Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 5. 9. 2013 v 18:10, knihomol napsal:

díky to je ono. Nekouřím vůbec. Líbí se mi ten design. Je to nádhera. Klobouk dolů.

Já také nekouřím,dýmka se vychutnává :-)   K čemu je design,když dýmka není funkční?

Odesláno

Tak to byl vzhedem k masivnosti jeden z tipů,Basíno mě ani nenapadl,na něj je to příliš klasicky pravidelné :-) a Klouček také ne na něj

je to mooooc masivní....

• po měsíci...
Odesláno
  V 19. 10. 2013 v 16:57, Kazaam napsal:

Kluci, vím, že to sem úplně tak nepatří, ale je tu nějaký zkušený kuřák dýmky? Chtěl bych to vyzkoušet, tak mám pár otázek :)

je 25 let zkušenost ? :lol2:

Odesláno

tak ja pro rozjezd koupil za 200 v Don Pealo nějakou no name dýmku : 

http://obchod.donpealo.cz/eshop/Dymka-Pear-105-794

a nějakej vanilkouvej tabák za 250...

nechtěl jsem do toho cpát, když nevím, oč jde...zatím jsem načetl nějaké informace o zakuřování a údržbě a přijde mi to složitější než konstruování stíhačky...bojím se docela natáhnutí močky, někdo to popisuje jak kdybych měl pak umřít :D

Odesláno (upraveno)

btw. jestli teda mohu pár otázeček, resp. nějaké připomínky k výrokům, zda jsou či nejsou správné...kluci, je to pro mě vážně úplná novinka, nemám nikoho v okolí, kdo by bafal dýmku, takže jsem naprosté batole :)

- Jestli jsem to pochopil správně, tak po každém dokouření mám dýmku rozdělat, vyklepnout zbytky, rozdělat a vyčistit tim "čistítkem" :))

- Dále k nacpávání a zakuřování...Dýmka se nacpává tak, že první hrstku tabáku jen vložím, další řidčí hrstku dám a lehce přiklepnu dusátkem a poslední hrstku a tu přiklepnu ještě víc? Poté podpálím a rozthahám a potém podpálím znovu, aby tabák hořel všude rovnoměrně?

Upraveno uživatelem Kazaam
Návštěvník Kamil
Odesláno

To je hrozná věda.

Já bych se na to vykašlal a dal si radši doutník. :D

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...