Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

A jeste souvisejici blbej dotaz - mam pak dno take vymest cisticem, nebo dymku jen profouknout, at se na dne vrstva tvori lepe?

Diky moc. 

Odesláno

Třeba i tak. Ale aspoň do půlky. Ne jen po dně. No a s tím čištěním bych to nepřeháněl. Protáhnout čističem kanálek a fertig.

Jinak Tikal je teď do středy mimo civilizaci, tak asi To nezbyde nic jiného, než vzít za vděk radami mými 🙂

• Díky 1
Odesláno

Diky moc, cenim si toho!

V zime se venku stejne neda sedet dlouho, takze ideal dohanet resty a zakurovat. 
Z okoli Prahy jsem a v Praze pracuji, takze budu rad za nasmerovani. 

Odesláno
V 13. 10. 2025 v 20:44, pesnoaar napsal:

Diky moc, cenim si toho!

V zime se venku stejne neda sedet dlouho, takze ideal dohanet resty a zakurovat. 
Z okoli Prahy jsem a v Praze pracuji, takze budu rad za nasmerovani. 

Scházíme se každé pondělí /ne vždy tam jsem/ ulici od Náměstí Míru. Já tam bývám od 16.00 do cca 19.00 a kluci tam jsou do večera, tak pokud bys chtěl, napiš mi SZ a doladíme to, pondělí 20.10. tam určitě budu.

Jinak k dokuřování, určitě je to dobré, ale svět se nezboří, když se to nestane, jen pak nech dýmku pořádně vyschnout, tedy pokud nekouříš suše, pak je to OK.

Pokud je tabák na dně už třeba hnusný, klidně to vysyp a netrap se tím. Co se týká tvorby cake u dna, tam to trvá déle, ale určitě bych ho cíleně nebudoval, on vznikne časem sám.

K čištění mám také jednoduchý a léty osvědčený přístup. Po dokouření do dýmky silněji fouknu, co vylétne, vylétne a co tam zůstane, stává se součástí dýmky. Hlavně žádné vytírání kotlíku ubrouskem a pod...  Pak dýmku rozeberu a protáhnu důkladně náustek a kanálek čističem. Nakonec ubrouskem přejedu náustek a fertig.

Díky tomu se chuť vanilky dokonale rozvine, že Berte?

• Like 2
Odesláno

Diky moc za rady i za nabidku. Zitra to nedam, ale urcite se ozvu. Mluvil jsem i s Bertem, ze se dalsi tyden domluvime na terminu u vanilkovo-tresnovych laskomin 😅

• Like 1
  • Haha 1

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...