pesnoaar Odesláno 13. října Nahlásit Odesláno 13. října A jeste souvisejici blbej dotaz - mam pak dno take vymest cisticem, nebo dymku jen profouknout, at se na dne vrstva tvori lepe? Diky moc.
Bert Odesláno 13. října Nahlásit Odesláno 13. října Třeba i tak. Ale aspoň do půlky. Ne jen po dně. No a s tím čištěním bych to nepřeháněl. Protáhnout čističem kanálek a fertig. Jinak Tikal je teď do středy mimo civilizaci, tak asi To nezbyde nic jiného, než vzít za vděk radami mými 1
Bert Odesláno 13. října Nahlásit Odesláno 13. října No a pokud jsi z Prahy či okolí, existuje jeden dobrý klub, kde se Tě kdyžtak dobré duše ujmou. 1
pesnoaar Odesláno 13. října Nahlásit Odesláno 13. října Diky moc, cenim si toho! V zime se venku stejne neda sedet dlouho, takze ideal dohanet resty a zakurovat. Z okoli Prahy jsem a v Praze pracuji, takze budu rad za nasmerovani.
Nick06 Odesláno 16. října Nahlásit Odesláno 16. října Dnes se dalo ještě pracovat venku.Odesláno z mého SM-A528B pomocí Tapatalk 2 1
Tikal Odesláno 17. října Nahlásit Odesláno 17. října V 13. 10. 2025 v 20:44, pesnoaar napsal: Diky moc, cenim si toho! V zime se venku stejne neda sedet dlouho, takze ideal dohanet resty a zakurovat. Z okoli Prahy jsem a v Praze pracuji, takze budu rad za nasmerovani. Scházíme se každé pondělí /ne vždy tam jsem/ ulici od Náměstí Míru. Já tam bývám od 16.00 do cca 19.00 a kluci tam jsou do večera, tak pokud bys chtěl, napiš mi SZ a doladíme to, pondělí 20.10. tam určitě budu. Jinak k dokuřování, určitě je to dobré, ale svět se nezboří, když se to nestane, jen pak nech dýmku pořádně vyschnout, tedy pokud nekouříš suše, pak je to OK. Pokud je tabák na dně už třeba hnusný, klidně to vysyp a netrap se tím. Co se týká tvorby cake u dna, tam to trvá déle, ale určitě bych ho cíleně nebudoval, on vznikne časem sám. K čištění mám také jednoduchý a léty osvědčený přístup. Po dokouření do dýmky silněji fouknu, co vylétne, vylétne a co tam zůstane, stává se součástí dýmky. Hlavně žádné vytírání kotlíku ubrouskem a pod... Pak dýmku rozeberu a protáhnu důkladně náustek a kanálek čističem. Nakonec ubrouskem přejedu náustek a fertig. Díky tomu se chuť vanilky dokonale rozvine, že Berte? 2
pesnoaar Odesláno 19. října Nahlásit Odesláno 19. října Diky moc za rady i za nabidku. Zitra to nedam, ale urcite se ozvu. Mluvil jsem i s Bertem, ze se dalsi tyden domluvime na terminu u vanilkovo-tresnovych laskomin 1 1
Tikal Odesláno 20. října Nahlásit Odesláno 20. října Já příští pondělí na 99% nebudu, počítám až 3.11.
gathol Odesláno 21. října Nahlásit Odesláno 21. října Dunhill 3YO Matured Virginia, poslední dobou můj oblíbený zakuřovací tabák. 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se