního člena Tikala. Je neskutečně šikovný výrobce dýmek a myslím, že v konfekci nenajdeš nic co by se mu vyrovnalo. Já mám od něj už pět dýmek a v podstatě nekouřím z ničeho jinýho.

• po 4 týdnech...
  • po 2 týdnech...
  • po 2 týdnech...
Odesláno

Při té masáží doutníků a cigaret, které poslední dobou zpopelním,je tato změna velice příjemná... dnes jsem při práci dal 2 dýmky... A uvědomil jsem si, že jich mám nějak málo... :0/ :0D

Onehdá, jsme již něco nezávazně řešili, ale díky časové indispozici jsem to nějak musel nechal být... Tim pádem bych se rád teď domluvil s mistrem Tikalem na os. schůzce u piva či kávy a projednal nějakou novou elegantně-sportovní dýmku... :0)

Odesláno z mého Z30 pomocí Tapatalk

Odesláno (upraveno)

Tak musim verejne podekovat Tikalovi za moji prvni Tikalovku :-)

Byl to necekany darek, o to vice potesil!! 

Zakoupil jsem Old Ironside a budu testovat

post-22496-0-81400500-1479413588_thumb.jpgpost-22496-0-11576800-1479413600_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Bob

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...