Leopold Odesláno 22. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2024 A len pre istotu . Model je to BPK 6715 ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gathol Odesláno 23. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2024 Ano, je to 6715. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 25. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2024 Ne e-trafice máš jedinou jistotu a to tu, že dýmka bude dobře vrtaná a náustkem půjde protáhnout čistič, což bývá u BPK nezřídka problém... Kluci si to dost hlídají a co není košér, nedají na pult. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JDenver Odesláno 25. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2024 před 15 hodinami, Tikal napsal: Ne e-trafice máš jedinou jistotu a to tu, že dýmka bude dobře vrtaná a náustkem půjde protáhnout čistič, což bývá u BPK nezřídka problém... Kluci si to dost hlídají a co není košér, nedají na pult. Když Tě vidím ... od té doby co mám dýmku od Tebe jsem jinou do zubů nevzal. Přišlo mi to jak kdybych se měl převlékat z Armaniho do konfekce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 26. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2024 Dej fotku, ať se taky pokocháme Také od Radka nějakou mám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 26. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2024 před 7 hodinami, JDenver napsal: Když Tě vidím ... od té doby co mám dýmku od Tebe jsem jinou do zubů nevzal. Přišlo mi to jak kdybych se měl převlékat z Armaniho do konfekce. No nazdááááááár, že tě zase vidím a jsem moc rád, že ti dobře slouží. Moc toho v poslední době nedělám, ale pár jich bylo. Tak jestli se chcete juknout je to zde : http://rxpipes.blogspot.com/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 26. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2024 před 8 hodinami, JDenver napsal: Když Tě vidím ... od té doby co mám dýmku od Tebe jsem jinou do zubů nevzal. Přišlo mi to jak kdybych se měl převlékat z Armaniho do konfekce. Sedmero dýmek kouřiti budeš. PsvB 1.1. (Přikázání svatý Bert, kapitola 1, verš 1) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 26. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2024 Tak to je jasné že sedm, přece si nepokazím chuť dýmky : Vanilka, třešeň, višeň, mango,passion fruit, jablko, kivi a jahoda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 26. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2024 Jen ses trochu přepočítal ,těch příchutí máš osum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 26. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2024 Teď už chápu, proč se @Tikal vždycky těší na čtvrtek. Je to holt fajnšmekr.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapelnik Odesláno 26. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2024 Ne e-trafice máš jedinou jistotu a to tu, že dýmka bude dobře vrtaná a náustkem půjde protáhnout čistič, což bývá u BPK nezřídka problém... Kluci si to dost hlídají a co není košér, nedají na pult.Bohuzel i z etrafiky me prisla dymka spatne vyrobena, ale probehla okamzita vymena za novy typ reverse calabash, coz se nakonec ukazalo jako pozitivni;-) Mate s timto typem dymky zkusenost? Co na to rikate?Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapelnik Odesláno 26. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2024 Jeste upresnim, je to tato: https://www.etrafika.cz/dymky/dymka-fiamma-di-re-reverse-calabash-smooth-1cr-03/Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 26. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2024 před 2 hodinami, bohus76 napsal: Jen ses trochu přepočítal ,těch příchutí máš osum Nebuď hnidopich Bouhušu, navíc je to podle Olympicu, osmý den schází nám... před 1 hodinou, Kapelnik napsal: Jeste upresnim, je to tato: https://www.etrafika.cz/dymky/dymka-fiamma-di-re-reverse-calabash-smooth-1cr-03/ Sent from my iPhone using Tapatalk Neznám výrobce, ani tuto konkrétní dýmku, ale obecně u reverse kalabashů platí, že objem kotlíku=objem chladící komory. Pokud je tento parametr splněn a dýmka nemá jiný konstrukční problém, nebo špatnou kvalitu dřeva, tak se z toho kouří moc dobře. Chladný a suchý kouř. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapelnik Odesláno 26. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2024 1 hour ago, Tikal said: Nebuď hnidopich Bouhušu, navíc je to podle Olympicu, osmý den schází nám... Neznám výrobce, ani tuto konkrétní dýmku, ale obecně u reverse kalabashů platí, že objem kotlíku=objem chladící komory. Pokud je tento parametr splněn a dýmka nemá jiný konstrukční problém, nebo špatnou kvalitu dřeva, tak se z toho kouří moc dobře. Chladný a suchý kouř. Souhlas. Nicméně se přiznám, že při kouření pocitově nijak nezaznamenávám teplotu kouře proti tradiční Jirsovce. Tak nevím, jestli to kouřím blbě, moc rychle (což je vlastně totéž) nebo jestli ten rozdíl je tak malý, že nelze prakticky zaznamenat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dagoberd Odesláno 26. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2024 Pomalu oprašuju dýmky s cílem otevřít někdy sezónu venkovního bafání. Používám vlastně jen dva kousky, svoji první fajfku Dvě Tváře & starého buldočka po citlivé renovaci. Voní krásně, po švestkách.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapelnik Odesláno 26. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2024 Pomalu oprašuju dýmky s cílem otevřít někdy sezónu venkovního bafání. Používám vlastně jen dva kousky, svoji první fajfku Dvě Tváře & starého buldočka po citlivé renovaci. Voní krásně, po švestkách..Hegot. Jakto, ze se tak lesknou? Nejaky tip cim je lestit? DikSent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dagoberd Odesláno 26. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2024 Používám osvědčenou metodu převzatou asi od jednoho místního dýmkotvůrce. Plivnu na náústek a utřu do cípu flanelové košile. Na zvýšení lesku je dobrá i aplikace Snapseed. Aplikuje se pouze na fotku, nikoli na dýmku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 26. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2024 Já bych to viděl spíš na filcák a bílou a zelenou odtud. https://www.jatagan.cz/lestici-pasty-1kg_z19139/?gad_source=1&gclid=CjwKCAjwoa2xBhACEiwA1sb1BORMWjd6LGyWeUhDHHPDmUVX0Jg3EVW0z0d1OqCXGoK5BnTnpUBuiRoCfSYQAvD_BwE#2163 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nazdarhodiny Odesláno 26. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2024 před 37 minutami, Dagoberd napsal: Pomalu oprašuju dýmky s cílem otevřít někdy sezónu venkovního bafání. Používám vlastně jen dva kousky, svoji první fajfku Dvě Tváře & starého buldočka po citlivé renovaci. Voní krásně, po švestkách.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Mas to vazne pekne. Rychle sem oprasil i ty kusy co se valej v supliku, abych jim taky udelal spolecnou fotku Da se vetrat, takze kuracka sezona je v proudu. Mimochodem zasoby London Mixture uz jsou skoro pryc a porad jsem nenasel nahradu. Nezkousel jste nekdo Westmister of GLPease? Pokud byste nekdo objednaval tabak ze zahranici, nebo vite odkud, aby mi ho sem poslali, tak se rad pridam. Peterson dela aspon Nightcup a Flake, ale ty jsem u nas nikde nevidel. Mam jeste v zasobe 4kg kuriva, ale ty oblibenejsi kousy mizi rychle. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 26. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2024 před 4 minutami, nazdarhodiny napsal: Peterson dela aspon Nightcup a Flake, ale ty jsem u nas nikde nevidel. Mam jeste v zasobe 4kg kuriva, ale ty oblibenejsi kousy mizi rychle. Inu, já bych s tím nočním pohárem byl opatrný. Jestli oni Petersoni nedělají spíše noční čepičku .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se