Přejít na obsah

Dýmky

Doporučené příspěvky

před 15 hodinami, Tikal napsal:

Ne e-trafice máš jedinou jistotu a to tu, že dýmka bude dobře vrtaná a náustkem půjde protáhnout čistič, což bývá u BPK nezřídka problém...  Kluci si to dost hlídají a co není košér, nedají na pult.

Když Tě vidím ... od té doby co mám dýmku od Tebe jsem jinou do zubů nevzal. Přišlo mi to jak kdybych se měl převlékat z Armaniho do konfekce.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 7 hodinami, JDenver napsal:

Když Tě vidím ... od té doby co mám dýmku od Tebe jsem jinou do zubů nevzal. Přišlo mi to jak kdybych se měl převlékat z Armaniho do konfekce.

No nazdááááááár, že tě zase vidím a jsem moc rád, že ti dobře slouží.

Moc toho v poslední době nedělám, ale pár jich bylo.

Tak jestli se chcete juknout je to zde : http://rxpipes.blogspot.com/

Odkaz ke komentáři

před 8 hodinami, JDenver napsal:

Sedmero dýmek kouřiti budeš. PsvB 1.1. (Přikázání svatý Bert, kapitola 1, verš 1) 🙂

Odkaz ke komentáři

Ne e-trafice máš jedinou jistotu a to tu, že dýmka bude dobře vrtaná a náustkem půjde protáhnout čistič, což bývá u BPK nezřídka problém...  Kluci si to dost hlídají a co není košér, nedají na pult.

Bohuzel i z etrafiky me prisla dymka spatne vyrobena, ale probehla okamzita vymena za novy typ reverse calabash, coz se nakonec ukazalo jako pozitivni;-) Mate s timto typem dymky zkusenost? Co na to rikate?

Sent from my iPhone using Tapatalk
Odkaz ke komentáři

před 2 hodinami, bohus76 napsal:

Jen ses trochu přepočítal ,těch příchutí máš osum 😋

Nebuď hnidopich Bouhušu, navíc je to podle Olympicu, osmý den schází nám...

před 1 hodinou, Kapelnik napsal:

Jeste upresnim, je to tato: https://www.etrafika.cz/dymky/dymka-fiamma-di-re-reverse-calabash-smooth-1cr-03/

Neznám výrobce, ani tuto konkrétní dýmku, ale obecně u reverse kalabashů platí, že objem kotlíku=objem chladící komory.

Pokud je tento parametr splněn a dýmka nemá jiný konstrukční problém, nebo špatnou kvalitu dřeva, tak se z toho kouří moc dobře. Chladný a suchý kouř.

Odkaz ke komentáři

1 hour ago, Tikal said:

Nebuď hnidopich Bouhušu, navíc je to podle Olympicu, osmý den schází nám...

Neznám výrobce, ani tuto konkrétní dýmku, ale obecně u reverse kalabashů platí, že objem kotlíku=objem chladící komory.

Pokud je tento parametr splněn a dýmka nemá jiný konstrukční problém, nebo špatnou kvalitu dřeva, tak se z toho kouří moc dobře. Chladný a suchý kouř.

Souhlas. Nicméně se přiznám, že při kouření pocitově nijak nezaznamenávám teplotu kouře proti tradiční Jirsovce. Tak nevím, jestli to kouřím blbě, moc rychle (což je vlastně totéž) nebo jestli ten rozdíl je tak malý, že nelze prakticky zaznamenat?

Odkaz ke komentáři

Pomalu oprašuju dýmky s cílem otevřít někdy sezónu venkovního bafání.

Používám vlastně jen dva kousky, svoji první fajfku Dvě Tváře & starého buldočka po citlivé renovaci. Voní krásně, po švestkách..

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři

Používám vlastně jen dva kousky, svoji první fajfku Dvě Tváře & starého buldočka po citlivé renovaci. Voní krásně, po švestkách..
IMG_4624.thumb.jpeg.38cccefe3a040c56cbe8ec4cea5efc7c.jpeg

Hegot. Jakto, ze se tak lesknou? Nejaky tip cim je lestit? Dik

Odkaz ke komentáři

Používám osvědčenou metodu převzatou asi od jednoho místního dýmkotvůrce. Plivnu na náústek a utřu do cípu flanelové košile.

Na zvýšení lesku je dobrá i aplikace Snapseed. Aplikuje se pouze na fotku, nikoli na dýmku.

Odkaz ke komentáři

před 37 minutami, Dagoberd napsal:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Mas to vazne pekne. Rychle sem oprasil i ty kusy co se valej v supliku, abych jim taky udelal spolecnou fotku 🙂 Da se vetrat, takze kuracka sezona je v proudu.

Mimochodem zasoby London Mixture uz jsou skoro pryc a porad jsem nenasel nahradu. Nezkousel jste nekdo Westmister of GLPease? Pokud byste nekdo objednaval tabak ze zahranici, nebo vite odkud, aby mi ho sem poslali, tak se rad pridam. Peterson dela aspon Nightcup a Flake, ale ty jsem u nas nikde nevidel. Mam jeste v zasobe 4kg kuriva, ale ty oblibenejsi kousy mizi rychle.

Odkaz ke komentáři

před 4 minutami, nazdarhodiny napsal:

Peterson dela aspon Nightcup a Flake, ale ty jsem u nas nikde nevidel. Mam jeste v zasobe 4kg kuriva, ale ty oblibenejsi kousy mizi rychle.

Inu, já bych s tím nočním pohárem byl opatrný. Jestli oni Petersoni nedělají spíše noční čepičku .... 

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...